Need Info

bewiched

New member
מי היה אתמול בהקרנות?

נהנתם? מה היה הקטע האהוב ביותר עליכם בפרק?

לנצח1

New member
ההקרנות בסינמה טאק..

הגיעו כבר למויזיקל?????? אם כן האם יהיה ש.ח? ואם לא- אז מתייהיה ??? וכמה זה עולה?

bewiched

New member
א: זה באוניברסיטת תל אביב ב:

עדיין לא,נודיע כאן כשיהיה ג: 10 ש"ח אלה אם כן את\ה חבר\ת מועדון סטארבייס(מסע בין כוכבים)ואז זה 5 ש"ח

Tristann

New member
הקרנות פרקים בירושלים

רציתי לדעת כמה ירושלמים נמצאים בפורום הזה, וכמה ירצו להשתתף / לארגן הקרנות בסופ"ש של העונה השישית?

Tristann

New member
התכוונתי

עם קצת יותר פרטים... כלומר, אם כל אחד יכול לתרום משהו (מקום, מחשב, מקרן וכו´) וכמו כן אם יש שומרי שבת כי הכוונה היא לעשות את זה בסופ"שים כי אז אני וחברים שלי חוזרים הביתה (צבא... מה לעשות).

Tristann

New member
ההודעה שלי נבלעה בפתיל הודעות משוטט

משוטטות או משהו כזה, כי אחרת אין לי מושג איך היא הגיעה לכאן :) בכל מקרה, מה, כל חובבי הבאפי למיניהם בירושלים מסתכמת בשני ירושלמים?

avivino

New member
גם אני ירושלמי

אמנם כבר ראיתי את העונה השישית, אבל אשמח להשתתף בהקרנות אם יהיו כאלו. אבי.

Tristann

New member
אוקיי

אבי יש מצב שאתה סטודנט ותוכל לארגן לנו חדר באוניברסיטה / מקרן???

Forger

New member
Need Info

מישהו יודע מתי העונה השישית מגיעה לסטארוורלד?

Yishai A

New member
ומצד שני...

לא הייתי בונה על זה. אם הם צינזרו כל רמיזה על סקס בעונה הקודמת, הפרקים של העונה השישית יהיו חצי דקה בערך...

sour spirit

New member
זה גם די נכון....

צפוי כאן.... כל הקטעים של באפי-ספייק .....
וגם הקטעים של וילו-טארה!!!!! אבל בכלזאת, זה עדיף לראות מאשר לא... אוקיי, חשבתי על זה שנית, ולאאאאאא. לא אחד גדול. לא ע-נ-ק-י ללראות עונה 6 בסטאר! וזה לא בגלל שהם ערוץ רע או משו (הפרומואים שלהם מעולים מממש!!!! יותר משל ביפ. בהרבה!) זה רק בגלל שזה ממש יהיה מצונזר... אז עצה שלי: תחכה לביפ

bewiched

New member
או הכי קל-לבוא להקרנות באוניברסיטה

מקרינים בלי צינזור את העונה השישית(לפחות עד פרק 11)

bewiched

New member
אולי יותר-אני בנתיים מביאה קסטות

ויש לי רק עד פרק 11- בטח ימצאו דרך לשדר את השאר. איכהו. אל דאגה

וואלה?

אם ככה, אני יכול לארגן את ההמשך, וגם את העונה השביעית בקלטות. אילו רק היה לי יותר זמן פנוי.

למעלה