need ideas

naughtybabe1

New member
need ideas../images/Emo9.gif

i am planing on suprising my partner for chanuka, by every night of the holiday giving him a small present that is related to sex well for the first night i am going to start
with flavored condoms and try swallowing for the first time now i need more ideas for the seven other days

שובבה!

לבלוע בפעם הראשונה, הא? אם תתחילי מזה, איך תסיימי בגדול? שמרי את זה לאמצע, תבני אותו לאט. לדעתי, לפחות. מצד שני, קני לו ויברטור בשבילו. משהו קטן ודק, ורצוי כהה, שלא יראו כתמים... ולמדי אותו להשתמש בו. וכמובן, המתנה הקלאסית: קני לך/לו בגד סקסי חדש. יש ויקטוריה בסביבה, או אולי משהו חם יותר בסאות´ ביץ´? ואחרון סופי, nipple clamps. לפחות כאלו שלא יכאבו יותר מדי, ותני לו להחזיק אותך בהם קצת. שיט, אני מבזבז את כל הרעיונות לפנטזיה שלי! עכשיו אני צריך להתחיל מחדש.

french lover

New member
הנה הצעה..

כבר ידוע שלחלק גדול מהגברים, יש פנטזיה של להיות נשלטים.. אז למה שלא תקני אזיקים.. ותקשרי אותו??? הוא בטוח ימות על הרעיון!! הבטחה שלי!!! ואז תעשי בו כל מה שעולה לך בראש.. תשגעי אותו! תטריפי אותו! וכל פעם שהוא בא לגמור.. תתרחקי.. נתקי מגע.. אחרי שהוא נרגע קצת..(משהו כמו איזה דקה(שתהיה בשבילו כנצח)) שוב תגעי בו ושוב תעוררי אותו.. עם הידיים.. עם הלשון.. ובעיקר עם כפות הרגליים... זה יטריף אותו.. ואם אתם כבר בקשירות.. ובא לכם ללכת עוד יותר רחוק.. להיכנס כבר לתחום הסאדו הרך... קחי נרות.. ושפכי עליו את השעווה החמה.. כמובן שתעשי זאת מגבוה.. שהשעווה תספיק להתקרר.. אח"כ תקלפי ממנו את השעווה ותרגיעי את הגוף החם שלו עם קרם או שמן... עוד רעיון?.. מה עם לקנות שמן אירוטי מחליק בטירוף.. ולמשוח אותו ואת עצמך.. ככה שתחליקו אחד על השני?... מקווה שהייתי לעזר.. ביי.

taltila

New member
טוב..

מאהב אמר לי גם להציע משהו.. אז הנה הרעיון שלי : תקראי לו לחדר כשהוא הכי פחות מוכן. חכי לו ערומה לגמרי, רגליים פשוקות, ממש כמו בסרטים, במבט מזמין ומגרה, תתבשמי בבושם שהוא אוהב. אני חושבת שזה יכול להיות טוב לערב הראשון, באותו ערב תוכלי גם לצלם בלי שהוא ידע ממש כמו שפיה אמרה, ואז להפתיע אותו בלראות את הסרט בערב אחר. ואם יורשה לי להוסיף לרעיונות של מאהב(וכמובן שהוא ירשה לי)אחרי שקשרת אותו, שימי לו בד על העיניים, שהוא לא יוכל לראות, אלא רק להרגיש. בהצלחה.. :) טלטיל.

naughtybabe1

New member
taltila../images/Emo140.gif

i love yours and lovers idea so i am going to use it for the
first night but people helppppppp i have 7 more nights to fill up

זיגוג

New member
תרשי לנו לגלות לך סוד:

כדי לבלוע, אמורים למצוץ בלי הקונדום... עם טעם או בלי טעם... ותבלעי לבריאות
(הרבה חלבונים ומינראלים והרבה אנרגיה!)

Jabberwock

New member
אז ככה

אני חושב שמתנה טובה היא יין טוב ששניכם אוהבים, לתת לו אותו תחת ההגבלה שמותר לו לשתות אותו, רק אחרי שהוא שופך אותו על הגוף שלך! ורצוי במיוחד שיתמקד בכל מיני מקומות אסטרטגיים
את יודעת, האלכוהול גורם להם להיות רגישים יותר.
עוד רעיון זה לקנות דיסק של מוזיקה אירוטית. כמו שכבר אמרתי כאן בתשובה לתהייה של מישהו, אני ממליץ במיוחד על מאסיב אטאק, פורטיסהד, וAir, הדיסק הראשון, ודברים בסגנון הזה, שלדעתי מתאימים מאוד ללילה. לאחר שקנית את כל המתנות שאמרו לך כאן, את שמה את זה ברקע, והאווירה מתאימה ביותר.

bana

New member
יש לי רעיון

לילה ראשון: ארוחה רומנטית+ יין טוב+ ריקודים (בכל זאת זה הנר הראשון) לילה שני: צפייה בםרט אירוטי יחד לילה שלישי:תפתיעי אותו בריקוד אירוטי וחושני ואח"כ סקס סוער לילה רביעי: BJ עם בליעה בפעם הראשונה לילה חמישי:חכי לו ערומה ותתפסי אותו כשהוא הכי פחות מוכן (כמו שtaltila אמרה) רק שאלה: אם את תתני לו את כל זה עכשיו מה תעשו במשך הקשר שלכם? איך תפתיעי אותו בדברים חדשים?

נוגי יש לי רעיון......

הוא חולה בבית חולים את אחות עם לב טוב.. את באה לטפל בו..... ו...........

למעלה