need help! Login!!!!!

Mr Boggy Man

New member
need help! Login!!!!!

א. יש בעיה בפורום עם האנגלית...אבל אני לא אומר כלום... ב. יש לי בעיה! אני בונה בוט כבר (קרוב לחודש!!! זה הרבה אצלי! אני מחליף בוטים כמו שערס מחליף חברות!!!) ואני רוצה לעשות לאקססים הקטנים שלי Login שאם הסיסמא שלהם זה 123kgkljasdjkgsdjkhgsk בניק סרב. הם לא צריכים להזדהות בשביל לעשות פעולות בבוט של הרמה שלהם. בכל אופן עד כה עבדתי עם: on *:TEXT:login *:?: { if (... ואתם יודעים את ההמשך כלומר $2- == <nick> <password> עכשיו אני רוצה לעשות את זה פשוט! ונורמלי! כלומר שאני לא צריך לכתוב 20 שורות בשביל אדם אחד... אלא פשוט לעשות עם משתנים או משו אוטומתי מהיר... ופשוט לעשות רשימת ניקים ואיתם גם הסיסמאות.... כך שהכל יהיה פסדר... אממ help!

havlaz

New member
אממ

on *:text:login *:?: { set %temp % [ $+ pass [ $+ [ $nick ] ] ] if ($2 == %temp) { auser 10 $nick notice $nick you login! } } ופשוט, על כל משתמש נגיד לניק havlaz, אתה שם משתנה pass+הניק והסיסמא mIRCRULES //set passhavlaz mIRCRULES

Mr Boggy Man

New member
לא הבנתי!!! למה %temp?

אני רוצה לעשות לוגין לא לעשות שינוי סיסמא או משו רק לוגין נורמאלי...

havlaz

New member
אם תשים לב

אני משתמש במשתנה, ואני לא יכול לחבר אותו $+ לכן אני משתמש ב [] ב if אי אפשר להשתמש בפנים ב$+ או [] לכן צריך להכניס את זה למשתנה לפני, ואז לבדוק זה לא שינוי סיסמא, זה מערכת כמו שביקשת במקום 20 שורות לכל משתמש אז לכל משתמש יש סיסמא ששמורה בוירביאל

Mr Boggy Man

New member
ברור! אבל אם אני רוצה לעשות כמה

אקססים? למשל רמה 1 רמה 2 וכולי... והרי הרעיון המגוחך של המירק לעשות 1,2 זה טפשי לכן אני משתמש ב lvl1 lvl2 lvl3 וכולי...ורק פשוטי העם מקבלים 1 איך אני עושה את זה?

havlaz

New member
אם אתה יודע

מה אתה רוצה, לא הבנתי מה הבעיה כאן

למעלה