NEBELNEST ושאר הבעיות...

eyalib

New member
NEBELNEST ושאר הבעיות...

יש לי בעיה עם הלהקה המדוברת ועם להקות נוספות (פרוגיות מסויימות)... המוזיקה היא מעולה והיא מאוד "עמוקה" אך היא לא שואפת לשום מקום ואני אוהב להתחבר לצלילים ולא למשמעות של תבניות הצלילים וכל שאר המשמעויות הסמליות הנוספות... ולכן אם אני שומע את הדיסק השני של הלהקה המדוברת כאשר אני עושה משהו זהו סתם זמן מבוזבז...ואם אני מתעמק הוא מתחיל לשעמם או פשוט לחזור על עצמו... מדוע יש לי מורא שכזה כלפי שירים כאלו...אני פשוט מתחבר לשירים שיש בהם "פוינט" (קינג קרימזון למשל). גם אתם מרגישים כמוני ?

עונה באיחור על שאלת נבלנס

המוסיקה של נבלנס רחוקה מאוד מן המבנה ההגיוני של המוסיקה המערבית. היא מתפתחת באופן אסוציאטיבי, דרמטי - לא בהכרח "נורמלי". אני מבין את הקושי להתחבר, אבל אני עדיין חושב שהחוויה המוסיקלית היא חזקה מאוד. זו לא מוסיקת רקע, וגם לא מוסיקה שאפשר לשיר איתה. לדעתי זו מוסיקה טובה בשביל להאזין לה בהתעמקות כמעט-מוחלטת, לא התעמקות מוחלטת. בכל אופן, כדאי לשמוע באוזניות - מבחינים בפרטים יותר טוב. בהצלחה.

eyalib

New member
ניסיתי

להקשיב בעצימת עיניים או פשוט בהרפייה מוחלטת... אך אני מנסה לדמיין תמונות בראש או להתעמק יותר מדיי במורכבות של הצלילים וזה פשוט לא כיף...העניין שזה פשוט הופך להיות משעמם יותר מדיי מהר... דרך אגב...קישור אסוסציאטיבי יכול להיות מעולה כאשר משתמשים בו במינון הנכון...אני שונא פזמון שחוזר על עצמו ללא שום מורכבות...

בסדר, לגיטימי

אתה לא חייב לאהוב כל דבר. לכל אחד יש מוח שונה, כל אחד מקבל מהמוח שלו תגובות שונות על אותם גירויים. ניסית? התאמצת? הבנת את הצלילים? זה מספיק. הלאה לאלבום הבא.

למעלה