NCIS 4X09

רינת4

New member
NCIS 4X09../images/Emo58.gif

פרק טוב. אני תמיד אוהבת פרקים שמתמקדים במקגי. והפרק הזה ביסס את מעמדו כ"לא לחלוטין חסר חוט שידרה" ולהיפך. הצחיקה אותי ההערה של טוני: "mac'geeks"
חבל שטוני הוא בן יחיד. זה יכל להיות מעניין לראות אותו מגן על אחותו. אגב, כשהוא פנה לדירקטורית וביקש ממנה עצה, זה גרם לי לחשוב שאולי בכל זאת הבחורה הזאת לא קשורה לשום עבודה סמויה . מצד שני מה שהולך שם חשוד יותר מדי , וזה כן נראה היה כאילו השיחה הזו בין השניים מלאה ברמיזות. אבל אני תוהה אם אנחנו לא סתם מתעקשים שלטוני יש איזה שהוא תפקיד סמוי ובסוף זה לא היה ולא נברא. טוב, לא יודעת. בקיצור - ממש נהניתי מהפרק . היה כיף, כמו תמיד. אני אישית תמיד חשבתי שמקגי הוא גבר גבר. שמחה שלא טעיתי

שיריק2

New member
ראיתי ברפרוף ../images/Emo58.gif

טוני קורא ככה למקגי כבר שנים חחחחחח לגבי השיחה- נראתה לי שיחה רגילה - מסתבר שטוני גם ביישן למרות הכל......ועדיין אין לדעת באמת אם זה קשור - אחרת הוא היה מגלה לדירקטור על מי הוא מדבר..... אבל היה יפה שהוא התייעץ איתה- למרות שהשיחה דיי נקטעה כשהיא שאלה אותו מה הבעייה - כנראה שהבעייה היא שהיא כן קשורה למשימה או משהו כי החבר עדיין לא יודעת את עיסוקו. אני מיציתי את מקגיי עד סוף העונה בפרק זה - ועכשיו אני רוצה הרבה טוני!

gromp

New member
../images/Emo58.gif

נחמד שמגי כתב כבר 5 ספרים על NCIS-טוני וזיוה לא יפסיקו לצחוק עליו. היה את הפרקים עם האב למחצה של זיווה, היה את הפרקים שלמדנו על עברו של גיבס ואיך הוא נקם את מות אשתו וביתו, ואכשיו יש את הפרק עם מגי. מה שנשאר זה טוני-אני מאמין שבגלל שאין לו ממש משפחה נתרכז הרבה בחברה שלו, אבי-שומעים הרבה עליה ועל אחיה הקטן אבל עדיין צריך פרק בשבילה, דאקי- כנראה בגלל הגיל שלו לא יהיה ממש פרק איתו, ובסוף דירקטר שיפרד-אולי בגלל מעמדה לא יהיה פרק עליה. אני עדיין בדעה שהחברה של טוני קשורה למשימה כלשהי כי הדירקטור שיחררה אותו, ואמרה תרוץ לגיבס בגלל שהוא לא יודע על המשימה הזאת. שמתם
שמגי כתב על מכונת כתיבה
gromp נ.ב. גיל מה קורה איתך? אתה בדרך כלל רואה את זה ראשון

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה

סורי רק עכשיו ראיתי את הפרק, לא מצאתי זמן בכמה ימים האחרונים. לגבי החברה, זה באמת מוזר מה שהולך שם - אם היא קשורה למשימה אז למה טוני לא אמר את זה לג'ני כשדיבר איתה? אולי הוא באמת נמשך אליה ורצה עצה כללית מבלי להגיד שזו הבחורה מהמשימה כי הוא לא רצה לסכן את המשרה שלו... בכל מקרה פרק מעולה, אין ספק שהסידרה רק משתפרת עם הזמן

Dark Storm

New member
ועוד דבר../images/Emo58.gif

השחקנית ששיחה את אחותו של מקגי היא טרויאן אייברי בליסאריו - הבת של דונאלד. לפי IMDB היא שיחקה בעוד 2 פרקים של הסידרה - בעונה 3 פרק 16 עם האמבולנס שהתפוצץ ובעונה 2 פרק 20 בחיקרת רצח בקמפוס של האקמיה של הצי. אני אישית לא זוכר אותה בפרקים האלו אבל עבר קצת זמן מאז שראיתי אותם אז יכול להיות...

שיריק2

New member
היא יותר יפה מאחיה המכוער

כנראה דומה לאמא חחחחחאז זה אומר שהיא במציאות אמנם לא אחות של השחקן שמגלם את מקגי אולי אחיינית שלו..

gromp

New member
../images/Emo58.gifרעיון גאוני!

זוכרים שהיה פרק שבו טוני וזיווה(נראה לי) באו לאסוף את מגי כאשר הוא היה באמצע משחק מחשב? אחרי שהוא עזב יצאה מישהי שחיפשה אותו ואז התחילה לשחק במקום מגי? אכשיו הפרק הזה הזכיר לי אותה כי זה אחותו!!!

למעלה