NCIS חדשה

• פותח הנושא rex2
  • פורסם בתאריך

rex2

New member
NCIS חדשה

היי אני צופה חדשה בסידרה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.הארגון שייך לאיזו מסגרת?{הצבא, האף.ביי.איי...} 2.איזו עונה משודרת בסטאר וורלד? 3.האם היו או יהיו רומנים בין הדמויות והאם יהיו דמויות שיעזבו? בנוגע לג'אג אני צופה מהעונה הראשונה פלוס מינוס ורק רציתי לשאול: באחת העונות{לא זוכרת איזו} מקנזי הייתה אמורה להתחתן עם איזה אוסטרלי. איך קראו לו ומה קרה בסוף? תודה מראש!!!!!!

א אוהל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם לפורום וגם לסדרות... 1. הארגון שייך לצבא האמריקאי, ובאופן ספציפי לצי. הנה האתר הרשמי של NCIS האמיתי: http://www.ncis.navy.mil 2. לא יודעת... אני רואה את הסידרה בהולמרק (כרגע בפגרה - נגמרה עונה 3) ובאינטרנט 3. האם התחלת לצפות מעונה 1? אם כן, אז יכולה לומר לך שיהיו דמויות שיעזבו בהמשך. בג'אג אני לא צופה מזה כמה שנים אז לא יכולה לסייע

שיריק2

New member
ועוד תוספות ../images/Emo58.gif

העונה בסטאר וורלד היא עונה 2 - בסופה אמור דמות אחת לעזוב לתמיד. בסוף עונה 3 עוזבת דמות נוספת שחוזרת בעונה 4. יש באנטרים בין טוני לזיוה אבל בעונה 4 יש רומן בין טוני לדמות חדשה לא מNCIS שכרגע אנחנו מהמרים על תפקידה בסדרה. יש באנטרים רומנטים בין גיבס לקצינת מארינס שוזרת בעונה 4 מס' פעמים. בג'אג - הוא עוזב אותה בסוף וחוזר לאוסטרליה נדמה לי. בפועל הוא באמת מת- מצאו אותו מת בדירה שלו ממנת יתר של סמים. קראו לו גודארד משהו......

Dark Storm

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני רואה שכבר ענו לך על כמעט הכל, רק אוסיף כמה דברים קטנים: 1. NCIS זוהיא סוכנות פדרלית שמקבלת את התקציב שלה דרך מחלקת הצי (DEPARTMENT OF THE NAVY) של משרד הביטחון האמריקאי. הסוכנות אחראית לחקירת פשעים בהם מעורבים אנשי הצי ו/או חיל הנחתים בנוסף היא אחראית לאיסוף מודיעין וסיכול פעולות טרור המכוונות נגד הצי האמריקאי. 2. עונה 2 3. רומן של בין דמויות ראשיות בסידרה עדיין לא היה נכון לעכשיו לגבי ג'אג, כמו שכבר נאמר מיק בראמבי הוא האדם איתו הייתה אמורה מאק להתחתן - החתונה בוטלה בגלל שמאק לא הייתה סגורה על עצמה (זה הסיפור בקצרה
). השחקן ששיחק את מיק נפטר ממנת יתר של סמים.

למעלה