NCIS והארם..

true leaper

New member
NCIS והארם..

סתם אין כמעט קשר בין השניים בכל מקרה אני עדיה חובבת הארם (בפרט) וג'אג (בכלל) נצחית, ורק רציתי להזכיר לכם שמחר מתחילה בהולמרק העונה הראשונה של סדרתו האחרונה של דון היקר (אך העולה על העצבים לעיתים) שלנו. אני עדיין לא מאמינה שאראה את הסדרה הזו לפני ההכרות הראשונה איתם בעונה ה-8 של ג'אג! מומלץ חוץ מזה הארם מקסים ואהבתי את הפרסומת שעשיתם פה לסופר-הארם, הטרפתי את אחותי עם זה - גם היא אוהבת ג'אג אך לא שמה על הארם במיוחד. ישששששששש העונה ה7 מתחילה עוד חודש אושר, אושר מציף את ליבי לילה טוב ואני אמשיך לקרוא פה ולהגיב מדי פעם , הפורום הזה נהדר! (סוף סוף עוד אנשים שמבינים את התשוקה להארם, השיפריות הבלתי-מוגשמת ועוד אהבות קטנות כמו באד והארייט.. ואדמירל אהובי שעד שאראה את סוף העונה ה9 ישאר הג'אג היחיד בשבילי!)

הרמוני

New member
הו שלום!../images/Emo140.gif

נשמע שאת מתאימה לפורום שלנו ב-ד-י-ו-ק!!! תהני, בשביל זה אנחנו פה!!
(תודה על התזכורת...
)

Hieros Gamos

New member
האמת יש קשר הרבה יותר גדול ממה שאת

חושבת...
הארמי נעצר ע"י NCIS בחשד לרצח של לורן סינגר בעונה 8 (ice queen+meltdown פרקים מספר 820-821 *אם אנ'לא טועה*) והועמד למשפט על רצח.... שני הפרקים האלה שהיו קרוסאובר בין ג'אג לNCIS הם גם שני הפרקים הראשונים של NCIS.... בשביל אוהבי ג'אג זה לא פרקים ששווה להתאמץ בשבילם יותר מדי...יש בערך 15 דקות של הקאסט של ג'אג בפרק אבל עדיין... וברוכה הבאה.

harmless

New member
אוקיי לדעתי את צריכה לנדות את אחותך

מהמשפחה. במקומך בכלל לא הייתי מזכירה את עובדת היותה קרובת משפחה חח איך אפשר לא לשים על הארם?????????? זה גובל באי שפיות! (ואני אומרת אי שפיות ולא מחלת נפש כי אי שפיות לא משמשת כסייג לאחריות פלילית במשפט) וברוכה הבאה!

Hieros Gamos

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo9.gif

סעמק קפאו לי הידיים...מזל שאבא השאיר פה שמיכת פליז חח

true leaper

New member
../images/Emo8.gif נכון !!

איך אני אוהבת אתכם מבינים אותי כל כך טוב! ובאמת ניסיתי לנדות אותה אבל היא מתנגדת נמרצות ככה שנשאיר אותה בינתיים, אני כבר מחכה ליום שהארם ומאק יהיו ביחד ואוכל לדחוף לה את זה בפרצוף (היא גם אנטי-שיפרים) ממש חסרת בושה! תודה על קבלת הפנים החמה
הארמי נ.ב אני גם חובבת ווב - לא בצורה רומנטית פשוט אהבתי את המסתורין והציניות שלו, למרות שהעונה ה-9 די דרדרה את המסכן..

harmless

New member
אוקיי נראה לי שהבנתי את הבעיה

היא מעריצת הארם (איך אפשר שלא) למרות שאין לי מושג למה היא מסתירה את זה. וזה מסביר למה היא אנטי שיפרית - היא רוצה אותו ואת כולו רק לעצמה. האמת שגם אני, אבל אני מוכנה להתפשר קצת למען טובת הכלל, ולמען הסיכוי לראות אותו בלי חולצה.

Dark Storm

New member
ראיתי עכשיו NCIS

אם שאר הסידרה באותה רמה כמו הפרק הראשון אז יש לנו פה מתחרה רציני לג'אג - סדרה פשוט מעולה!

אמיר72

New member
נצל"ש לא נעים../images/Emo7.gif

לא יודע אם ראיתם, התרסק היום מטוס פייפר אצטק דו מנועי בשרון, ושלושת נוסעין נהרגו. המדריך צביקה פז והטייס-חניך נמרוד גרשוני היו שניהם מוכרים בפורום תעופה קלה, במיוחד פז, חבר פעיל בפורום וחבר אישי של חלק מהטייסים בפורום. פורום תעופה קלה עצוב היום.

למעלה