NCAA MARCH MADNESS, ROUND 2 : 22.3

SHNIK

New member
NCAA MARCH MADNESS, ROUND 2 : 22.3

אז מה צפוי לנו היום? : 20:10 , וושינגטון (מערב) דיוק בלו דבילס (2) - ווסט וירג'יניה מאונטיינירס (7) הבלו דבילס נראים פגיעים לאחר המשחק הקודם מול בלמונט, אפילו יותר פגיעים ממה שנראו מלכתחילה, הם ינסו לנצל את היתרון שיש להם בקו האחורי לטובת נצחון, לעומת זאת המאונטיינירס ינסו להמשיך לנצל את הכח מתחת לסל בראשותם של צמד הפורוורדים המוצלח : דשון באטלר וג'ו אלכסנדר. 22:20, אומהה (מערב תיכון) ויסקונסין בדג'רס (3) – קנזס סטייט וויילדקטס (11) המשחק יציג קבוצת הגנה מושלמת (ומאוזנת בהתקפה) מול קבוצה עם טון כשרון שמרוכז במייקל ביזלי (ועוד טיפה בביל ווקר), מטרתם של הבדג'רס תהיה לעצור את הביסלי, ביסלי ירצה לעשות מהבדג'רס במבה, יהיה מעניין... 22:40, וושינגטון (מערב) קסבייר מוסקטירס (3) – פרדו בוילרמייקרס (6) עושה המשחק איטוואן מור שהתפוצץ שלשום מול ביילור ירצה להמשיך את הריצה עבור הבוילרמייקרס, מנגד ניצבת הקבוצה המאוזנת במכללות כיום, דרו לוונדר הננסי (1.70) יקבל את הרול לעצור אותו בעוד שג'וש דאנקן ויתר החברים ידאגו ליצור את היתרון היחסי למוסקטירס. 00:40, דנבר (מזרח) וושינגטון סטייט קוגרס (4) – נוטר דאם פייטינג אייריש (5) מצ'אפ מסקרן שיפגיש קבוצת קו אחורי טהורה : הקוגרס של דריק לואו, קייל וויבר וטיילור רוצ'סטי ומולה קבוצה שתכניס את הכדור פנימה כמעט תמיד לכוון של הביג גאי : האייריש שמשחקים סביב לוק האראנגודי הרחב. 00:45, אנהיים (דרום) סטנפורד קרדינל (3) – מרקט גולדן איגלס (6) עוד משחק בין שתי קבוצות בנויות באופן שונה לחלוטין : הקרדינל לוקים מבחוץ ומשחקים בעיר על תאומי המגדל ברוק (בעיקר הוא) ורובין לופז, הגולדן איגלס לעומתם לוקים מבפנים ומשחקים בעיקר מבחוץ בעיקר בראשותם של ג'ארל מקניל ודומיניק ג'יימס, השאלה היא מה יעשה את ההבדל מבחינת הסקור... 00:50, אומהה (מערב תיכון) קנזס ג'ייהוקס (1) – UNLV רבלס (8) על הנייר הרבלס נראים קבוצה מוגבלת לעומת הג'ייהוקס שעדיפים בכל עמדה וכל אספקט של המשחק, עם זאת אנחנו במדנס ובמדנס הכל אפשרי ואני די משוכנע שגם ברנדון ראש וחבריו הג'ייהוקס לוקחים את זה בחשבון. 03:10, דנבר (דרום) פיטסבורג פנתרס (4) – מישיגן סטייט ספרטנס (5) מצ'אפ קשה מאוד יציג מצ'אפים בין דרו נייצל הסקורר הג'ינג'י של הספרטנס שמעוניין לדחות את הקץ מבחינתו ולדחות עוד את משחקו האחרון במכללות ולורנס פילדס עושה המשחק המשונן של הפנתרים ואת הפורוורדים ריימר מורגן עבור הספרטנס וסאם יאנג (שמצוי בכושר עצום) עבור הפנתרים. 03:15, אנהיים (מערב) UCLA ברוינס (1) – טקסס A&M האגיס (9) בואו לא נשלה את עצמנו : להאגיס קבוצה חביבה מאוד ומאוזנת על הפרקט, עם זאת הם חסרי יציבות ונראים בנחיתות עצומה אל מול הברוינס, עם זאת המקור להצלחה יהיה יום הגנתי מטורף של ג'וזף ג'ונס ודאנדרה ג'ורדן על קווין לאב ושסלואן, קרטר ואחרים יצליחו לנטרל את כח האש הבלתי נגמר שיש לברוינס מבחוץ, אם זה יעבור (ומאוד קשה לי להאמין) אז יש סיכוי להפתעה פה... המשך שגעון נעים לכולנו, שניק.

חוץ מהמדורגות 1 הכל אפשרי

במיוחד אני מסמן את קנזס סטייט ופרדו ממילא 4 מול 5 זה פתוח לגמרי אחלה משחקים אחד-אחד

סיכום סיבוב ראשון בברקטולוגי

ההנהלה ואחד השליחים מובילים עם 25 מתוך 32 אפשריים מאחוריהם כל התמידים הסולידים עם 24, 23, 22 וכן הלאה, ועוד שליחים מאכזב שהליגה הישראלית שלנו לא הצליחה לנפק ניחוש ראוי יותר מאשר 25 מ 32
אמנם ההפתעות הגדולות של מדורגות 4 הן די מחוץ לתחום, אבל קנזס סטייט ווסטרן קנטקי בהחלט היו סבירות, גם דוידסון והמדורגות 9. הבעיה הסטטיסטית היא לחבר ביניהם נכון... שני תמיד שניסו לחפש הפתעות, נפלו מן הפח אל הפחת פעמיים, כי שמו אותן במקומות הלא נכונים. צפוי מבט לעתיד - אם כל המדורגות הראשונות יגיעו עד הסוף, גוגול לוקח כנראה. בהחלט סביר לפי היומיים הראשונים, כאשר דיוק וטנסי כמספר שתיים מתקשות. אני סומך על טקסס וגורגטאון להעיף לפחות או את ממפיס או את קנזס

מה עושות הליגות הגדולות?

SEC טנסי, מיסיסיפי סטייט, ארקנסו עברו גורגיה, קנטקי, ונדרבילט #4 עפו כבר בסיבוב הראשון ACC צ קרולינה, דיוק, מיאמי עברו קלמזון #3 עפה ביג איסט (בלי אף #1) גורגטאון, נוטרדם, לואיוויל, מרקט, ווסט וירגיניה, פיסטבורג, וילאנובה עברו קונטיקט #4 עפה ביג 12 קנזס, טקסס, קנזס סטייט, אוקלהומה, A&M עברו ביילור עפה ביג 10 ויסקונסין, פרדו, מישיגן סטייט עברו אינדיאנה עפה פאק 10 ucla, סטנפורד, וושיגנטון סטייט עברו אריזונה, usc, אורגון עפו

דיוק ילכו הביתה

ויסקונסין יחנקו את ביסלי עם דאבל וטריפל טים בדרך לניצחון קל. לטקססAM יש מאצאפ יחסית טוב עם UCLA - יהיה יותר צמוד ממה שחושבים הכל פתוח - יהיה מעניין וצמוד

../images/Emo45.gif

יהיה מאוד מעניין במשחק בין UCLA לטקסס A&M, לא משחק קצוות טיפוסי.

משחקים מעניינים וההימורים שלי

-דיוק מול ווסט וירג'יניה יהיה מרתק, יהיה לדעתי משחק בסקור נמוך ודווקא לווסט וירג'יניה יש יותר כלים להתעלות ולכן ההימור שלי כאן הוא על האנדרדוג. -ויסקונסין מול קנזס סטייט יהיה מעניין איך ביסלי ו-ווקר מתמודדים מול קבוצת כדורסל
. אני מהמר על קבוצת הכדורסל הפעם. -קסבייר מול פרדו יהיה צמוד עד הסוף לדעתי, שתי קבוצות לא מלהיבות אבל מאוד מאוזנות. אני הולך על פרדו כי לא התלהבתי מקסבייר בסיבוב הקודם. -וושינגטון סטייט מול נוטר דאם...באמת שאני בקושי מכיר את הקבוצות האלו. נלך עם וושינגטון סטייט. -סנטפורד של הלופזים מול מרקט של הננסים...אני הולך על הפתעה וניצחון של מרקט כי לדעתי שחקני פנים לבנים לא ינצחו גארדים שחורים אתלטים. -קנזס יפרקו את UNLV. -נייצל היה גרוע בסיבוב הקודם ובכלל נראה לי בחור רזה ואומלל למדי, מן ג'י ג'י רדיק כזה...אני מאוד התלהבתי מהפנתרס(וסם יאנג במיוחד), עוד בטורניר החטיבתי ולכן אני הולך עם פיטסבורג. -יהיה צמוד וחם, ממש לא משחק קצוות טיפוסי...אני אומר UCLA בקושי רב.

STEVE NASH

New member
משחק קצבי בין דיוק לוירג'יניה

הדבילס הובילו כבר 18-6 אבל המאונטיינריס הורידו ל3. ג'ו אלכסנדר ממש מרשים אותי עד עכשיו. פירפר פעמיים את השומר שלו בפוסט.

STEVE NASH

New member
האם דיוק בדרך החוצה?

היה כבר 9 לדיוק אבל ריצה מטורפת של וירג'יניה מעלה אותה לפלוס 7 קרוב ל10 הדקות האחרונות של המשחק. המומנטום אצל המאונטיינריס.

SHNIK

New member
כן, כצפוי

דיוק בלו דבילס (2) 67 - ווסט וירג'יניה מאונטיינירס (7) 73 במחצית השניה הקו האחורי של דיוק קרס אל מול משחק הלחץ של ווסט וירג'יניה בראשותו של הרכז העונה לשם ג'ו מאזולה, מאזולה עלה מהספסל וסיים משחק מעולה של 11 נק', 7 אס' ו11 ריב', ג'ו אלכסנדר סיים עם 20 נק' (באחוזים רעים) ו11 נק', את הצד המפסיד הוביל ג'ראלד הנדרסון האתלט עם 18 נק'. שניק.

SHNIK

New member
סיקורים נוספים

ויסקונסין בדג'רס (3) 72 - קנזס סטייט וויילדקטס(11) 55 לבדג'רס לא היו יותר מדי בעיות במשחק הזה, פשוט מהסיבה שחוץ מביזלי וווקר לוויילדקטס אין פשוט מה להציע התקפית ושמירות כפולות סגרו את הסיפור, ביזלי סיים עם 23 נק' ו13 ריב', ווקר סיים עם 18 נק' ו6 ריב' ויצא עם 5 עבירות לקראת הסיום ושאר הוויילקטס קלעו 14 נק' (פחות מווקר....), את הבדג'רס הוביל הגארד טרבון יוז עם 25 נק'. קסבייר מוסקטירס (3) 85 - פרדו בוילרמייקרס (6) 78 בתומו של משחק מותח מאוד המוסקיטרים עושים את מה שהם פספסו שנה שעברה בשניה האחרונה (מול אוהיו סטייט), סיג'יי אנדרסון (18 נק' ו7 ריב') וג'וש דאנקן (16 נק' ו5 ריב') היו דומיננטיים מתחת לסל, דרו לוונדר נמוך הקומה (18 נק' ו9 אס') נווט מאחור, קיטון גרנט הוביל את המפסידים עם 19 נק'. קסבייר יפגשו בסוף השבוע בסוויט סיקסטין את ווסט וירג'יניה במאבק מסקרן מאוד. שניק.

SHNIK

New member
סיקור נוסף

וושינגטון סטייט קוגרס (4) 61 - נוטר דאם פייטינג אייריש (5) 41 הדבר המדהים במשחק הזה היה בעיקר הקלות בה הקוגרס ריסקו את האייריש, הותירו את האראנגודי עם 18% (!!!) שדה, את הקוגרס הובילו כתמיד דריק לואו (18 נק') וקייל וויבר (15 נק'). שניק.

SHNIK

New member
דרמה מרתקת הסתיימה באנהיים

סטנפורד קרדינלס (3) 82 - מרקט גולדן איגלס (6) 81 (לאחר הארכה) המשחק הזה היה מורט עצבים, ניתן היה להרגיש זאת במחצית הראשונה כשפרד ג'ונסון המאמן של הקרדינלס מורחק מהמגרש אחרי עבירה טכנית שניה, בשלב הזה הגולדן איגלס ברחו לקרדינלס וסיימו את המחצית עם יתרון 6, המחצית השניה היתה הפכפכה ובתומה השתיים המשיכו להארכה בתומה ברוק לופז הנפלא של הקרדינלס (PF גבוה, חזק וקר רוח, פרוספקט עצום לNBA) מנצח את המשחק 1.3 שניות לסיום, ברוק סיים את המשחק עם 31 נק' ו4 ריב', אחיו רובין סיים עם 17 נק' ו8 ריב' ומי שהפליא במשחק היה הרכז של הקרדינלס מיטש ג'ונסון שסיים עם 9 נק' ו16 (!) אס', מספר מטורף יחסית למכללות, בצד המפסיד הפציץ כתמיד ג'ארל מקניל עם 30 נק', עזרו בקו האחורי של הגולדן איגלס (לה אין ממש קו קדמי..) דומיניק ג'יימס עם 9 נק' ו9 אס' וווסלי מת'יוס עם 14 נק' וכמו בדרמה אמיתית הקרדינלס ממשיכים הלאה בעוד שהגולדן איגלס נותרו עם הדמעות והאכזבה. שניק.

SHNIK

New member
ערב חד צדדי מסתיים באומהה

קנזס ג'ייהוקס (1) 75 - UNLV רבלס (8) 56 הג'ייהוקס במבחן עליונות מרשים בו הובילה משלבים מוקדמים של המשחק וברחה משמעותית במחצית השניה, ארבעה שחקנים קולעים בספרות כפולות כאשר המוביל הוא מריו צ'למרס עם 17 נק', בצד המפסיד הוביל ווינק אדאמס עם 25 נק'. שניק.

ברוק לופז מנצח את מרקט

סל שלו 1.3 שניות לתום ההארכה קובע 82-81 לסטנפורד על מרקט. למען האמת רוב המשחק רובין היה טוב מברוק שהתחיל את המשחק רע. רובים סיים עם 18 נק' ב-70% מהשדה, 9 ריבאונדים ו-3 גגות. אבל במאני ברוק היה שם ובגדול. מסיים משחק של 30 נק' ב-28 דקות.הרכז מיץ' ג'ונסון עזר עם 9 נק' ו- 16 אס', רובם לאחים לופז. למרקט היה בעיקר את ג'ארל מק'ניל ביום פנטסטי עם 30 נק' ו-8 ריבאונדים. ווסלי מת'יוס תרם 14 ו-7 משלו. מי שהסריח את הפרקט והיה בולט בחסרונו הוא הרכז דומיניק ג'יימס שאמנם חילק 10 אס' אבל קלע רק 4-16 מהשדה.

וקנזס כצפוי מפרקת את UNLV

לאורך רוב המשחק היתה אשליה כאילו UNLV במרחק נגיעה בהפרש שנע בין 5 ל-10 נק' אבל באמצע המחצית השניה קנזס פשוט פתחה קצת את המבערים והשאירה רק אבק מאחוריה. הסתיים 75-56. מריו צ'למרס הוביל עם 17 נק' את המנצחים להם היתה חלוקת נקודות מאוד מאוזנת. ברנדון ראש רק עם 12 נק'. למפסידים קלע וינק אדמס 25 נק'.

UCLA שורדת משחק טוב 53:49+מישיגן

שחקני הברואינז שרים "יש בי אהבה (לאב) והיא תנצח" בעוד ההאגיס (מה זה חיתולים או מאכל סקוטי?) אבלים וחפויי ראש. מילולית בוקר טוב! ושלום מעברו השני של הלילה. תודה על הסיקורים הספקתי לראות שלוש דקות אחרונות. ucla חזרה מפיגור 10 מסתבר לשוויון לראשונה מהפתיחה שתי דקות לסוף. בעזרת הגנה חזקה כולל 7 חסימות של קווין לאב הפרשמן המבטיח, טקסס נעצרה. בצד השני, לאב בשני סלי קלאץ' פיידאויי מעלה כל פעם ליתרון שתי נקודות. טקסס לא נשברים ומשווים. בדקה האחרונה שתי כניסות אמיצות של הגארד דארל קוליסון נגמרות בסלים חשובים, האחרון שבהם 10 שניות לסוף. אגיס להתקפה אחרונה, חסימה חטיפה והטבעה בצד השני עם הבאזר, 4 הפרש ל ucla הראויה. המשחק התקיים באנהיים, כמעט ביתי לאנשי קליפורניה שמילאו את היציעים (כך היה גם עם סטנפורד) ל ucla קוליסון 21, לאב 19 ו 11 לטקסס דונלד סלואן 12, ג'וש קארטר 10 במשחק נוסף מישיגן סטייט עושה את העבודה מול המדורגת 4 פיטסבורג. דרו נייצל עם 21 לספרטאנס, קווין לוקאס 19. 48% מהשדה לעומת 33, זריקות לשלוש - שש מעשר לעומת 2 מ 17. ושליטה בריבאונד 33:20. לפיטסבורג - לוונס פילדס עם 19. סאם יאנג 15. בדומה לדיוק אתמול, למרות שכלום לא הולך בזריקות מבחוץ, קבוצת קולג תמשיך לזרוק עד להדחתה... שיהיה לכם יום טוב!

למעלה