NCAA - CHAMP WEEK 2008

SHNIK

New member
NCAA - CHAMP WEEK 2008

חבר'ה, האוירה מתחילה להתחמם בגזרת הקולג'ים, בחלק מהמיד מייג'ורס אין טורנירים חטיבתיים (נקבעת אלופה לפי תום עונה סדירה), בחלק אחר יש טורנירים חטיבתיים כשחלקם התחילו וחלקם האחר יתחיל בקרוב מאוד (בדקות אלו יש שידור של IUPUI נגד אוראל רוברטס בגמר הSUMMIT LEAGUE למעוניינים) אך אני אבחר להתמקד בביג מייג'ורס : הבלאגן מתחיל מחר בPAC 10, כשמחרתיים יתחילו שאר החמישה (BIG 10, BIG 12, BIG EAST, ACC, SEC), במרכז הטורנירים מכללות המתנדנדות בין כניסה לאי כניסה לטורניר שזכיה תכניס אותם לטורניר ומכללות בטוחות שמעוניינות לשפר עמדות (SEEDS) לקראת המדנס. את לוחות המשחקים של הטורנירים הנ"ל (וגם אלו של המיד מייג'ורס) תוכלו למצוא כאן , אני מבטיח (לעשות את המיטב על מנת) לסקר בימים הקרובים ועל אחת כמה וכמה את הסלקשן סאנדיי והבראקט שיתפרסם בליל ראשון הקרוב. נב חדשות מופלאות : CBS ממשיכים במסורת של השנה שעברה : שידורים חינמיים של כל (!) המשחקים במדנס עם אפשרות לזפזפ בין אחד לשני (המשוחקים באותו הזמן), כל מה שאתם צריכים לעשות זה רק להרשם חינם באתר שלהם... שניק.

תודה שניק

אז אפשר לראות מתי שרוצים מה שרוצים? תוצאות מהלילה, ועולות נוספות לטורניר - באטלר המדורגת מנצחת את קליבלנד סטייט 70:55 בגמר הורייזן ליג אוראל רוברטס זוכה בשלישית בסאמיט ליג אחרי 71:64 על IUPUI (אינדיאנה-פרדו באינדיאנפוליס, למי שמוכרח לדעת) מערב קנטאקי זוכה בסאן בלט, בנצחון על מידל טנסי סטייט 67:57

SHNIK

New member
מתי שרוצים מה שרוצים

מתברר שדווקא בארה"ב, מעוז הקפיטליזם בעולמנו, קיימת תחרות ספורט אחת טהורה שטרם נדבקה בחידק הקפיטליסטי מסחרי. שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם אני זוכר נכון משנים עברו

ESPN משדרים המון לשחקים במהלך המדנס לא?

SHNIK

New member
ככל שהטורניר מתקדם

הם מעלים את כמויות השידורים. אבל היופי בשירות של CBS (פרט לכך שאתה לא תלוי בבחירות השידור של ESPN) הוא שאפשר לזפזפ בין משחק למשחק, אני זוכר אשתקד שבטלויזיה היה פתוח משחק מESPN בעוד שבמחשב היה פתוח משחק אחר, הרגשתי כמו בחמ"ל (-: שניק.

PIKPOP

New member
מישהו יכול להסביר לי

למה חלק מהקבוצות עוברות עכשיו טורנירים וחלק לא? וגם איך נקבעות מדורגות מכל אזור?

SHNIK

New member
ככה

ליגת המכללות הבכירה מחולקת ל-32 חטיבות, 6 חטיבות מתוכן מכילות מכללות בעלות מסורת ומכונות הביג מייג'ורס (PAC 10, BIG 10, BIG 12, BIG EAST, SEC, ACC) ושאר ה-26 מכונות מיד מייג'ורס, במהלך העונה הסדירה המכללות משחקות את רוב משחקיהן מול מכללות מהחטיבה שלהן. בתום העונה הסדירה מוכרזות 32 אלופות החטיבות לפי הגדרת חוקי החטיבה : יש כאלו שאין בהן טורניר חטיבתי אך רוב החטיבות מנהלות טורניר כאשר בכל חטיבה הוא מנוהל באופן שונה (יש כאלו בו משחקות כל המכללות בחטיבה בשיטת נוק אאוט, יש כאלו בו משחקות רק 12 המובילות בחטיבה). בתום הצ'אמפ וויק נקבעות 32 אלופות החטיבות שמעפילות לטורניר הארצי שמכיל 65 קבוצות סה"כ, את יתר 33 הקבוצות ואת החלוקה ל16 קבוצות איכות קובעים אנשי תקשורת בסלקשן סאנדיי המסורתי הנערך תמיד ביום ראשון לאחר הצ'אמפ וויק, הקביעה מבוססת בעיקר על היכולות בעונה הסדירה ובטורנירים החטיבתיים אך אתה יכול לנחש שהעובדה שמדובר באנשי תקשורת משמעותה שגם פוליטיקה נכנסת לעניין..., הביג מייג'ורס (לרוב בצדק) מקבלים לרוב יותר נציגות משאר החטיבות. לפי קבוצות האיכות (4 מכללות בכל קבוצות איכות ו5 בקבוצת איכות ה-16) מחולקות המכללות לאיזורים בהגרלה, לאיזורים אין קשר למיקום המכללות אלא למיקום המשחקים, 2 מתוך 5 הקבוצות בקבוצת איכות ה-16 מתמודדות אחת מול השניה במשחק טרום סיבוב ראשון ולאחר מכן הביג דאנס מתחיל. מקווה שזה היה ממצה, אם יש עוד שאלות אתה מוזמן להוסיף. שניק.

למעלה