NBC's Mariah Carey: At Home In Concert

True Colors

New member
NBC's Mariah Carey: At Home In Concert

אתמול שודר ב-NBC ספיישל מאריה קארי, שכלל ראיון עם מאט לוואר והופעות חיות, שנערכו בביתה בלוס אנג'לס.

מאריה, כמו אווה פרון העומדת על המרפסת לעיני ההמון, חחח
ביצעה את:
We Belong Together
Money (עם Fabulous)
ו-Heavenly.

בין לבין הוצג הווידאוקליפ ל-You're Mine, הוקרנה ההופעה עם Wale מ-Today ל-You Don't Know What To Do (ככל הנראה הסינגל הבא) ונכללו גם קטעי ווידאו של מאריה וניק עם הילדים, אגב השמעת Supernatural.

מאריה ומאט דיברו על האלבום החדש, על ההתבגרות של מאריה, על הקשיים והמצוקות בחייה, על הלחץ הנלווה להצלחה, על כישלונות ומהמורות, על קריירה, על אמהות, על סלבריטאיות ועוד.

כמה מעריצים ציינו שמאריה נראית קצת מנותקת ועצובה, ואני נוטה להסכים.
יש דוק של עצבות בעיניה, והיא וניק נראים מרוחקים.
התשובות שלה לקראת סוף הראיון על השאלות ששאל אותה מאט לגבי אושר ומצבה הרגשי הנוכחי רמזו גם הן שמשהו, כנראה, לא כשורה.
מה אתם חושבים?

צפו כאן.

Mידאס1

New member
ניק נראה ממש מאושר

אף פעם הם לא הסתדרולי כזוג. היא תמיד הייתה קרה אליו יותר מקרח.

הוא גם נעדר מרוב הצילומים, משהו שמאד לא אופייני לצילומים קודמים שהתרחשו בסביבה הפרטית של השניים.

הם כנראה באמת עומדים לפרק ת'חבילה.

זה נכון

היא באמת נראית עצובה ועייפה....

היא אומרת שהמוסיקה שלה היא הפסקול של חייה, מעניין להבין במה זה מתבטא באלבום האחרון, אני עדיין לא הצלחתי להתעמק במילים...

למישהו כבר יש את האלבום
החוברת מגיעה עם מילים לשירים

Mידאס1

New member
סתם מפליצה שטויות

כל פעם שהיא משחררת חומרים חדשים היא מבלבלת ת'מוח.

Glittter

New member
יש שירים עצובים

האלבום נפתח בCry, אחרי זה Faded, יש את youre mine שעל פרידה וגעגוע, one more try ממש עצוב. והכי עצוב לדעתי camouflage.
תקראי כבר את המילים!

אני חושב שהן חשובות במיוחד באלבום הזה, גם אם הן לא תמיד יצירת מופת של דיוק והעברת תחושות.
ולדעתי היא נשמעת מאוד עצובה רוב הדיסק. הקול שלה אמנם לא ב"מיטבו" (המרכאות מבטאות מיאוס מהעיסוק בכך), אבל היכולת שלה לבטא רגש וכנות דווקא עלתה לדעתי.

eranmc

New member
לו כמה שירים מהאלבום היו יוצאים במקום כמה

בחראברסלט...

ForeverMC

New member
זו הייתה הפעם הראשונה ששמעתי כמה מהשירים

החיבור שלי עם Heavenly היה מיידי -
אני חושב שמאריה אוהבת לבצע את השירים האלו של 'הדרך ארוכה ומפותלת' כי לאורך כל השנים, עם כל ההישגים וגם עם הילדים - לצד החלק ה-Fesive שלה, יש בה חלק שברירי ומאוד פגיע, וזה גם ניכר בראיון הזה.

חששתי מהרצועה שהיא תעשה לכבוד הילדים שלה - חששתי שזה יהיה ילדותי ומתחנחן יתר על המידה - אבל זו רצועה סימפטית וחביבה בהחלט.

Money לא מסוג השירים שלה שאני מחכה להם בשקיקה באלבום, אבל איכשהו אני מרגיש שיש כאן סיכוי להתמכרות, יש בו משהו מדבק ונעים ואני בעיקר מבסוט שהראפ לא דומיננטי יתר על המידה.

קיבלת את הדיסק

יש חוברת עם מילים לשירים

הם שלחו לי את הדיסק שלשום, אני מחכה לקבל אותו, כנראה שזה יהיה כבר אחרי החג

למעלה