NBC's Mariah Carey: At Home In Concert

תודה

ממש מבאס, כבר לא משקיעים בנו כמו פעם

מה קשה להם לשים מילים

ForeverMC

New member
לא, עדיין לא

גם בעיני זו החלטה תמוהה להפסיק לצרף את המילים לאלבומים שלה.
צריך שיהיה איזה ערך מוסף למי שבוחר לקנות עותק פיזי של האלבום.

בדיוק!

בימינו אין שום טעם לקנות את הדיסק פיזית, למעט ה"בונוסים" שמצטרפים לחבילה

יש דברים שהטכנולוגיה פשוט קלקלה לנו את ההנאה מהם, לקרוא את המילים באינטרנט זה כמו לראות תמונות שצילמנו במחשב לעומת באלבום תמונות, רק שאני יכולה להחליט לפתח את התמונות ולשים באלבום בזמן שאני לא יכולה להגיד למאריה ואמנים אחרים "שימו מילים בחוברת של האלבום
"

Glittter

New member
גועל נפש שאין מילים בחוברת של האלבום

זוכר את הפעם הראשונה שזה קרה באיינשטיין, חשבתי שהתבלבלו, לא התאים למאריה שדווקא נתנה כבוד וגם התלהבה שידעו שהיא כותבת את השירים

איזה באסה.

a 90s Noah

New member
חחחח לגמרי. זוכר שחטפתי את ההלם עם

song in a minor (המחריד) של אלישיה קיז, לא הבנתי מאיפה החוצפה לא לשים את המילים (בתקופה שלא ידעתי איך לחפש מילים לשירים באנגלית).
כל הרכישה הזאת היתה טעות באופן כללי, מהאלבום הזה יצאו בערך 4-5 שירים, והם היחידים שהיו טובים בפער מאוד גדול מהשאר. #סעמק.

supernaturaly

New member
מאריה נתנה התייחסות מוזרה להיעדר המילים

בלייב צ'ט של אייטונס:

NungNon Thitikorn ‏@NungNon @iTunes @MariahCarey did you forget to include the lyrics on the album? #AskMariah LYSM!!

Mariah: .@NungNon @iTunes No I did not! I must say that I didn't want to be rushed to meet a deadline when the way I like to include my...#AskMariah

@NungNon @iTunes lyrics for the fans is very specific and I will often select specific adlibs that may not be easy to hear... #AskMariah

.@NungNon @iTunes but are very important to me. I will release the lyrics when I can do them the way I want to do them. #AskMariah

במילים אחרות: לעולם לא.

Glittter

New member
חחחחחחחחח בדיוק.

איזה תירוץ מזעזע!
"לא עמדתי בלו"ז של ההדפסה של החוברת אז אין לכם מילים".

Glittter

New member
תרגעי נו. את תמותי על האלבום אם תקראי כבר

את המילים

eranmc

New member
המעריצ/ה באמת צדק

יש כמה דברים שם שלא רשומים / ברורים באתרים עם המילים.
כלבתא העיקר שמתי עליה 120 שקל
ב 65 שקל ביונסה הביאה לי גם קליפים

Glittter

New member
חחח הוא אופנוען ארוניסט

סתם, הוא יונתן והוא שחום ורסטילי

למעלה