NBA2K15 - פנטסטי.

אז אני מבין שתקעת את עצמך במינסוטה. משתתף בצערך.

אני בחרתי באורלנדו. טעות גדולה ביותר. אחר כך כשניסיתי לפתוח קריירה חדשה [נוספת] בתור רכז, הקבוצה המעניינת היחידה היתה אורלנדו, וגם זו שדרשה ממני תוצאות הכי פחות טובות [D+]. כדי לא לשחק שתי קריירות באותה קבוצה, נאלצתי לבחור בטורונו [B-], ואני לא מצליח להתקבל לקבוצה באימון המבחן.

אני פשוט מחכה לעבור בטרייד

ברגע שיתאפשר לי..
רוביו במשחק יותר גרוע מרוביו במציאות באחוזי שדה, פשוט ביזיון

הקבוצה שלי עם 30-40 % מהשדה כמעט בכל משחק לעומת הCPU שעם 70 אחוז...
&nbsp

טוב אני רק בעונה ראשונה

SG ופייס
עוד בערך 8 משחקים אני מסיים את העונה עם מאזן שלא יבייש את הלייקרס של העונה הקרובה

חבל שלא בחרתי PG, לפחות הייתי נפטר מרוביו..
למרות שזה לא רק אשמתו. הteammates פשוט מסתובבים כמו גלמים במעגל.. אין באמת התקפה גם כשאני מריץ תרגילים.
בהגנה אני מתפלל לריבאונד ולפעמים זה עובד.

כפי ש-DARKSEID ענה, פלאס קטעי וידאו אחרים

ודפוקים למדי. למשל, [זה בסדר, אני אשמיט את הספוילר], כשאתה מסיים את העונה, ומטבע הדברים בתור חוזה 10 ימים שקיבל חוזה עד לסיום העונה אתה מסיים את ההתחייבות שלך כלפי הקבוצה ורשאי לחתום עם כל קבוצה שמביעה בך עניין [תלוי עד כמה טוב היית. אם היית שמוק מתנשא שלוקח 25 זריקות במשחק, אני מניח שחזרה למינסוטה תהיה בלתי נמנעת, וגם את זה אפשר לייחס רק לצבע העור שלך, שאם היית אפריקני, גם הם היו מסתכלים לצד השני], אבל גם אם החלטת לחזור למינסוטה, אתה פתאום תקבל קטעי מעבר [כדי לא להרוס אני לא אפרט] שמתייחסים אליך בתור "שחקן חדש", בתור פרי אייג'נט שבחר במינסוטה על פני כל שאר הקבוצות בליגה, למרות שתכלס, חזרת לקבוצה שכבר שיחקת בה 40 משחקים. זה באג דפוק. אם היית יודע, לא הייתי חוזר לאורלנדו. שיקאגו רצתה אותי, ואם להיות שרית חדד, רצתה אותי 'אפילו מאד!' [לא אפרט מה המשמעות של 'אפילו מאוד!' במשחק, אבל תלך רחוק, כמו מפתחי המשחק - הם חשבו על הכל. הכל.].
&nbsp
יש עוד באגון מעצבן, לא כזה שמשפיע מעבר לקטעי המעבר, אבל מעצבן. לא חשוב שמות, אתה תיתקל בזה בעונה השניה, זה קשור למאמן הקבוצה, אתה כבר תראה לבד [לא משפיע על המשחק, אל תדאג, אין צורך לחפש תיקון]. בהנחה שתקבל את אותו סטוריליין כמו שלי, אולי אצלך הקטע עם המאמן לא יופיע.

העברתי את כל המשחקים שנשארו לי לעונה. לא יכלתי יותר במינסוטה

הרצתי אותם על SIM
עכשיו אני בעונה 2 בשיקגו. רוז מפחד לזרוק לסל וכולם עדיין מסתובבים במעגל , אבל היי! לפחות נואה וגאסול לוקחים הרבה ריבאונדים! גם משהו..
כן, ואכן קיבלתי את המאמן הזה בעונה 2, קטע דפוק..
&nbsp

שיחקתי בכל הקודמים.

ביקרתם בMYGM? יוצא מן הכלל.
אני מסכים שיש מקומות לשיפור עוד לא יצא לי לשחק בפארק או בקריירה.
אבל MYTEAM וגם MYGM פשוט יוצאים מן הכלל.
&nbsp
חוץ מזה.. לנו חובבי הכדורסל אין אלטרנטיבה בערך מ09

DARKSEID

New member
מעניין אותי רק mycareer

אסטרטגיה ומשחקי קלפים אף פעם לא משכו אותי (חוץ מplague inc. כיף להרוג את האנושות כשתקועים באוטובוס עמוס).
הדבר היחיד שממש אהבתי בmycareer הוא הcutscenes שיצרו סיפור דיי מהנה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סוגיה מעניינת בעניין הזה

איך אתם מסבירים את זה שמשחקי ה-NBA ולא משנה כרגע אם זה 2K או LIVE לא הופכים למשהו חברתי כמו משחקי הכדורגל?
אני יודע שכשמדובר בפרו אבולושן יש המון מפגשים בין חבר'ה לשחק ביחד ואפילו טורנירים אבל לא שמעתי על מצב דומה גם בכדורסל.
&nbsp
או שאני טועה וזה קיים ואני פשוט לא יודע

&nbsp

אני מניח שזה שיש יותר אוהדי כדורגל מכדורסל

משחק לטובת פרו אבולושן.
מבחינתי שני המשחקים לא משהו מבחינת משחקיות, לא בנויים לטורנירים..
&nbsp
הם טובים למשחק נגד חברים מול הPS , סתם בשביל הכיף...
אם אתה מדבר על טורנירים שעושים בהם כסף(כמו שיש ב,HON,LOL,SC2,COD וכו') אז הם ממש לא ברמה..

לא יודע מה איתכם, אבל אני הייתי נוהג לשחק מולטי ב-NBALIVE

עוד כשהיתה קיימת הסדרה והיא היתה נגישה לכל, כל החבר'ה היו קובעים, מחליפים IP ומשחקים. ובניינטיז, כשלא ידענו מה זה אינטרנט, הינו יושבים שעות, ימים, חודשים כל יום על המגאסון/מגה-דרייב. לדעתי זה קיים גם היום, אבל נדיר למצוא. ככל שקהילת ה-NBA תגדל [ערוץ הספורט תורם לכך בשנתיים האחרונות עם הגדלת כמות השידורים והסיקור בכלל], תהיה התקדמות גם מהבחינה הזו. אין סיבה שלא, מולטיפלייר [לדעתי] זה 'ה-דבר' במשחקי וידאו, אין דבר יותר מעניין מעצם המחשבה שאתה רץ את המגרש 5 על 5 מול אדם בשר ודם, שאם בא לו יכול לקבל החלטות מוזרות [לספסל את דרק רוז רק כי הוא קלע לייאפ בזמן שאתה דרשת להריץ תרגיל לשלשה] או לעשות טעויות שהמחשב לא יעשה [לקחת זריקה מחצי מגרש רק כי המקשים התבלבלו לך].

למעלה