NBA2K15 - פנטסטי.

NBA2K15 - פנטסטי.

חייב להודות שהרבה זמן לא נהנתי ככה ממשחק מחשב.
התמכרתי לקטע של ה MyTeam שצריך לאסוף בערך 12XX קלפים, ואתה למעשה בונה את הקבוצה שלך לפי הקלפים שיש לך שמחולקים לכמה קטגוריות (לפי רמות).
יש כמה מסלולים שאפשר לשחק בהם אחד מהם זה Road to the playoffs שאותו משחקים רק מול אנשים אחרים בשלבי הדחה שונים.
יש אפילו Action House מאוד פעיל.

יש לי בערך 330 קלפים, חלקם ממש מיוחדים כמו נייט ארצ'יבלד וטום צ'יימברס.
אפשר להשיג שם בערך כל שחקן שאתם יכולים לחשוב עליו.

סתם וידאו של מישהו שפתח את אחד האוספים היותר קשים במשחק וקיבל את Diamond Kevind Durant, שזה כנראה צריך להיות הגרסא הטובה ביותר של קווין דוראנט במשחק.

התחלתי לשחק אחרי הפסקה של 5-6 שנים

אז כל הקטע של הMY TEAM חדש לי לחלוטין.. קיבלתי שם שחקנים הזויים שאין לי מושג מי הם בכלל חוץ מסנל(snell).
וגם כשרציתי לשחק אונליין הג'וסטיק של הXBOX לא עבד משום מה. אז עברתי ל My Career
נחמד ביותר , רק שאני משחק בטימברוולבס שכל שחקן שם כמו קיר שלא זז כמעט, הזוי ביותר..
בכל מקרה משחק נחמד לא רע.

ohhh1

New member
אני מחכה לפאטץ'. יותר מדי ריבאונד התקפה ובלוקים במתפרצות

משחק בינתיים ב-MyGM שמאוד מאתגר ברמות הגבוהות וב-FIFA15 שכ"כ טוב השנה (במיוחד אחרי התיקון) שגורם לי לא להתגעגע לNBA 2K יותר מדי.

יש צ'יטים?

עכשיו אני מבין איך אנשים דופקים לי דאנקים על הפנים בפארק כשהשחקן שלי בקושי זז..

לא יודע איך אבל אנשים משתמשים שם בצ'יטים

לא הגיוני אנשים שם עם 99 בהכל כבר מלפני שבוע שבועיים

somone1411

New member
נצלש בנוגע לכתבה של אבוט ב-ESPN

נכתב שם, כזכור, ששחקנים בכירים דחו הצעה להגיע ללייקרס בגלל קובי.
שניים מהם היו פול ג'ורג' וכרמלו אנטוני.
&nbsp
אחרי שג'ורג' צחק על הכתבה בחשבון הטוויטר, גם מלו הוסיף לעובדה שהנרי אבוט הוא חתיכת דמגוג עלוב שמחפש כותרות על הגב של קובי.
&nbsp
הנה התגובה של מלו: "Hell no. Of course not," Anthony said. "If I thought that [playing for the Lakers] was the right situation for me from an overall perspective as far as having a team there, then I would have looked at that situation more in-depth. I just felt more comfortable staying here in New York. But as far as playing with him ... I'm here now but I would always love to play with Kobe."

TheReturn23

New member
לא קראתי את הכתבה כי זה ידוע שקובי כזה

אף אחד לא מעוניין לשחק לצידו ובצדקומה אתה מצפה מהשחקנים שיצדיקו את הכתב?במציאות אף אחד לא רוצה לשחק איתו, אף אחד לא מגיע וגאסול והווארד עזבו, עזוב אותך מקשקושים פולטים של שחקנים.

somone1411

New member
יש לי שאלה

האם אתה יודע את מה שאתה כותב כעובדה? (שלא רוצים לשחק איתו). יש לך הוכחות?
כל מה שאני יודע, עובדתית, הוא ששחקנים אומרים בדיוק ההפך. פול ג'ורג' צייץ בטוויטר, למה לו לעשות את זה? הוא יכל לא לרשום כלום. מלו יכל להתעלם מהשאלות, להגיד שהוא לא רוצה להתייחס לזה ואז זה באמת תשובה פוליטית. פה הם, וגם פיל ג'קסון אגב - אותו פיל שירד על קובי בספר, כולם מגבים את קובי, למרות שאף אחד לא שם להם אקדח לרכה וחייב אותם להגיד משהו.
&nbsp
אתה סתם משער, כי אתה הייטר, פשוט. אין לך מושג מאיפה 'המקורות' של אבוט. כל הכתבה שלו היא 'גורם', 'נציג', 'סוכן שחקנים'. מזכיר לי את ההמצאות של הכדורגל הישראלי.
&nbsp
בקיצור חרטא ברטא. אם פאו לא היה רוצה לשחק עם קובי, הוא לא היה איתו כמה? 6 שנים? חחחח. הוא יכל לדרוש טרייד כמו אודום (שאגב עשה זאת כי הרגיש פגוע מהלייקרס, לא קשור לקובי), אבל לא, הוא נשאר והתבטא המון פעמים שקובי והוא כמו אחים. קבל תגובה של פאו, סתם בשליפה:
&nbsp
“It was difficult. We have a close friendship,” Gasol said of Bryant to reporters on Friday in Chicago. “We’ve been through a lot together. I’m sure I’ll miss him. We talked to each other and our relationship goes beyond basketball. We’ll always have a friendship. That’s where it stays.”
&nbsp
זה אחרי שעזב לשיקגו. למה לו לעשות את זה? הוא הרי כבר לא בלייקרס, הוא יכל ללכלך על קובי בכיף. בכלל, תמצא לי שחקן אחד בהיסטוריה, ששיחק עם קובי, וליכלך עליו (מלבד סמוש כמובן). מאות שיחקו איתו והרבה מהם נשארו חברים קרובים שלו.
&nbsp
עוד ציטוט של דרק פישר, אחד שבילה עם קובי כל הקריירה שלו ומכיר אותו אולי הכי טוב:
&nbsp
"Some guys can feel like he's not easy to work with or play with," Fisher told ESPN. "But to me, that means you're thinking about the wrong thing if that's what you're focused on. He's driving himself towards the ultimate prize of being a successful and maximizing his full potential. If that's the journey that you're on as well, you have no problems.
&nbsp
"He's smart enough to realize that all people are not created that way and sometimes it doesn't make for the team being as successful as it can be. He and I have always been cool because we saw it the same way. We have different personalities, different leadership styles, but that's what made us a great combination."
&nbsp
בטח תדלג על זה כדי להתעלם. אבל סבבה, תתעלם. אך אל תבוא לפה ותזרוק סיסמאות בלי שום עובדה אחת ראויה לשמה. התגובה שלך פשוט ילדותית וחסרת בסיס. זה מה שאני הכי שונא בפורומים, אנשים שמקשקשים בלי טיפת יידע. 'כולם שונאים לשחק עם קובי!'. העיקר לצעוק שישמעו.
&nbsp

picki23

New member
אולי בגלל סמש

סמש פרקר לכלך עליו... ואיפה הוא היום?
&nbsp
אבל שניכם קיצוניים בתכלס. יכול להבין למה אנשים מרגישים מאוימים מקובי - קובי הוא פרפקציוניסט ולא לכולם זה מתאים להשקיע את נשמתם כדי לנצח.
&nbsp
וכמובן שחסידו הגדול של לברון ג'יימס רואה בקובי בראיינט איזשהו יריב נצחי ללברון ג'יימס. אם הם היו משחקים ביחד הוא היה משנה משתמש ומשכיח לכולם שמישהו שונא קובי כמותו היה פה.
&nbsp
עד מתי

fatnoam

Active member
היום משחק זר בהפועל ירושלים שהיה שנה בלייקרס עם קובי

טוני גפני שמו אם אני לא טועה.
&nbsp
הוא סיפר איך לפני כל אימון הוא וקובי היו משחקים אחד על אחד, במשך שעות, ואיך תמיד היו כל מיני חוקים כאלה - לקובי מותר רק לזרוק שלשות, לקובי אסור רגל ציר וכל מיני כאלה.
&nbsp
עוד פרט שהוא הוסיף - קובי לא הרשה לו להתקיף. רק קובי התקיף. והוא שמר.

rapgamer4ever

New member
הבעיה עם קובי היא לא רק הפרפקציוניזם

אלא העובדה שהוא הגיע למעמד של אל ב-LA. אסור להעביר עליו ביקורת ותמיד השחקנים שסביבו יספגו את האשמה במקרה של כשלון.

DARKSEID

New member
משחק מתסכל ברמות

הגרפיקה אמנם מאוד מרשימה, אבל הם לא שיפרו דברים מסוימים שהם היו חייבים לשפר.
אני משחק בעיקר בmy career ולצערי המשחק הפך לעוד יותר מתסכל משנים עברו. ההגנה הפכה ליותר קשה מאי פעם בגלל שהחברים שלך לקבוצה מפגרים ברמות (אז סבבה השחקן עבר אותי למה אנדרה דראמונד לא מנסה לחסום אותו כשהוא כל כך קרוב אליו) ומאשימים אותך על טעויות שלהם. בהתקפה סנטרים עדיין מנמיכים את עצמם כשהם עולים ללייאפ ומעדיפים לא להטביע כשיש להם הזדמנות, מה שאומר שהם מחטיאים לייאפים פשוטים או נחסמים ע''י גארדים. עוד דברים גרועים הם הזריקה שהפכה לקשה יותר מאי פעם והscreening. במשחקים הקודמים כשהגעתי ל80~75 בציון הייתי שולט במשחק, במשחק הזה הייתי צריך להשתמש בצ'יטים
.
שורה תחתונה: 2k ניסו להיות מציאותיים (יותר מדי) ובמקום זה יצרו משחק מתסכל ללא שום סיבה. חבל, זה היה אמור להיות המשחק האחרון שלי
, ממש לא ציפיתי להתאכזב ככה.

Lechoke Lames

New member
שיחקת בשניים הקודמים?

יש לי את 2013 ו-2014 בספרייה ב-Steam אבל אני אף פעם לא מגיע לשחק אותם (תמיד יש משחקים שמושכים אותי יותר משום מה). בהנחה ששיחקת את שני הקודמים, על איזה מהם היית ממליץ?

אגב, את 2015 אני לא מתכוון לרכוש גם אם יהיה במחיר של דולרים ספורים (כמו המחיר ששילמתי עבור המשחקים הקודמים). למדתי את הלקח.

DARKSEID

New member
2014 כמובן

הגרפיקה יותר טובה והמשחק יותר חלק. יש גם אפשרות לשחק את הקריירה של לברון משהו שמאוד נהניתי ממנו. הבעיה היחידה של nba 2k14 למחשב זה הגיים פאד של לוג'יטק (של מיקרוסופט אמור לעבוד בסדר), לא ניתן לבצע בו מסירות no look ומסירות האלי אופ (ב2015 הבעיה הזו נפתרה). עדיין יש לו בעיות דומות לnba 2k15 (הסנטרים עדיין מנמיכים את עצמם החברים לקבוצה עדיין נוראים בהגנה וכו'), אבל זה לא גרוע ומתסכל כמו nba 2k15.
&nbsp

Lechoke Lames

New member
סבבה. הגיע הזמן לבדוק את זה

אגב, יש לי גיימפאד Xbox360, אז אני מניח שאני מסודר.

מסכים.. החברים לקבוצה בMY CAREER עלובים בצורה הזויה

בהתקפה הם מחטיאים כל זריקה פנויה כמעט(לא ציפיתי מרוביו לעשות 10/10 מהשדה אבל עדיין..) ובהגנה כמעט ולא מצליחים לקחת ריבאונד הגנה, זה ממש מעצבן

למעלה