NBA LIVE 2009

PIKPOP

New member
NBA LIVE 2009

שלום. ראיתי פה לפני כמה זמן שיצא רק לפלסטיישן. רק שאיזה חבר של אחי אמר לו שיש לו את זה במחשב. אז להאמין לו? יש גירסה למחשב? תודה.

Orenseg

New member
למצוא אמולטור

ולהריץ את הגרסה של הPS3

PIKPOP

New member
אמולטור?

מה זה? ואיזה גירסה להריץ? סורי על הבורות../tapuzforum/images/emo13.gif

Orenseg

New member
אין לי מושג

לא ניסיתי להריץ אמולטור (תוכנה שמדמה קונסולה על המחשב) כבר 9 שנים בערך. NBA לייב 2009 רץ על כמה סוגים של קונסולות, אז אם אתה מעוניין לשחק על המחשב תנסה להשיג דיסק שלו ותוכנת אמולטור מתאימה, שתדמה את פעילות הקונסולה. אני מניח שגוגל מתמצא בפרטים יותר טוב ממני

orendx

New member
פרטים לגבי המשחקים השונים

לילה טוב לכולם, המשחק NBA LIVE 2009 של חברת EA שמוכר לרוב אוהדי הכדורסל בארץ, לא יצא השנה למחשבים האישיים ויצא רק לקונסולות המשחק (פלייסטיישן 3, אקס בוקס 360) למרות זאת ישנו משחק כדורסל למחשב ויש שיגידו שהוא עולה על LIVE בגדול, השם של המשחק הוא NBA 2K9. המשחק נחשב לסימולצית הכדורסל הטובה ביותר מבחינה המשחק עצמו (הרצת תרגילים, חסימות ועוד). כמובן שהמשחק יוצא גם לפלייסטיישן 3 ולאקס בוקס 360. לקונסולות של סוני (פלייסטיישן למינהם), ניתן למצוא משחק נוסף בשם NBA 09. אשמח לכתוב פה בעתיד על אחד ממשחקי הכדורסל, כרגע עוד לא יצא לי לשחק בהם (מלבד מגרסת ההדגמה). אם מישהו מעוניין לדעת עוד, אשמח לעזור. אורן.

orendx

New member
תשובה

עקרונית כפי שציינתי, המשחק היחיד שיצא למחשב השנה הוא NBA 2K9. המשחק שיצא במקביל גם לקונסולות הפלייסטיישן 2,3 ואקס בוקס 360 נחשב למשחק שבו המנוע שם דגש על משחק הכדורסל עצמו ודברים כמו הנעת כדור וחסימות הם חלק חשוב מהחוויה. בכל מקרה, לפני מספר חודשים, כתבתי על המשחק כתבה מקדימה (כתבתי אותה לפני שהמשחק יצא לחנויות), הכתבה אומנם מתייחסת לגרסת הקונסולות אבל גרסת המחשב זהה לגרסת האקס בוקס 360 מלבד משחק הרשת (לפי מיטב ידעתי). הנה הלינק לכתבה שלי שנמצאת בבלוג שמרכז את הכתבות שלי על המשחקים, ניתן לראות בעמוד הראשי (במהדורת גיימסנטר הרביעית), סרטון של המשחק. זה הלינק הישיר לכתבה: http://ogelive.wordpress.com/2008/11/09/לשחק-כדורסל-בכל-שעה/

למעלה