NBA LEAGUE PASS

go lakers go

New member
NBA LEAGUE PASS

כאן יש 2 חבילות שכוללות את כל משחקי העונה הסדירה + אולסטאר 1- חבילת HD 16x9( בחיבור לטלוויזיה ) + יותר אופצית מהחבילה הרגילה = 140 $= 522 שקל ( לפי שער דולר של היום ) 2- חבילת 4X3 standard ( אפשר גם לחבר לטלוויזיה ) = 90 $ = 335 שקל ( לפי שער דולר של היום ) פה יש DEMO . חמש משחקים מלאים . אם אתם מצליחים לראות את הדמו אזי המחשב שלכם תומך בNBA LEAGUE PASS שימו לב שבדמו יש 2 מצבי צפייה - hd , standard

somone44

New member
בעונה שעברה ויתרתי

הסתפקתי בשיא טיפשותי בלינקים מעפנים מג'סטין וכל מיני תוכנות עלובות שגרמו לי כמעט לשבור ת'מסך. השנה אני הולך על זה. לראות את כל המשחקים באיכות HD, בעונה שצפויה להיות אולי הכי מעניינת בשנים האחרונות - זה MUST. ה-335 שקל זה איכות פחות טובה לא? איזה עוד חיסרון יש לעומת היקר יותר? נבדוק יותר לעומק אבל נראה לי שאלך על היקר.

go lakers go

New member
בלינק רשום כל ההבדלים .....

1- איכות הצפייה . צפייה רגילה מול איכות צפייה של HD . כמובן שאם אין לך טלויזיה שתומכת בHD אין לך מה לקחת את החבילת HD ( ואני מדבר על חיבור המחשב ( אצלי נייד ) לטלויזיה ) 2 - בחבילה היקרה של הHD יש לך אפשרות לעצור את המשחק בLIVE / להריץ אחורה . בדיוק כמו ביס מקס . 3 - בחבילה היקרה של הHD יש לך אפשרות של שידור חוזר עד 48 שעות , בזולה עד24 שעות . 4 - בחבילה היקרה של הHD יש לך אופצייה לצפות מתי שתרצה ב15 משחקים "נבחרים" של אותה עונה . לדעתי זו אופצייה מיותרת . ושים לב בDEMO .... יש לך 5 משחקים מלאים . אתה יכול לצפות בHD או בצפייה רגילה . תבדוק צפייה ב2 האופציות ותחליט מה עדיף עבורך ( ושוב אם אין לך טלויזיה שתומכת בHD או לחלופין נייד שאתה יכול לחבר לטלויזיה כזו , אזי כל האופצייה הזו לא רלוונטית עבורך ) שאלות נפוצות תמצא כאן . היום בשעה 4 משחק הכנה ראשון של הלייקרס נגד גולדן סטייט . אותו תאלץ לראות בגאסטין .... :)

somone44

New member
הלינק של הדמו לא עובד

רציתי לבדוק... הלילה ב-4 משחק של הלייקרס? בכל מקרה, איך משלמים על הליגה פס הזה?

go lakers go

New member
אצלי הדמו עובד יופי ...

נכנסת לכאן ? אם הדמו לא עובד לך יש לך בעיה כלשהי במחשב .... תנסה שוב .... ובשום פנים ואופן אל תרשם ותתן כרטיס אשראי לפני שאתה מצליח לראות את הדמו ! איך משלמים ? בדף הראשי , איפה שיש את שתי החבילות , כתוב .... ORDER NOW .... אם אתה נכנס יש לך טופס הרשמה שבו אתה צריך לבחור שם משתמש , להזין כתובת אימייל ואח'כ לתת כרטיס אשראי . כן היום ב4 ( עוד שעה וחצי ) משחק הכנה ראשון של הלייקרס ושל רון רון .... אני הולך לישון . אם לא תסתדר עם הדמו אני אנסה לעזור לך מחר .

OrEl74

Well-known member
מנהל
בעונה שעברה לא הייתי מבסוט מזה

זה נתקע לא מעט למרות שיש לי מחשב מאוד חזק וזה די מבאס. מעבר לכך שהמשחקים באמצע הלילה ולכן הזמן היחיד שאני באמת יכול לראות משחקים זה בסופי שבועוזה כבר לא ממש שווה את המחיר שהם דורשים.

somone44

New member
נתקע? מזתומרת?

חשבתי שאם אתה משלם 500 שקל הכל עובד חלק.. אם אני משלם ונתקע לי פעם אחת אני לא יודע מה אני עושה להם.

לא, אין קשר כמה אתה משלם לחלקות

אם האינטרנט שלך לא מספיק מהיר זה ייתקע לך או אולי יש עוד כמה סיבות, אבל זה לא קשור לכסף. תיכנס לאתר שאור הביא ותבדוק אם אתה מצליח לראות את הדמו לבי שזה ייתקע לך, אם כן אז יופי, אם לא אז באסה... אני אישית לא מצליח לראות בלי שייתקע כל 10 שניות לאיזה 3 שניות

somone44

New member
הדמו עובד לי מצוין

https://shop.ilp.nba.com//video/Demo.aspx?ln=en זה המשחק של הלייקרס ואורלנדו, ה5? עובד לי בלי שום תקיעות, אבל האיכות רעה בהתחשב בכסף שאתה משלם. אם זה היה בחינם לא היה איכפת לי, אבל ב-FULL SCREEN האיכות לא טובה. הדמו זה האופציה היותר זולה או שזה רק דמו ועם תשלום האיכות טובה יותר?

go lakers go

New member
תבדוק את הדמו של המשחק בוסטון - שיקגו

כתבתי לך יש שם 5 משחקים מלאים ( תרד למטה ) .... האיכות בדמו היא אותה איכות שידור שתהיה לך .... ושמור את הלינק הזה .... http://atdhe.net/index.html .

somone44

New member
קודם כל

תודה על הפרטים והעזרה גבר :) אם זו אותה איכות שידור שתהיה לי, אני מוותר. סופקאסט ישדר באותה איכות, אם לא טובה יותר, ומשדר את רוב משחקי הלייקרס. אני מכיר את האתר הזה שהבאת, יש גם את זה: http://www.ustream.tv/discovery/live/sports-basketball אתר מצוין, צופה בו לא מעט פעמים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נתחיל מזה שאתה לא עושה להם כלום ../images/Emo13.gif

אין מה לעשות, זה שידור אניטרנטי וצריך לס ממש רחב בשביל שזה ירוץ כמו שצריך.

go lakers go

New member
זה לאו דווקא קשור למחשב חדש

קח משאית חדשה .... בלי מטען לסחוב , היא תסע מהר ( יחסית ) . קח משאית חדשה .... תשים עליה 5 טון ... היא תסע לאט .... אגב .. היום ראיתי את הרבע הרביעי של הלייקרס בwww.justin.tv האיכות הייתה פשוט מעולה !!! וללא עצירות בכלל ולענייננו שוב , כמובן שכמה שהמחשב חדיש יותר ובעל מפרט טוב יותר הסיכוי שלך טוב יותר . הבעיה היא כמה תוכנות ( אפליקציות ) עובדות ברקע ( של המחשב ) ומה המהירות גלישה שלך . כתבתי כאן כבר בעבר בעניין הזה אז אני פשוט אעשה העתק הדבק . "עכשיו פעם אחת ולתמיד אני אסביר לך ולכל מי שיקרא את ההודעה הזאת איך אותו לינק יכול להיעצר כל 3 שניות אצלך ואצל אחר לרוץ חלק . הדבר הכי חשוב הוא המחשב של המשתמש ומהירות הגלישה שלו . לגבי המחשב . בכל רגע נתון במחשב פועלות אפליקציות .חלקן עולות איך שהמחשב נדלק , וחלקן לפי הפעלת המשתמש . בזמן צפיה עדיף למזער עד כמה שניתן את מספר האפליקציות שעובדות על המחשב . למה ? כי כל אחת מהן צורכת משאבים מהמעבד ומהזכרון ו"סותמת את המחשב" , לעיתים חונקות אותו לגמרי. הכי חשוב שאימיול , ביטורנט או כל תוכנה אחרת של שיתוף קבצים לא תהיה פתוחה בזמן שאתה מנסה לצפות בשידור . גם מסנגר ,אייסיקיו ,סקייפ ,מדיה פללייר וכדומה . איך ניתן לדעת כמה אפליקציות עובדות בכל רגע נתון במחשב ? בשורה התחתונה של הצג , היכן שיש את ההתחל יש שורה כחולה ארוכה . עמוד עם העכבר על השורה הזאת ( במקום שהיא ריקה ) , קליק ימני על העכבר ,תראה לשונית מנהל המשימות בעברית או task manager באנגלית . תלחץ על מנהל המשימות ואז נפתח לך חלון - מנהל המשימות של וינדוס . אם זה בעברית , לך ללשונית תהליכים ( אצלי כרגע יש 25 , אם לך יש שם 50 או 60 אתה בבעיה ) , אם זה באנגלית חפש process "

go lakers go

New member
כמה אתה משלם ? :)

אני אנסה לעזור , בשמחה אני צריך שתעשה 2 פעולות : 1 - תלחץ התחל > הפעלה ( או RUN אם זה באנגלית ) > נפתח לך חלון קטן אתה רושם בשורה - MSCONFIG ( תעשה העתק הדבק ) ולוחץ אישור > אחרי שלחצת אישור נפתח לך חלון חדש "כלי שירות לקביעת תצורת המערכת" . בחלון הזה למעלה יש לשוניות.תלחץ על לשונית אתחול ותספור כמה שורות יש לך שם עם V . חשוב מאודלא לעשות כלום , רק לספור כמה V יש. אחרי שספרת פשוט תסגוראת החלון בעזרת הX האדום למעלה . התהליך הזה מראה איזה יישומים בדיוק עולים עם הפעלת המחשב . 2 - תעשה ריסטרט למחשב . שהמחשב עלה תמתין 2 דקות ( אל תפעיל ידנית בינתיים שום תוכנה או דפדפן ) . תלך לשורה הכחולה למטה ליד ההתחל > תעמוד בשורה במקום ריק > קליק ימני > מנהל המשימות > לשונית תהליכים > צד ימין למטה תסתכל כמה תהליכים יש . ככה אוכל לדעת כמה תהליכים עולים אצלך איך שהפעלת את המחשב . ההפרש מה 50 שציינת בהודעה המקורית אלו אפליקציות שהפעלת ידנית . תשלח לי מסר עם תשובה ל 2 הסעיפים , אני אחזור אליך ביום ראשון .

somone44

New member
הלייקרס עוד שעה משחקת ואין לי לינק

כוס אומו כל האינטרנט הזה. מקווה שבליגה הסופקאסט יעבוד שעות נוספות. יאללה סינים, תתחילו לעבוד!

למעלה