NBA BROADBAND

KobeForTheWIn

New member
NBA BROADBAND

לאחר שהגעתי לייאוש ממספר המשחקים שמשודרים בארץ ומאיכות השידור של המשחקים שאני רואה בלייב דרך האינטרנט, השתעשעתי עם הרעיון של לרכוש חבילת LEAGUE PASS לתקופת הפלייאופס. ברצוני לשאול כמה שאלות לגבי החבילה לאלו שכבר קנו את החבילה- האם החבילה מאפשרת צפייה ישירה בזמן שהמשחקים ומשודרים וגם צפייה שעות לאחר שהמשחקים שודרו? ובאופן כללי, האם החבילה מספקת ושווה את המחיר הגבוה? תודה רבה מראש :)

m 1 k e

New member
תקח לניסוי

יש לחבר'ה אחלה שרות. לפני חצי שנה נרשמתי פעם ראשונה אבל לא הצלחתי לראות משחק בלי שהוידאו היה נכנס ל buffering מעצבן כזה. הסברתי את זה לשרות לקוחות שלהם וכעבור מספר ימים קבלתי refund. אחרי כמה חודשים נרשמתי עוד פעם לבדיקה והעניינים השתפרו. השידור החי לא תמיד חלק, יש לילות שפשוט בלתי אפשרי לראות משחק, יש לילות שהשידור זורם חלק. החבילה של ה "HD" מספקת איכות לא רעה אם אתה פותח את המשחק על כל המסך. החבילה היותר זולה נותנת איכות פחות טובה אבל עדין סבירה לדעתי. לגבי ה VOD שלהם, אף פעם לא ממש הצלחתי להבין איך הוא עובד. כמה שניסיתי לראות משחק ישן, זה תמיד היה דפוק. (או שלא משדר משחק, או שמשדר משחק אחר בכלל). נראה לי זה בכלל לא VOD, אלה יותר כמו YES MOVIES או איך שלא קוראים להם (ערוצים הסרטים עם ההזמנה).

somone141

New member
../images/Emo45.gifקובי פאן?

LP = שווה כל שקל. אבל אני לא יודע איזה מחשב יש לך. אולי ייתקע לך או משהו.

למעלה