NBA 2K9 - הביקורת המלאה

orendx

New member
NBA 2K9 - הביקורת המלאה

ערב טוב לכולם, למרות שעבר זמן רב מיציאת המשחק לחנויות, הזדמן לי רק לאחרונה לשחק בו. בכל מקרה מדובר במשחק כדורסל נהדר ואטרקטיבי שמלמד את יסודות הכדורסל, אני מצרף לינק ישיר לביקורת שלי ואשמח לשמוע את דעתכם: http://ogelive.wordpress.com/2009/02/03/nba-2k9-הביקורת-המלאה/ לצערי משחקי הכדורסל לא זוכים לסיקור בישראל ומשווקים באופן כמעט מחתרתי, ניסיתי לפנות למספר גופים שיעזרו לי בהפצת הכתבה, אני מקווה שבעתיד המשחקים הללו יזכו לחשיפה רבה יותר, מה גם שמדובר במשחקים מאוד פופולארים. תודה מראש, אורן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני בדיוק משחק בזה ב-XBOX ../images/Emo13.gif

לא שיחקתי במשחקים מהסוג הזה בערך 3 שנים וממש הופתעתי ממה שהמשחק הזה מציע. לדעתי מבחינת הפנים של השחקנים הם יכלו להשתדל יותר אבל כל הדברים האחרים מרשימים במיוחד. אני בעיקר אוהב את הדברים הקטנים כמו הזיעה של השחקנים, המנקים של הפארקט וכל מה שמסביב למשחק שבאמת נותן תחושה מאוד מציאותית. אחלה סיקור ואני מסכים איתך שצריך יותר חשיפה למשחקים האלה. כמה אפשר לשמוע על פרו אבולושן?????

orendx

New member
תודה רבה

תודה רבה אוראל, על המחמאות ועל התמיכה בקידום הכתבה. מאוד חשוב לי לקדם את משחקי ה-NBA בישראל, פניתי ליבואן של המשחק במשך תקופה אבל הוא לא שיתף איתי פעולה. אני עדיין מנסה לקדם אותו ויודע שמבחינת עניין הוא יכול להיות פופולארי מאוד בישראל, מה גם שכוכבי ליגת ה-NBA מוכרים לרוב אוהדי הספורט הישראלים. לגבי המשחק עצמו, אני מאוד נהניתי מהמשחק, במיוחד הקושי לשמור במשחק ההגנה, היריב מזהה את המיסמאצ'ים ואת החורים בהגנה ומיד מנצל אותם. במשחק ההתקפה הצורך לקרוא את המשחק ולשחק בצורה מאורגנת עם חסימות, פוסט אפ וכדומה, גורם לכך שצריך להתאמץ בשביל הנקודות. הדבר שהכי הפתיע אותי היה דווקא שראיתי בשבוע שעבר את המשחק של אורלנדו נגד בוסטון בערוץ הספורט ובצורה כמעט אינסטנקטיבית, המשחק רץ לי בראש מבחינת המהלכים.

ThEgReEnKiNg

New member
משחק עצום

משחק הכדורסל הטוב בהיסטוריה. הבעיה היחידה שמצאתי בו היא , שנורא קל להתפרע עם פורוורדים מוכשרים , מקגריידי ,לברון , כרמלו , פירס. ממש קל להשתגע איתם ולהמטיר 40 נקודות במשחק , למרות שברגע שאתה קולע בצרורות יש דאבל טים , זה לא ממש מפריע לשחקנים מהסוג הזה. בכל מקרה , משחק גדול , עכשיו אחרי שלקחתי אליפות עם הרפטורס ועם הניקס עברתי לפרויקט הבא שלי המיאמי היט. הבאים בתור כנראה יהיו הבולס או הת'אנדר. אחלה סיקור , אחלה משחק
.

orendx

New member
תודה רבה

תודה רבה על המחמאות לגבי הכתיבה, לגבי העליונות של הפוורורדים, אני אישית מצאתי דווקא עליונות יותר בצבע עם שחקנים כמו אמרה וקווין גארנט. דווקא פול פירס ומקגריידי לא הרשימו אותי, לברון לעומת זאת בעל יכולות אדירות. הקטע במשחק זה שעידכוני ההרכבים האוטמטים (בגרסאות הקונסולות), משפרים או מורידים מאיכות השחקנים, לדוגמא רוג'ר מייסון הוא אחד השחקנים המובילים בספרס.

DDN

New member
היי אורן, נהניתי לקרוא

ולא זוכר אם זו הייתה המלצה שלך, גם נהניתי לשחק. קניתי אותו לPC לפני מספר שבועות, והוא נהדר. משאיר את הLIVE של EA הרבה מאחורה. אני למשחקי הכדורסל של EA, לא חוזר בעתיד הקרוב.

orendx

New member
תודה רבה דני

דני מה שלומך? אני שמח לקרוא שאתה נהנה מהמשחק, עקרונית פרסמתי בעבר בפורום הזה כתבה על המשחק אז בהחלט יתכן שקיבלת משם את ההמלצה. אישית לא יצא לי לשחק בגרסת המחשב למרות שהבנתי שמבחינת הגרסה היא זהה לגרסת האקס בוקס 360, השוני הוא שגרסת המחשב לא תומכת במשחק הרשת. מבחינת המשחקים של EA, למרות שלא יצא לי לשחק בהם כמה שנים, יש לי ניסיון רב בהם של למעלה מעשר שנים וההרגשה במשחקים של EA היא לא מציאותית לטוב לרע. הכוונה היא שחלק מהמשחקים הדגש היה על חוויה ארקיידית יותר בעוד באחרים לא היה אפשר לקלוע במשחק העומד (הייתה בעייה קשה עם הג'אמפ שוט). המון תדוה על התמיכה.

orendx

New member
משהו מדהים שעשו בסיוע המשחק

אין לי מושג אם הכל באמת נעשה דרך המשחק, אבל ממעקב של שנים אני יודע שבאמת הצליחו לשחזר בצורה מדהימה חלק מהרגעים היפים של ליגת ה-NBA, במשחק. הנה הלינק לסרטון מאתר OPERATION SPORTS: http://www.operationsports.com/ostv.php?id=219&no=24&outof=24

orendx

New member
למישהו יצא לראות את הסרטון?

מעניין אותי מה דעתכם על המקוריות של היוצר. תודה.

EizoTop

New member
משחק אדיר ../images/Emo47.gif

אני משחק אותו גם במחשב וגם בפלייסטיישן, אחד המשחקים הטובים ששיחקתי, אין ספק שNBA LIVE הרחק מאחור, ו2K9 הרבה יותר טוב ומגניב
, גרפיקה, והקושי במשחק, התרגילים ועוד...

למעלה