NBA קריסמס

Itai7

New member
NBA קריסמס

ב21:30 זמן ישראל מתחיל קליבלנד מיאמי ב12:00 בספורט 5 משדר פיליקס-לייקרס בהמשך הלילה דוראנט ינסה לעצור את הבלייזרס.

Itai7

New member
קרב משובח כרגיל בין וויד ללברון

וויד עם 11 לברון עם 10

נאש נגד קובי

טוב זה לא בדיוק המאצ'-אפ. כצפוי, מחצית ראשונה ללא הגנות. 1. זה לא יאומן איך פיניקס משחקים בלי נאש. ד'אנתוני צריך להשאיר אותו כל המשחק, גם אם זה אומר שצריך להצמיד לו בלוני חמצן והצמיד לו פיזיותרפיסט בכל טיים אאוט. 2. למה פיניקס לא שומרים?! למה?! למה?! לא לוקחים אליפות עם אסטרטגיה של "טוב, הם יקלעו 135, אבל אנחנו נקלע 140".

Itai7

New member
יופי של משחק בניצוחו של קובי

משחק נהדר פשוט בין הקבוצות, ידם של הלייקרס הייתה על העליונה עם משחק פשוט מושלם של כולם, תענוג. אנדרו ביינום יהיה שחקן שחקן, בובה של שחקן והוא רק בגיל 20.

Itai7

New member
חובה לראות את הדאנק של אריזה

הוא עשה בידיוק אותו דבר שנה שעברה מול אוניל
ענק!

NadavG

New member
ניתור מדהים יש לו, מעבר לזה לא מראה הרבה

בינתיים. משחק ענק של הלייקרס, הפתיעו אותי מאוד. משחק שוטף ומהיר שהם הכתיבו לפיניקס ולא להיפך. ההגנות אולי לא היו במיטבן, אבל שופענו במהלכים גדולים של קובי וביינום, וגם פישר עדיין עם אותה יד רכה משנות האליפות ואולי אפילו יותר טוב, ומצד שני איכויות הקליעה מבחוץ של פיניקס לא פסחו גם על המשחק הזה (למזלם כי בשאר הפרמטרים היו בינוניים והיה יכול להגמר בהפרש גדול לליקרס). כל כך נהניתי לראות את המשחק שכמעט הערתי חצי שכונה ממחיאות כפיים (כן, לעצמי, ב-3 לפנות בוקר, מופנה וירטואלית למסך הטלויזיה) וכמה צעקות פה ושם
אגב, זה רק אני או שהקליעה של פישר נהיית יותר ויותר בהילוך איטי משנה לשנה? הכדור נראה מכוון את עצמו לאט לאט לסוויש בכל זריקה.. ואני חשבתי שכוח המשיכה פועל בכדורסל על כולם באופן שווה, חוץ ממייקל

OrEl74

Well-known member
מנהל
פעם בשנה

קובי נכנס לקצב מסחרר ולתקופה שהוא מתחיל להפציץ מכל כיוון. מול הניקס הוא קלע 39 והלילה 38...אתם חושבים שהתקופה הזאת מגיעה עכשיו? כי אם כן צפויים לנו לפחות שבועיים של התקפות בלתי פוסקות מצד קובי כשהוא הולך לקלוע ללא הרף עד שמישהו יצליח לעצור אותו.

lb22

New member
עזוב את זה , מישהו ראה את...

הפפיון של ג'קסון?!!?!??!?!

בינתיים

ראיתי העונה שני משחקים מלאים של פיניקס, נגד מיאמי ונגד הלייקרס, ואני מאוד מאוד לא אופטימי, כאוהד פיניקס. אפילו התקפית פיניקס לא הצליחה להתעלות על הקבוצות ששיחקו נגדה, ואני לא מדבר על הגנתית. אין לפיניקס תשובה לשחקנים כמו דווין וייד או ברייאנט. נראה שנאש יפרוש בלי אליפות.

the mnm factor

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים

וזה עוד לפני שדיברנו על כך שאין לפיניקס מה למכור בצבע. אמרה פשוט שחקן הגנה נוראי. הוא עצלן, הוא יוצא מהפוקוס בקלות, הוא לא יודע לבוא לעזור... בתחילת העונה אמרתי שיש לי תחושה שזו העונה של פיניקס. כרגע אני לא מאמין שהם יעברו סיבוב שני.

STEVE NASH

New member
משחקי יום רביעי בלילה/חמישי בבוקר

הרבה משחקים מעניינים הלילה: בוסטון תצא לסקרמנטו, במשחק שלדעתי התוצאה בו לא ידועה מראש. יוטה תארח את דאלאס לקרב מסקרן של שתי קבוצות צמרת במערב. שיקאגו תתארח בסאן אנטוניו בניסיון נואש להתאושש מפתיחת העונה הנוראית. האם זה יקרה במגרשה של האלופה? קשה לי להאמין. דטרויט רוצה להמשיך לנצח והיום היא תשחק בניו ג'רזי נגד הנטס. במשחק מסקרן נוסף, הניקס החבולים ינסו להשיג ניצחון סנסציוני באורלנדו, שמתחילה לזייף במשחקים האחרונים. יתר המשחקים: אטלנטה-אינדיאנה פילדלפיה-מיאמי שארלוט-וושינגטון ממפיס-ניו אורלינס דנבר-מילווקי גולדן סטייט-מינסוטה

קמבי בדרך לטריפל דאבל מפלצתי!!!

ולא אני לא מדבר על נק'+אס'+ריב' קמבי כבר עם 7 נק' 11 ריב' ושימו לב...10 חסימות!!! וכל זה ב17 דקות משחק! מי היה מאמין... אגב לקמבי גם 5 אסיסטים ו2 חטיפות,עוד 3 חטיפות ו3 נקודות וקמבי יוכל לרשום גם טריפל דאבל וגם 5 כפול 5. אגב אם קמבי יעשה את שלושת הנקודות החסרות ואז יחליט שהוא רק מוסר והוא יצליח למסור עוד 5 אסיסטים עד סוף המשחק הוא יעשה קווטר דאבל שזה מאוד מאוד נדיר(אם בכלל קיים) אגב אם מישהו תהה לגבי התוצאה,אז 56-96 לדנבר על מילווקי,נראה שלא רק קמבי במשחק חייו אלא גם דנבר...

וקמבי קובע טריפל דאבל אחרי שלשה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה כבר שובר את כל השיאים! (הבחור קלע 8 שלשות ב10 שנותיו בNBA,ממוצע של פחות משלשה לעונה) הרבע הרביעי מתחיל,אייברסון מוסר לקמבי שדופק שלשה וקובע טריפל דאבל משוגע של 10 נק' 11 ריב' ו10 חסימות בשלושה רבעים(30 דקות של קמבי) עכשיו נשאר למסור אסיסטים ולנסות לחטוף ולשבור עוד כמה שיאים בדרך...

Puskas

New member
קמבי פשוט לא אנושי

פשוט מפלצת הגנה שלא קיימת...אחד השומרים הגדולים בהיסטוריה..פשוט חיה רעה! כל משחק דופק חסימות כמו חמור והלילה,10 בלוקים! WTF?!?!? שלא לדבר על משחקים שהוא מוריד בהם גם 16 עד 20+ רב' לערב..פשוט בהמה! כשהוא יפרוש אז ירד כל כך הרבה עומס מהשמיים באולמות..פתאום אנשים יוכלו לקפוץ בחופשיות... לא ייאמן...פשוט חיה רעה..ואני מקווה שדנבר יעשו איזה גמר מערב השנה או שנה הבאה,אחרת הם פשוט שורפים את האיש הזה... שיבוא לשיקגו! שנה הבאה שיחליף את ביג בן ויעשה טובה לאוהדי הבולס... ובכלל..תארו לכם קבוצה שהPF שלה הוא ג'וש סמית' והסנטר הוא קמבי...איזה מטריית חסימות ורב' מדהימה!

OrEl74

Well-known member
מנהל
גבר...

תנשום קצת! אני חושש לגורלך, לקבל דום לב מהתרגשות בקיל כל כך צעיר??

למעלה