NBA יום שני

VAMOS HAIFA

New member
NBA יום שני

קליבלנד-יוסטון- בווינר עוד לא נפתח אבל בעולם הליין עומד על +3 ליוסטון,יוסטון עדיין ללא בונזי וולס אבל עם טרייסי מגריידי בכושר אדיר,קליבלנד מהצד השני מסתמנת כקבוצה שתלויה על שחקן אחד לברון ג'יימס שהוא תופס יום אף אחד לא יעצור אותו ואת קליבלנד אבל שהוא לא משחק טוב ככה גם כל הקבוצה,משחק קשה מאוד להימור אני אישית לא נוגע. אורלנדו-מילווקי-מייקל רד חזר ובגדול מפציעה הוא הוכיח את זה במשחק האחרון עם 51נק'!!!!נגד שיקגו{שלא עזר הרבה}ומאז שהוא חזר מילווקי משחקת טוב והיא במגמת עלייה לעומתה אורלנדו קבוצה חלשה שלא חותרת לאף מקום שימו לב למאזן שלה ב14 המשחקים האחרונים רק 3 נצחונות ו11 הפסדים רק אלוהים יודע כמה גרנט היל חסר להם,צריך לחכות לליין לראות כמה יפתח אם יפתח בססיבות ה3 4 למילווקי אני חזק איתם היום. קליפרס-סאן אנטוניו בקליפרס יעדר כידוע סאם קאסל שאולי סיים את העונה בסאן אנטוניו טוני פארקר בספק.אין לי דעה מיוחדת על המשחק הזה אבל בעולם הפלוס לקליפרס עומד על6 ונראה לי שסאן אנטוניו ידרסו אותם כמו שעשו לאורלנדו ויוסטון. בגדול קשה היום בNBA אבל אין מה לשלוח ומתעקשים אני ממליץ על מילווקי{נחכה לליין}וסאן אנטוניו. בהצלחה לכולם

VAMOS HAIFA

New member
נפתח מילווקי +6 לחטוףףףף

מה יתחרפנו לגמרי אורלנדו סוסים מתים סאן אנטוניו+8 קשה קצת אבל אני חזק עם מילווקי

VAMOS HAIFA

New member
בניתי לי טור חמוד

מילווקי+6 סאותהמפטון{כל העולם ואשתו ממליץ עליה לא ידוע למה?} שערים טור קון 2X שים לב למשחקי החוץ של קון ברוב משחקי החוץ שלה נכבשו 4 גולים ויותר זה כולל 5 פעמים 2-2!!! יש גם ירידת יחסים על קון אבל ליגה צרפתית לך תאמין בהם זה בהחלט לא יום להשקיע גבוהה זרוק כמה שקלים ואלוהים איתנו

r y15

New member
אילן, מה הליין בדטרויט-גולדן?

ויקטור לא עולה לי משום מה..

r y15

New member
198 נראה גבוה מדי..נראה לך דטרויט

ירוצו איתם? אם הם עושים קצת הגנה, אין מצב זה מתקרב לליין הזה..

r y15

New member
יש לי תחושה חזקה לאנדר פה...לא נראה

לי יתקרבו ל190 אפילו..משחק קודם בגולדן דטרויט שחטו אותם וגם היה אנדר..נראה לי אנדר טוב פה..

soccerstand

New member
מילווקי עייפים אחרי הארכה אחרי 50 נ

ק' באה נפילה לא כל יום פורים אורלנדו חייבת ניצחון מאבק לפלייאוף אחרי 3 הפסדים רצופים היל חוזר היום לדעתי אורלנדו ינצחו לגבי יוסטון זה קשה לא נוגע יאו חוזר לגבי קליפרס נראה לי קליפרס חזק הם בבית מצוינים נכון שסאן דורסים לאחרונה אבל קליפרס עקשנים מאוד בבית והליין 7.5 גבוה לדעתי

VAMOS HAIFA

New member
+6 זה יםםםםםםםם אחי לא אמרתי

שמילווקי ינצחו אבל אם אורלנדו ינצחו וקשה לי להאמין שהם יעשו את זה זה לא יגמר בתבוסה,ובוא רגע נחיה עם המציאות אורלנדו פשוט גרועה היא הייתה חייבת ניצחון משחק שעבר וגם לפני וגם לפני וגם לפני וגם......קבוצה פשוט גרועה וגם אם היל ישחק וספק גדול הוא עדיין פצוע הוא ישחק עם סד צמוד לרגלו שיקשה עליו. לגבי יוסטון עכשיו שמתי לב שיאו מינג חוזר זה קצת מחזק אותי לגבי יוסטון הם לא קבוצה שיפסידו 2 ברציפות לגבי הקליפרס מפחיד אותי סאן דורסים כל מה שזז ואולי היום הם יעצרו...ואולי לא.

soccerstand

New member
חחח הרגת אותי אורלנדו לידיעתך הפסיד

ו 3משחקי חוץ הרצופים לדנבר סאן ודאלאס כך שגם אתה היית מפסיד נגד קבוצות כאלה דבר שני משחק אחרון דאלאס בקושי ניצחו אותם ושלישי שכח מהיל בספק היל יישחק היום בטוח יכול להיגמר 6 בקלות בדיוק אפילו יותר אני לדעתי הארכה זה גורם חשוב מאוד במשחק והעייפות תדבר לדעתי אורלנדו ביג טיים היום

למעלה