NBA הימורים:
אני יודע שקשה לחזור לעבוד אחרי חופשת האולסטאר אבל אין ברירה..יאללה לעבודה
הלילה יש 10 משחקים: 1. וושינגטון-ניו יורק: משחק מעניין..2 הקבוצות חלשות למדי אבל זה יהיה מאוד יומרני לתת לניקס ניצחון בחוץ..אז המכשפים יקחו וישמרו על הבית אבל זה יהיה צמוד ועם סקור נמוך. דיווח פציעות למשחק זה: גילברט ארינס יעדר כידוע אצל המכשפים. 2. קליבלנד-יוסטון: לברון מארח את יוסטון אחרי סופ"ש אולסטאר מושלם מבחינתו שנגמר עם ניצחון של המזרח+בחירתו של הקינג לMVP של המשחק. יוסטון מצידה מחפשת ניצחון תשיעי רצוף אז יהיה מעניין! בכל מקרה אני מהמר על קינג ג'יימס בסקור נמוך ומשחק צמוד. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 3. מינסוטה-פילי: אוי ואבוי..איזה משחק נוראי..לפני לא כל כך הרבה זמן זה היה משחק של מוטמבו,אייברסון והחברים לפילי נגד קאסל,KG וספריוול אצל הזאבים..היום זה בעיקר נמושות נגד נמושות..אז מי ייקח? איגי או אל? אני מהמר על איגי וניצחון חוץ מכובד של פילי. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 4. סן אנטוניו-שארלוט: משחק שהוא לטעמי באנקר..למרות שהבובקטס לא ממש איומים..עדיין..הספרס בבית מסוכנים מאוד ואני מאמין שהם יקחו את המשחק. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 5. יוטה-גולדן סטייט: יופי של משחק! הגנה מול התקפה,ניסיון מול קבוצה משוגעת שאי אפשר לדעת מה תקבל ממנה בכל ערב נתון..הפעם אני הולך עם האורחים מגולדן סטייט. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 6. פורטלנד-סקרמנטו: משחק מעניין בין פורטלנד שמתחילה להתרחק מהפלייאוף וחייבת לנצח בשביל להישאר בתמונת המקום השמיני ומולם סקרמנטו שניצחון יכול לתת לה תקוות גם כן למקום שמיני..יהיה מעניין והתקפי לדעתי אבל פורטלנד תשמור על הבית. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 7. סיאטל-ממפיס: משחק נוסף הלילה בין 2 נמושות..מי תיקח פה? הסוניקס עם דוראנט המככב או ממפיס נטולת הכוכבים והאגו..אני מהמר שקווין ישמור על הבית וסיאטל מנצחת. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 8. לייקרס-אטלנטה: אוקיי זה משחק מוקש בהחלט! הלייקרס על המפה טובים אבל עוד לא ממש עשו קפיצת מדרגה ביכולת מאז הגעתו של פאו.. מהצד השני אטלנטה לוחמנית,צעירה ומבטיחה..עם ביבי או בלי ביבי זה משחק צמוד..הלייקרס ינצחו בסוף. דיווח פציעות למשחק זה: קובי עדיין עם פפציעה באמצבע ולא ברור כמה הוא ישחק. המשחקים המרכזיים: 9. דנבר-בוסטון: משחק מצוין! בוסטון נהנת מיתרון איכות וסדר ועם הגנה טובה יותר אבל דנבר מארחת והיא חיית התקפה שביום נתון יכולה לעשות המון צרות לכל הגנה בליגה..הלילה דנבר ינצחו וינחילו לבוסטון עוד אחד לטור של ה"L" דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 10. דטריוט-אורלנדו: פי יה..המשחק של הלילה! קרב על טהרת המזרח! אז בזמן שבוסטון תתגושש לה עם דנבר הלוחמנית,פה מצפה קרב בין 2 שרוצות לתפוס את ראשות המזרח..דטרויט היעילה,המוכשרת והמנוסה אל מול אורלנדו המצוינת וקו הפנים הנהדר שלה שכולל את היידו טורקוגלו ואת המפלצת מהמזרח דווייט הווארד. אני מהמר שדטרויט ינצחו בתום מותחן צמוד והגנתי! דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד.
אני יודע שקשה לחזור לעבוד אחרי חופשת האולסטאר אבל אין ברירה..יאללה לעבודה