NBA הימורים:

Puskas

New member
NBA הימורים:

אני יודע שקשה לחזור לעבוד אחרי חופשת האולסטאר אבל אין ברירה..יאללה לעבודה :) הלילה יש 10 משחקים: 1. וושינגטון-ניו יורק: משחק מעניין..2 הקבוצות חלשות למדי אבל זה יהיה מאוד יומרני לתת לניקס ניצחון בחוץ..אז המכשפים יקחו וישמרו על הבית אבל זה יהיה צמוד ועם סקור נמוך. דיווח פציעות למשחק זה: גילברט ארינס יעדר כידוע אצל המכשפים. 2. קליבלנד-יוסטון: לברון מארח את יוסטון אחרי סופ"ש אולסטאר מושלם מבחינתו שנגמר עם ניצחון של המזרח+בחירתו של הקינג לMVP של המשחק. יוסטון מצידה מחפשת ניצחון תשיעי רצוף אז יהיה מעניין! בכל מקרה אני מהמר על קינג ג'יימס בסקור נמוך ומשחק צמוד. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 3. מינסוטה-פילי: אוי ואבוי..איזה משחק נוראי..לפני לא כל כך הרבה זמן זה היה משחק של מוטמבו,אייברסון והחברים לפילי נגד קאסל,KG וספריוול אצל הזאבים..היום זה בעיקר נמושות נגד נמושות..אז מי ייקח? איגי או אל? אני מהמר על איגי וניצחון חוץ מכובד של פילי. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 4. סן אנטוניו-שארלוט: משחק שהוא לטעמי באנקר..למרות שהבובקטס לא ממש איומים..עדיין..הספרס בבית מסוכנים מאוד ואני מאמין שהם יקחו את המשחק. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 5. יוטה-גולדן סטייט: יופי של משחק! הגנה מול התקפה,ניסיון מול קבוצה משוגעת שאי אפשר לדעת מה תקבל ממנה בכל ערב נתון..הפעם אני הולך עם האורחים מגולדן סטייט. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 6. פורטלנד-סקרמנטו: משחק מעניין בין פורטלנד שמתחילה להתרחק מהפלייאוף וחייבת לנצח בשביל להישאר בתמונת המקום השמיני ומולם סקרמנטו שניצחון יכול לתת לה תקוות גם כן למקום שמיני..יהיה מעניין והתקפי לדעתי אבל פורטלנד תשמור על הבית. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 7. סיאטל-ממפיס: משחק נוסף הלילה בין 2 נמושות..מי תיקח פה? הסוניקס עם דוראנט המככב או ממפיס נטולת הכוכבים והאגו..אני מהמר שקווין ישמור על הבית וסיאטל מנצחת. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 8. לייקרס-אטלנטה: אוקיי זה משחק מוקש בהחלט! הלייקרס על המפה טובים אבל עוד לא ממש עשו קפיצת מדרגה ביכולת מאז הגעתו של פאו.. מהצד השני אטלנטה לוחמנית,צעירה ומבטיחה..עם ביבי או בלי ביבי זה משחק צמוד..הלייקרס ינצחו בסוף. דיווח פציעות למשחק זה: קובי עדיין עם פפציעה באמצבע ולא ברור כמה הוא ישחק. המשחקים המרכזיים: 9. דנבר-בוסטון: משחק מצוין! בוסטון נהנת מיתרון איכות וסדר ועם הגנה טובה יותר אבל דנבר מארחת והיא חיית התקפה שביום נתון יכולה לעשות המון צרות לכל הגנה בליגה..הלילה דנבר ינצחו וינחילו לבוסטון עוד אחד לטור של ה"L" דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 10. דטריוט-אורלנדו: פי יה..המשחק של הלילה! קרב על טהרת המזרח! אז בזמן שבוסטון תתגושש לה עם דנבר הלוחמנית,פה מצפה קרב בין 2 שרוצות לתפוס את ראשות המזרח..דטרויט היעילה,המוכשרת והמנוסה אל מול אורלנדו המצוינת וקו הפנים הנהדר שלה שכולל את היידו טורקוגלו ואת המפלצת מהמזרח דווייט הווארד. אני מהמר שדטרויט ינצחו בתום מותחן צמוד והגנתי! דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד.

סלים וארזה

New member
מנהל
באטלר בריא? אנטוניו דניאלס ישחק? אי אפשר לומר אין משהו מיוחד כשבבוסטון גארנט בספק למשחק הערב

Puskas

New member
על פי ESPN

אין שום מידע מיוחד על באטלר,דניאלס וגארנט.

וזה יותר לפנטזי אבל די שימושי גם כאן

Gerald Wallace – foot – Should play Tuesday, go ahead and activate him. Shaquille O'Neal – hip – Says he's playing Tuesday, start at your own risk. Caron Butler – hip – Should be ready to return, start at own risk. Gilbert Arenas – knee – Targeting March 2 for return. Kevin Garnett – ab strain – Says he's playing Tuesday, start at own risk. Josh Howard – back – Should play Wednesday, start at own risk. Devin Harris – ankle – Should start for Jersey, but ankle still not fully healthy. Ben Wallace – personal – Should return from death in the family Wednesday. Ben Gordon – wrist – Questionable for Tuesday, start at your own risk. Luol Deng – Achilles – Will come off bench upon return, bench for now. Charlie Villanueva – knee – Likely recovered over break, may continue to start. Anderson Varejao – ankle – Due back in next couple weeks, bench for now. Sasha Pavlovic – foot – Out another month. Glen Davis – knee – Should return this week, but no fantasy value with KG back. Brian Scalabrine – groin – No fantasy value when healthy. Kendrick Perkins – shoulder – Should be ready for Tuesday. Tony Parker – heel/ankle – Keep benched until further notice. Brent Barry – calf – On verge of return, limited fantasy value. Elton Brand – Achilles – Should be back in the next couple weeks. Shaun Livingston – knee – Not likely to play this year. Theo Ratliff – knee – Sounds like he'll play again for Wolves, but not right now. James Jones – knee – Out another month. Jerry Stackhouse – hamstring – Should be back after break, little value. T.J. Ford – wrist – Could miss more time. Bench for now. Luther Head – groin – Should be ready to go on Tuesday, limited value. Alexander Johnson – ankle – Should be back, has some value with Haslem out. Udonis Haslem – ankle – Likely out a few more weeks. Morris Peterson – back – Should return after missing a couple, limited value. Francisco Garcia – back – Could play Tuesday, but doesn't have much value. Trevor Ariza – foot – Not due back until March. Andrew Bynum – knee – Hoping to be back in March. Derek Anderson – knee – Should return soon, no value.

באטלר בחוץ, ביבי יפתח בחמישיה

שאק יפתח בחמישיה מחר...נגד הלייקרס. יהיה מעניין. גארנט עדיין פיפטי-פיפטי.

the mnm factor

New member
וגם טוני פארקר, ת'יאו ראטליף, ברנט ברי,

סאשה פבלוביץ', לות'ר הד ואפילו גרג אודן! קיצר, לא רציני.

Puskas

New member
שמע..

אני מדבר על פי ESPN דיווח פציעות.. אם יש פצועים שלא מדווחים שם אז אני מתנצל מראש שלא ציינתי אותם..פשוט ב-ESPN זה לא היה רשום..

the mnm factor

New member
אין לי תלונות אליך... סתם העמדתי דברים

על דיוקם. וטיפ: פעם הבאה תבדוק באתרי פנטזי- הם מעדכנים פציעות כל כמה שעות כי זה קריטי למאמנים.

Molchansky

New member
הימורים:

וושינגטון קליבלנד פילדלפיה סן אנטוניו גולדן סטייט פורטלנד סיאטל לייקרס בוסטון אורלנדו

Molchansky

New member
4/10

אני כל כך גרוע אבל לפחות לייקרס ניצחו! והלילה שידור שאני מחכה לו כבר יותר מחודש

עומר ו

New member
שלי

וושינגטון יוסטון פילדלפיה סן אנטוניו יוטה פורטלנד ממפיס לייקרס דנבר דטרויט

משחקים קשים

וושינגטון תביס בקלילות את הניקס. לברון ינצח במלחמה עם הרוקטס. לברון בא בשוונג וקליבלנד בבית...זה יספיק. פילי תנצח בחוץ את מינסוטה הספרס ינצחו את שארלוט במשחק הקל של הלילה. יוטה והמאזן בית המעולה שלהם תנצח במשחק קשה נגד גולדן סטייט. פורטלנד ינצחו את הקינגס בבית. סיאטל החלשה תנצח את ממפיס החלשה בבית. הלייקרס ינצחו את ביבי במשחקו הראשון באטלנטה. דנבר ינצחו את בוסטון בבית וינחילו הפסד ראשון נגד המערב...סיבות: -דנבר בבית, דנבר קבוצה מעולה בכל מקרה אבל במיוחד בבית... -לא בטוח שגארנט חוזר... -אני אשמח לא משנה מה יקרה
וגם אם הסלטיקס ייקחו זה בסדר כי היו משחקים מספיק קשים שזה לא ישפיע... אורלנדו יפתיעו בחוץ את דטרויט החזקה.

תום איי

New member
יאללה- בהצלחה לי

1. וושינגטון 2.קליבלנד 3. פילדלפיה 4.סן אנטוניו 5. יוטה 6.סקרמנטו 7. ממפיס 8. לייקרס 9.בוסטון 10.דטרויט

7liel7

New member
אני

וושינגטון יוסטון מינסוטה סן אנטוניו יוטה פורטלנד סיאטל לייקרס בוסטון דטריוט

למעלה