NBA הימורים:

שלי

ניקס - עושה כבוד להנהלה קליבלנד-MVP בבית יעצור את הטילים מינסוטה-הצעירים מתחילים להתגבש פוי חוזר לכושר שארלוט- כן אני מטורף!!!!! עם גרלד ואלאס הם ירביצו תורה בספרס בלי פארקר יוטה -מורמונים בבית יפרקו את האצנים מאוקלנד פורטלנד- סקרמנטו בלי ביבי יקבלו בראש ממפיס- הדובים צריכם לנצח משחק אחד מתישהו לא??? מול הסופרסוניקס הם בהחלט מסוגלים לייקרס - המלאכים ינצחו בקושי רב דנבר-הכל תלוי בגארנט,אני מהמר שהוא ינוח והסלטס יגררו שלא בהצלחה למשחק הריצה של דנבר דטרויט -משחק קשה,סופרמן ייתן FIGHT אבל דטרויט כרגע נראים הקבוצה היותר טובה בליגה

Oxycodone

New member
שלי

1. וושינגטון 2. יוסטון 3. פילי 4.ספרס 5.יוטה 6.קינגס 7.סיאטל 8.לייקרס 9. דנוור 10. הפיסטונס לילה ענק של טיישון פרינס

NOWITZKI12

New member
‏...

וושינגטון, קליבלנד, פילי.. ספרס. יוטה. קינגס. סיאטל. לייקרס. בוסטון. דטרויט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
טוב

וושינגטון-ניו יורק: המכשפים לוקחים. קליבלנד-יוסטון: מצד אחד המשחק בקליבלנד, מצד שני עד האולסטאר יוסטון היום עם רצף של איזה 7 נצחונות, קשה להחליט אבל אני הולך עם לברון. מינסוטה-פילי: פילי בקלילות. סן אנטוניו-שארלוט: אטוניו לוקחים ומייקל מכסח את השחקנים בחדר ההלבשה
יוטה-גולדן סטייט: קשה קשה...אני חייב להיות נאמן לחבר שלי וללכת עם יוטה. פורטלנד-סקרמנטו: עוד משחק קשה, אפילו קשה מאוד...אני סתם זורק סקרמנטו ומה שיהיה יהיה. סיאטל-ממפיס: מזל שאי אפשר לרדת ליגה ב-NBA אחרת 2 הקבוצות האלה היו עפות על טיל...נלך עם סיאטל כי הם בכל זאת נראים לי קצת יותר טובים. לייקרס-אטלנטה: ביבי כבר שם??? עוד משחק קשה, מה נסגר איתם? לא מתחשבים במהמרים?...יאללה שיהיה קובי. דנבר-בוסטון: גארנט חוזר אחרי 3 שבועות ונראה לי שהוא רעב במיוחד....בוסטון לוקחים!!! דטריוט-אורלנדו: ווואווווו ואווווו....דטרויט? לא, אורלנדו!!! אולי בכל זאת דטרויט? טוב שיהיה דטרויט!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
קיבלתי את העונש שלי...

אמנם יוטה ניצחו אבל מתוך שישה משחקים שהתסיימו עד עכשיו אני עם 2/6...האולסטאר עשה טוב לכל מיני קבוצות תחתית.

לא 5?

מה הולך פה? שלושה מחסירים לעצמם עוד נקודה? לקחתם את הלילה הזה קשה מדי, חבר'ה...

משחקים טובים...

1. וושינגטון 2. קליבלנד 3. מינסוטה 4. סן אנטוניו 5. יוטה! 6. סקרמנטו 7. ממפיס 8. לייקרס 9. בוסטון 10. דטרויט

ThEgReEnKiNg

New member
.

וושינגטון-ניו יורק-הממ , אה זה קל. וושינגטון , להמר לטובת הניקס? , מסוכן מדי , וויזארדס. יוסטון-קליבלנד-משחק חזק ביותר -יוסטון בכושר ענק , לברון נראה כמו הסופרמן האמיתי באולסטאר , נלך על המומנטום של קינג ג'יימס , קליבלנד קאבלירס. אורלנדו-דטרויט-הממ , דטרויט באמת בכושר נהדר , אורלנדו לא משהו לספר עליו , נלך על הפיסטונס היעילים. פילדלפיה-מינסוטה-איכס , מינסוטה. שארלוט-סאן אנטוניו-באמת שאני לא רואה סרט ששהבובקאטס יוצאים עם מנצחים מטקסס , ספרס. בוסטון-דנבר-מצד אחד לא בטוח אם גארנט ישחק , וגם אם כן יש לו את מרכוס קמבי על הראש , איך אלן\רונדו יסתדרו עם אלן אייברסון? , לאיפה נוטה המאצ'אפ בין פירס לכרמלו? , נלך על הביתיות , דנבר. גולדן סטייט-יוטה-יוטה בכושר נהדר , דרון+בוזר הוא שילוב קטלני -הווריורס גם נראים טוב , אבל זה משחק חוץ , ואני לא רואה פתרון יצירתי של נלי לקרלוס בוזר המצויין , ג'אז. סקרמנטו-פורטלנד-פורטלנד ירדה בצורה חדה בכושרה , והם ניצחו רק 3 משחקים ב10 האחרונים , סקרמנטו נראים יותר טוב , שלחו סוף סוף את ביבי הביתה , אבל למה ארטסט עוד בקבוצה? , לא רואים שם שהוא מונע מג'ון סלמונס להראות את היכולות האמיתיות שלו? , פורטלנד תנצח. ממפיס-סיאטל-איכס כבר אמרנו , נלך על אחד השחקנים שאני הכי אוהב בליגה , רודי גיי , ממפיס. אטלנטה-לייקרס-ביבי לא בטוח ישחק , גם אם הוא ישחק , אטלנטה תגיע לפליאוף. אבל אין לה מה לחפש מול אריות המערב , לייקרס.

cache

New member
הימורי ההנהלה

ניקס, כן, ניקס קליבלנד פיסטונס מינסוטה ספרס דנוור יוטה פורטלנד סיאטל לייקרס המשך שבוע טוב

מחזור מסקרן

1) וושינגטון ניו יורק, באטלר כבר משחק וניו יורק בחוץ אז ויזארדס 2) קליבלנד יוסטון משולש קלסי, לברון וגיבסון חוזרים עם כבוד השמור למלכים מהדרום החם, יוסטון נעצרה רק ע"י הפגרה הכפויה, ותחזור בלי המומנטום. קשה אבל קליבלנד 3) מיני פילי - משחק קצוות, כלומר מהקצה התחתון בלבד. פילי בפורמה טובה, לכן פילדלפיה בחוץ 4) ס"א שרלוט, זה נראה כמו באנקר, זה מריח כמו באנקר, זה הולך כמו באנקר, אז כנראה תהיה הפתעה. סתם ספרס, לא שווה ללכת פרוע כאן 5) יוטה - גולדן רטריוורס, יוטה חזקים בבית מול החיות הפרועות של נלסון, נלך עם הביתיות יוטה 6) פורטלנד סקרמנטו - בלי ביבי לא ברור איך ישחקו, פורטלנד עברה תקופה רעה, אולי הפגרה תחזיר אותה לתלם, הסימון הוא 1 - טרייל בלייזרס 7) סיאטל ממפיס - משחק לא מעניין, שיהיה סיאטל 8) לייקרס אטלנטה - לא צריכה להיות בעיה מיוחדת לייקרס 9) דנבר בוסטון - משחק חזק, האם בוסטון תפסיד לראשונה למערבית? גארנט חוזר? לא ידוע, הכל אפשרי נסמן 2 - בוסטון 10) דטרויט אורלנדו - אורלנדו טובה יותר בחוץ משום מה, אבל לא נלך נגד רצף הנצחונות הפיסטונאי דטרויט בבית זהו, צפי 7/10 כי תמיד משהו מתחרבש רק לא יודעים מאיפה זה יגיע

ההימורים שלי

1. וושינגטון 2. יוסטון 3. פילי 4. ספרס 5. יוטה 6. פורטלנד 7. סיאטל 8. וואו...נלך על הפתעה של אטלנטה בבכורה חלומית לביבי. 9. בוסטון 10. דטרויט

למעלה