Natushka ובכלל... :cool:

אוטיס

New member
Natushka ובכלל... :cool:

אני יודע שזה קצת באיחור אבל לכך לי זמן למצוא את זה... או יותר נכון... לכך לזה זמן למצוא אותי... :) הפחד העמוק ביותר שלנו אינו מפני חוסר היכולת. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא הידיעה שעוצמתנו אינה ניתנת למדידה. האור, ולא הצד האפלשבנו, הוא שמעורר בנו חרדות. כל אחד שואל את עצמו מי אני שאוכל להרשות לעצמי להיות כל כך מבריק, מקסים, מוכשר ומאושר? למעשה, מי אתה שתרשה לעצמך לא להיות כזה? אנחנו ילדים של אלוהים כשאנחנו בוחרים לשחק את המשחק בקטן אנחנו לא משרתים את העולם. אין שום דבר נאור או מואר בצימצום האישיות שלנו רק כדי שאחרים ירגישו נוח בחברתנו. נולדנו כדי לממש את הקסם האלוהי הגלום בנו. הוא לא גלום רק בחלק מאיתנו, כל אחד נושא את הקסם הזה בתוכו. כאשר אנו מרשים לאור הפנימי שלנו לזרוח, באופן בלתי מודע אנו מאפשרים לאחרים לעשות אותו הדבר כאשר אנו משתחררים מהפחדים שלנו, הנוכחות שלנו משחררת אחרים. נלסון מנדלה, נאום ההכתרה 1994

Natushka

New member
תודה אוטיס, זה מאוד יפה

אתה יודע, פעם בעבר פחדתי להיות לבדי עם עצמי. לא אהבתי את הרעיון שבהישארות לבד עם עצמי, פחדתי לפגוש אותי... כשהייתי לבד נהגתי לבכות על כל מה שחשבתי שעושה לי רע, לקונן כמה מר גורלי וגם הזנתי את זה בלווית מוזיקה מדכאת, מכבה את האור מעשנת סיגריה - בתקופה שעוד נהגתי לעשות את ההרגל המגונה הזה, בקיצור, תפאורה ללוויה... היום אני יודעת שזה נובע מתוך אי אהבה עצמית. עברתי כברת דרך מאז ואני כל הזמן לומדת ומלמדת את עצמי דברים חשובים: סבלנות, אהבה עצמית שלא תתבטא באנוכיות, לא למהר לשפוט אחרים וכו`. מה שכתבת מאוד נוגע לליבי.. מקבלת ומפנימה.... קסם אלוהי.... המון אור והמון תודה נתי

אלדר

New member
אפשר לשאול אותך נתי שאלה??....

מתי זה בדיוק קרה?< כאילו מתי את בדיוק עישנת סיגריה? שמעת מוזיקת דיכאון וכו... מתי כל זה קרה?<? באיזה גיל בערך?? סתם סקרנות את יודעת תאומים..... (סקרנים) וזה אני בכל מקרה כזה...... (סקרן כמובן) אז שוב תודה יום טוב... אור ואהבה לך ולכולם....... שלכם tksr

Natushka

New member
בגיל שבו אתה נמצא עכשיו :cool:

ואפילו אחרי.... גיל הנעורים שלי היה מאוד דכאוני למרות שהיו בו גם צדדים טובים! צ`או נתי

אלדר

New member
תני לי לנחש שניה......

זה היה עד גיל 22 ???? (הדיכאון הזמני הזה שלך אז..) זה היה מבערך גילי ועד גיל 22?? או שלא?? וזה די נראה הזמן היחיד כמעט לדיכאון ה``גיל`` שלי (למה תמיד אומרים ככה? למה לא להגיד גיל זה.. וזה.. למה חייבים להגיד ``הגיל שלי`` ???) טוב שיהיה תודה לך אור ואהבה נתי ולכולם שלכם tksr נ.ב. ברור שיהיה צד טוב לכל צד רע! (או שלא ככה אומרים את זה) אבל נתי גם לדיכאון יש צד טוב אחרי זה... כי הוא מלמד משהו חשוב הדיכאון (למרות שגם העצב מלמד את זה אבל קצת שונה) ככה שאת לא מי יודע מה מסכנה האית ואם תחשבי עכשיו על זה שוב האם את האית רוצה לשנות משהו בנעורים שלך?? (אז לא היה לך הדיכאון שם ועכשיו לא האית יודעת את השיעור שהוא מלמד הדיכאון ומצבך לא היה כזה כמו עכשיו אלה אחרת ואולי גם הוא היה יכול להיות מצבך ללא הדיכאון שהיה לך אז היה יכול להוביל אותך גם לכלא או גרוע מזה גם לסמים אם זה היה קורה אחרת! אז למה לחשוב שזה היה גרוע?? דיכאון זה גם טוב וגם רע (לרוב רק רע באותו זמן עצמו ולא אחרי שהוא עובר) בה ביייי נתי.......

Tal_Ya_Tal

New member
אוווטטטיייססס B-) כמובן נלסון מנד B-)

היי אוטיס,B-) זהו כמובן נלסון מנדלה! איך לא? ונכון שזה יפהפה?! זה ראוי שיהיה תלוי באותיות בגודל `קידוש לבנה` מול עינינו במשך כל היום כככככוווווולללללווווו :cool: L&L TALYA

למעלה