NATURALCAKES

naturalcakes

New member
ייצור במפעל

השאיפה שלנו היא לייצר פיתות בכל יום. ביום שלישי הקרוב אנו מתכוונים לעשות ייצור ראשון תעשייתי של פיתות. בכל מקרה רצוי להתקשר לפני. החנות פתוחה בכל יום בין השעות 07:00 ל- 19:00. בימי שישי וערבי חג בין השעות 08:30 ל- 12:00 אשמח לראותכן מיכאל נטורל קייקס

בעוד שבועיים אחרי המבחנים...

אוסף את אמאש'לי מהבנק בזבוטינסקי ונוסע עוד שתי דקות בערך. שבועים זה קרוב או רחוק? :)

kuka4

New member
נטורל קייקס

שלום לכולם, רציתי לדעת איך המוצרים של נטורל קייקס?? הפיתות, הלחם ושאר.... תודה.

kuka4

New member
נטורל קייקס

איזה מוצרים יש לנטורל קייקס? ראיתי באתר רק לחמים, האם יש גם פיתות? לחמניות??

hadmic

New member
מוצרי נטורל קייקס

שלום לך לנטורל קייקס יש מגוון מוצרים המיוצרים על ידי נטורל קייקס, וכן מוצרים המיוצרים ע"י יצרנים אחרים ונמכרים באתר האינטרנט וכן בחנויות החברה בפתח תקוה ובאשקלון. כתובת האתר www.naturalcakes.co.il חנות המפעל בפתח תקוה רחוב הסדנא 7 קריית אריה פתח תקוה טל: 03-9235276 אני בטוח שתמצא את רוב הדברים שאתה מחפש. נ.ב פיתות יתחילו להיות מאמצע השבוע הקרוב תודה מיכאל נטורל קייקס

נילוס11

New member
כמה עולה משלוח,

כמה המינימום שאפשר להזמין? לפחות לפעם הראשונה לטעום ולדעת מה טעים ומה פחות. תודה

hadmic

New member
מינמום שאפשר להזמין

אין כמות מינימלית להזמנה. אולם זה לא יהיה כלכלי להזמין כמות מינימלית, מאחר ועלות המשלוח הינה 30 ש"ח. בכל מקרה במידה והינך מעוניין לטעום הינך יכול להגיע אל חנות המפעל. תודה מיכאל נטורל קייקס

נילוס11

New member
הצעה לנטורל קייקס....

נכון,פרסמתם הצעתם, מה דעתכם לשלוח לכל אחד ממשתפי הפורום חבילונת עם מבחר דוגמיות של המוצרים שלכם? ככה גם אתם תרוויחו קונים פוטנציאליים הרבים לעתיד וגם אנחנו נרוויח וככה נסלח לך על הפירסומת הסמוייה,שטוב לדעתי שהיא נחשפת כאן הרי אנחנו רעבים לפעמים למשהו טעים. אז קדימה מיכאל... תציע שכל אחד ישלח לך במסר את כתובתו ובמהרה תשלח אליו חבילת דוגמיות. סוף שבוע שקט ורגוע לצפוניים ולכולם.

hadmic

New member
הצעה

למען האמת, אני די מפחד לכתוב בפורום, "מיסחור הפורום", הרי רוב האנשים מתלוננים נגד היצרנים יבואנים משווקים וכו'. אז עד שמגיע מישהו שכל מטרתו היא להתפרנס בכבוד, ולא ע"י מחירי שחיטה שהיו נהוגים עד היום, אז גם זה לא בסדר, לכן אני אמנע מהתייחסויות בעתיד ולדעתי אני אפסיד, אבל גם כולם!!! וחבל. לגבי דוגמיות, לפני כשנה השקענו קרוב ל- 50,000 ש"ח בהכנת דוגמיות ושליחתם לחברים שהביעו נכונות לקבל דוגמיות, וזאת דרך גלויה ששלחנו באמצעות העמותה. אני לא אומר לך בכמה זה העלה את גרף המכירות שלנו, כי אני מתבייש בזה. אולם אני מוכן להרים שוב את הכפפה ולנסות ולו בפעם האחרונה את נושא הדוגמיות. ע"מ שדבר זה אכן יוכל לצאת לפועל שלח אליי את כתובת המייל שלך, אני אתן לך את מספר הטלפון הנייד שלי כדי לראות כיצד ניתן לעשות זאת. המייל שלי [email protected] תודה מיכאל נטורל קייקס

נצר1

New member
לא לכעוס עלי, אבל..

אולי אפשר קצת להרגע עם ההתמסחרות של הפורום? כל העמוד הראשון בפורום כמעט רק של נטורל קייקס.... אני מאד בעד היוזמה, ואני חושבת שזה נפלא שנטורל קייקס עושים ופעילים, אבל אולי ניתן לכתוב מאמר מסודר או אפילו לסדר קישור בלינק לאתר שלהם ושאנשים יפנו אליהם שם :-\

צודקת לחלוטין.

מה שקרה זה שרזניק במילואים |חיל| ואני קבורה במבחנים
, וזה באמת קצת יצא מכלל שליטה. אני אשתדל עכשיו לעשות קצת סדר בבלאגן, אבל בהחלט לתשומת לב חברי הפורום ובעיקר לתשומת לב מפרסמי נטורל קייקס - נא לשמור על פרופורציות, לשרשר, לא להציף, ולא להפוך את הפורום לעמוד הפרסומת לנטורל קייקס. תודה.

מתי היצור יצא למילואים?

ולמה הוא לא אמר כלום? קיבל השראה מהמילואים שלי והחליט שגם הוא רוצה? שיהיה לך המון בהצלחה בלימודים
לפחות את כבר לא חייבת במילואים לכן לא נאלצת לשלב בין שניהם (האמת שאני סתם מתבכיינת, המילואים לא היו כאלו היסטריים). ומקווה שרזניק אוכל טוב במילואים, אני לא העזתי להתקרב לחדר האוכל.

למעלה