NATURALCAKES

פומיקיז

New member
NATURALCAKES

היום ביקרתי אצלהם ובתור אחד שהוא לא צליאקי הריח של הקונדטוריה עשה ליאת זה.קודם כל אנשים מאד נחמדים וקשובים.שנית המון המון דברים טעימים עוגות עוגיות כדורי שוקלד ועוד המון דברים .מחירים זולים והדבר...פיתות ממש ממש מצוינות ולחמניות מצוינות חובה לטעום.יש לציין שהבת שלי היא הצליאקית .הייתי ממליץ לכולכם לבקר שם ולישמור על מקום כזה הרגשתי היום ממש כמו בקונדטוריה רגילה לחלוטין תהנו.

ואו. באמת נשמע מזמין.

אבל המיקום... המיקום... (למי שלא נייד זה נורא להגיע לשם בתחבורה ציבורית). שימצאו כבר זכיין בת"א...

לא ידידותי לי...

גם לא מוריד קרוב, ונראה אותך נוסעת את כל הדרך מתל אביב לגמעט סוף הקו המייגע והמאסף הזה... אפילו מהרכבת זה סיפור להגיע לשם. יש רמה ידידותיות בנגישות למקום (לאנשים לא ממונעים כמוני) שאני יכול להתפשר עליה כדי לבוא וליהנות שם עם ארנקי, אבל זה יותר מדי. זו בדיוק הסיבה שאני לא נוסע לחנויות טבע ברעננה או בצפון תל אביב וכו'. לומשנה. נחכה עוד טיפה. הסבלנות תשתלם (-:

naturalcakes

New member
כתובת של נטורל קייקס

כתובת המפעל וחנות המפעל רחוב הסדנא 7 קריית אריה פתח תקוה. טלפון:03-9235276 כתובת אתר האינטרנט www.naturalcakes.co.il כמו שנכתב למעלה המהפכה כבר בדרך יותר טעים יותר זול יותר נגיש. מחכים לכם מיכאל נטורל קייקס

naturalcakes

New member
משלוחים של נטורל קייקס

לידיעת כולם נטורל קייקס מבצעת משלוחים לכל מי שמזמין דרך האינטרנט בטלפון או בפקס. דרך האינטרנט בכתובת www.naturalcakes.co.il בטלפון : 03-9235276 בפקס: 050-8966788 ממתינים לכם מיכאל נטורל קייקס

כמי2

New member
natural cakes

האם הפיתות והלחמים חייבים להיות בהקפאה אצל נטורל קייקס ?

hadmic

New member
פיתות ולחמניות נטורל קייקס

הפיתות הלחמניות והלחמים החדשים של נטורל קייקס אינם מחייבים הקפאה

אור לנו

New member
שאלה לגבי הפיתות

כתבת כבר שהן לא יכילו שמן סויה, אפשר לדעת איזה שמן הן כן יכילו? ובנוסף - מאיזה קמח הן עשויות? (לנו יש איסור על עוד כמה מרכיבים חוץ מגלוטן)

מזכיר לי "ביקור" אצל אורנים...

נסעתי לא.ת. בחולון באחד הימים בסוף כיתה י"ב, קצת התחרבנו באזור עד שבסוף מצאנו את הרחוב והמספר הנכון... הייתה שם אפילו מאפיה די גדולה ומזמינה. נכנסנו פנימה ובפנים מלא מלא מלא מאפים מסוגים שכבר המוןןןןןןןן זמן לא העזתי להתקרב אליהם, ריחות שנמנעתי מהם והפה שלי התחיל לגעוש :) לא יודע למה אבל שאלתי את אחד המוכרים - פה זה אורנים? - "לא, אורנים זה למעלה" הייתה התשובה. עלינו לקונה השניה, היה שם איזה מוסך וחנות לציוד כלי עבודה ובצד היה שלט קטן - "א.א.ק. אורנים" ->. נכנסנו, לא מראות, לא ריחות ולא ריר. היו שם כמה קופסאות פח גדולות ושני ארונות קטנים (כמו הספריות שקונים ברשתות עשה זאת בעצמך ב200 ש"ח ומטה) ועליהם כמה מוצרים. אוי איך רוחי נפלה... אמיר

טרגדיה בשתי מערכות

עוגת קצפת שתופיע במערכה הראשונה תימרח למישהו על הפנים במערכה השלישית...

hadmic

New member
הזמנה לביקור במפעל נטורל קייקס

אמיר שלום לך לא נעים לשמוע שהתאכזבת מביקורך אצל א.ק אורנים (זה קורה) אני מזמין אותך באופן אישי אלינו למפעל ולחנות המפעל ע"מ שתוכל להתרשם הן ממה שאנו מייצרים במקום, וממגוון המוצרים בחנות. נ.ב ההזמנה הזו היא לכולם. נטורל קייקס רחוב הסדנא 7 קריית אריה פתח תקוה 03-9235676 כתובת האתר www.naturalcakes.co.il אני מבטיח לך שלא תתאכזב מיכאל

נילוס11

New member
אני מהעמק ומבטיח להגיע בקרוב

התל אביבים "רחוק" להם הכל,הם חושבים שהחיים זה בין רחוב בן יהודה ורחוב איבן-גבירול. היתר זה רחוק להם. לפני שבוע מישהו או מישהי שאל: מה יש כאן באתר משתתפים מהצפון? לא אין,צפון תל אביב זה הכי רחוק שיש. נכון גם לי רחוקה פתח-תקוה,אבל בשביל המקום והאנשים שהתאמצו בשבילי-בשבילנו שווה להגיע לפחות להריח ולהתרשם בפעם הראשונה. אחר כך נזמין באינטרנט ובטלפון.

moria007

New member
../images/Emo6.gif זה כל כך נכון.........

גם אני מהעמק, אבל עכשיו גרה בת"א. וזה כל כך נכון מה שאתה אומר........ אם כי, אחרי שנה וחצי בתל אביב, אני חייבת להגיד שגם אני התקלקלתי... אין על העמק. ממש בא לי לסוע הביתה... במיוחד עכשיו ששמעתי ששוב ירו טילים. שבת שלום לכולם!!!

נטלי22

New member
מיכאל, האם את הפיתות והלחמים החדשים

מייצרים בכל יום? אם לא - באיזה יום כדאי לבוא כדי להתנסות ולקנות הכי טרי שיש? (אנחנו ממש מהסביבה ומעדיפים לתזמן את הביקור ליום המתאים, אם יש כזה). באילו שעות החנות פתוחה בימי חול? וביום שישי? תודה!

למעלה