Nashrat alahad 15/4/07

salt of earth

New member
מאיפה אתה מביא את זה?

מקריאה אני מבינה שזה דפי התפילה במיסת יום ראשון הקרוב בכנסייה היוונית-קתולית. אגב זה רעיון מצוין, כי אפשר גם להביא את סידור התפילה גם של הכנסייה הלטינית ושל כנסיות אחרות באותו שרשור. וגם כל אחד מאיתנו יכול לרשום את החוויות שלו הפרטיות של מיסת השבוע. אפשר להפוך את זה לפינה שבועית של יום ראשון

michaeld1

New member
היי מלח.. כל שבוע מחולקת אצלנו, כך

גם ברוב כנסיות רום-קאתוליק ורום-רורתודוקס, נאשרית אלאחאד שהיא כוללת אלאנג'יל + אלרסאלה + הטרובאריאת הרלוונטיות (לפי לוח השנה הכנסייתי) + דרשה לגבי אלאנג'יל. את אלנאשרא שאני מפרסם כאן אני מקבל מבחור בשם נאסר שקור שכנראה הוא מכין (לפי לוח השנה הכנסייתי). (אותו נאסר שקור מכין גם את אלבישארא אלאנג'ליה שמפורסמת כאן לעתים קרובות). אני יודע גם שבחור מכפר כנא ממשפחת כשיבון, בעל בית דפוס, גם הוא מכין נאשרא אוסבועייה, ומעביר לכנסיות מסויימות. הרעיון שלך, לגבי פינה שבועית, מצויין. ואני מוכן להשתתף ולתרום להצלחת פינה כזו.

michaeld1

New member
איש הפיל היקרה, אני פשוט השבתי

לשאלה של מלח. דברים לא הכי מעניינים וחבל לתרגם

salt of earth

New member
כן... שם בד"כ מדפיסים

את דפי התפילות לכל הכנסיות באזור נצרת. איש הפיל: אנחנו מדברים על דפי התפילות שמחלקים כל יום ראשון בכנסייה (מה שהוא צירף)... אצלנו יש מה שנקרא שנה ליטורגית ולפיה מחלקים את הקריאות מהספר הקדוש לכל השנה, וקוראים את הקריאות המיועדות ליום ראשון ... די דומה לפרשת השבוע אצלכם.

למעלה