nash bridges!!!

ittai haas

New member
nash bridges!!!

מה פתאום הורדתם את הסדרה הזאת?????אתם בסדר אני מכור קשות!!!! זאת סדרה גדולה!!!זה הרבה יותר טוב מזינה או הרקולס או הרקולס הצעיר...... בבקשה תחזירו אותה.....

nash 4LI7E

New member
זאת היתה הסדרה הכי טובה בערוץ....

איך אני יכול להתגבר אם במקום סדרה כל כך טובה מכניסים משהוא כמו הרקולס הצעיר..... זאת היתה הסדרה הכי טובה בערוץ (גם הסרדות) כאילו שמישהו באמת רואה הרקולס הצעיר...

shlomielicomp

New member
רק תגידו לי דבר אחד

איך אפשר לאהוב סדרות לפי 2000 שנה או סדרות של מדע בדיוני ? זה כזה טיפשי ואבסורדי שלא להאמין.. נאש ברידג'ס היא סדרה ריאלית שמתרחשת בזמן אמת , יש בידור , יש הכל ולא רק פשע וכו'.. יש את החיים הפרטיים של השוטרים . יש הכל שמה ובאמת אני גם אוהב את הסדרה והשחקנים מאוד.. הכינויים שלי בפורמים ובתכונות הם Nash_Bridges ואני מנסה להתעדכן תמיד בפל' יש לי 150 תמונות של הסדרה , למה להוריד אותה ? תעיפו סדרה אחרת הערוץ נהיה ממוסחר מי רואה סוכן סמוי את מי זה מעניין בכלל

hogo men

New member
סוכן סמוי

זה מיתוס . תן כבוד זאת אחד הסדרות הטובות שיש מבחינת מתח. לא שאני מזלזל בנאש ברידגס אבל אין מה להשוות...

cwn

New member
שידרו אותה כבר מספיק פעמים

הגיע הזמן לפנות מקום לעוד סדרות. די להתלונן שמפסיקים לשדר סדרות אחרי ששידרו אותן כבר בעשרה שידורים שונים! זה נהיה ממש מציק שפעם בשבוע מישהו בא לפה עם תלונה "למה הורדתם את [הכנס של של סידרה ישנה ששודרה ב-3 שידורים שונים בשבוע+שידורים חוזרים בחצי שנה האחרונה כאן]?! תחזירו אותה, הסדרה הכי טובה בערוץ!!! מה אתם שמים את [הכנס של של סדרה אחרת]?! זו חרא סדרה!", תבינו, זה נמאס ולא עוזר לשום דבר, הייתה לכם ההזדמנות לראות את הסדרה, מספיק פעמים, עכשיו תתגברו על זה שהסדרה נגמרה וחכו לקאמבק בעוד שנה פלוס.

nash 4LI7E

New member
זה כלום 150 תמונות

אני מכול ל 71 hemi kuda אני חיפשתי אפילו איפה לקנות אותה הכל אפילו ניסיתי לשכנע את ההורים שלי לקנות אחת... המצב קשה....

love matthew p

New member
למה אין 2 פרקים ברצף ביום שבת?

או שאתה מתכוון כל השבוע? ד"א גם אני אוהבת נאש ברידג'ס אבל לא יכולה ליראות

shlomielicomp

New member
אני שומר שבת

לא יכול לראות TV בשבת אם כל הכבוד לנאשמן . כל יום הייתי מחכה לשעה 22:50 בדיוק ועכשיו אין למה לחכות... למרות שראיתי את כל הפרקים כבר וחלקם ראיתי פעמיים אפילו , אבל אין מה לעשות הייתי חייב את הפרק היומי של נאש .

love matthew p

New member
זאת הסיבה שאני לא יכולה ליראות

וגם אני היתי מחכה כל יום עד 23:50 שיתחיל נאש אבל אני שמחה שאין יותר בשעה הזאת כי יש אספן הנשמות

nash 4LI7E

New member
סכון סמוי לתת כבוד????

מה לתת כבוד נאשמן שם את הסוכן שלך בכיס הקטן... גם כן יש לסידרה קלאסיקה!!! הם באמת הביאו plymouth kuda!!!!! אולי מחלקים אבל בכל זאת!! מדבר על כבוד...זה כבוד!

shlomielicomp

New member
למישו בא לנסוע לחו"ל לראות

את השחקנים ? לשבת לדבר זה מה ש/אני הולך לעשות אחרי השחרור.. :) רואים לאיזה מצב הגעתי ? :) חח

למעלה