NASDAQ - ארוך טווח

מצב
הנושא נעול.

daring1

New member
א-ר

NASDAQ - ארוך טווח מעודכן
א-ר אני מאד נהנה לקרוא את מה שאתה כותב , והגרפים שאתה מביא פשוט נהדרים. לא ברור לי למה אתה מעדיף ,בשלב זה, לא לסחור. לפי הניתוחים שלך אתה דובי ונראה לי שהגרף של הנסדאק שצרפת מאשר זאת כאשר המדד בדק היום את ההתנגדות של קו המגמה ארוך הטווח ובנוסף נראה שסיימנו היום גל 5 של התיקון שהחל ב1620 עם פער מיצוי ענק ומחזור מדהים יתכן שהשוק עוד ידשדש (ואולי לא) אך לפי הניתוח הנ``ל נראה שהכוון דרומה

א-ר

New member
daring1

א-ר אני מאד נהנה לקרוא את מה שאתה כותב , והגרפים שאתה מביא פשוט נהדרים. לא ברור לי למה אתה מעדיף ,בשלב זה, לא לסחור. לפי הניתוחים שלך אתה דובי ונראה לי שהגרף של הנסדאק שצרפת מאשר זאת כאשר המדד בדק היום את ההתנגדות של קו המגמה ארוך הטווח ובנוסף נראה שסיימנו היום גל 5 של התיקון שהחל ב1620 עם פער מיצוי ענק ומחזור מדהים יתכן שהשוק עוד ידשדש (ואולי לא) אך לפי הניתוח הנ``ל נראה שהכוון דרומה
daring1 דובי כן, פועל עדיין לא. גם הגרף הזה של הנאסד``ק וגם בגרף טווח קצר אפשר לראות התנגדות מלמעלה. אבל מה, אני לא מסתפק בכל ספירות הגלים בעולם ובקווי התנגדות, ברגע שהמומנטום לא ברור לי באחוזים גבוהים. אני מעדיף לפספס מס` אחוזים, ובלבד שאקבל אישורים נוספים. הנאסד``ק והדאו, החלו לפני כשבועיים בתיקון אלים, בנתיים נשברו כמה קווי/רמות התנגדות. למה לא לשבת קצת בצד עד שנקבל אישור שזהו אכן רק תיקון ? ומי אמר שתיקון צריך להיות 38.2% בלבד ? יש עוד כמה תיקוני פיבונאצ`י גבוהים יותר. אין צורך להרוויח מכל תנודה בשוק, באם אתה לא בטוח ב trade.

מצב
הנושא נעול.
למעלה