NAS-ILLmatic.....yall been sleepen

G-Ruff

New member
שטויות...

אם זה כל מה שפרימו היה עושה נראה לך סתם ככה הוא היה מוערך ככה? פרימו אולי מסמפל ועושה סקרצ´ים והכל אבל אתה רוצה להגיד לי שהפקות כמו mass appeal full clip the rep grows bigga הן לא הפקות שהולחנו עם הרבה מאוד אלמנטים ולא רק איזה אולדסקול ביט עם כמה סקרצ´ים? בולשיט

Igeezy

New member
דברים מצוינים-אכן

נכון, וכן זה פחות או יותר מה שפרימו עושה(רק עם אקויפמנט וסמפלרים הרבה יותר מדויקים ומשוכללים מהאולדסקול תיימס-וכן,יש ךפרימו אוזן די.ג"יי מצויינת) ...בגלל ההערכה הזאת אמרתי שהוא מוערך קצת יותר מידיי, כי אם להשוות אותו עם מפיק אמיתי מבחינה מוזיקלית אתה תתוודא לראות שפרימו הוא הרבה יותר פשוט...יש לו עליות וירידות מנקודת מבט של הפקה...אבל כדי.ג"יי הוא ענק.

Y.L.N

New member
סתם מתוך סיקרון

מי השלושה המפיקים הכי גדולים בכל הזמנים לדעתך?

Igeezy

New member
הנה-אני יודע שזה יראה כמו העדפה

וסטקוסט ,אבל זו היא דעתי. 1.DRE 2.DJ QUIK 3.WARREN G

Ambitionz

New member
5 הכי טובים שלי (אם למישהו איכפת :)

בלי דירוג כי אין לי מושג איך לדרג..: JD, Dr. Dre, DJ Quik, Timbaland and missy :), Darkchild מה שמיוחד בכולם שהם מפיקים גם R&B, הרבה עושים את זה אבל הם הכי טובים לפי דעתי בכל מה שקשור להפקה של מוזיקה שחורה..

sceptic

New member
ה-לוווו? איפה פרימייר?

ושכחתם את הגדול מכולם - דיג´יי קלו!

Y.L.N

New member
גם...ואל תתקן אותי באנגלית

אני יודע אנגלית טיפה יותר טוב ממך

Igeezy

New member
top3

1.Ready to die 2.Illmatic 3.reasonable doubt זו הבחירה הכי יציבה שלי^ אבל זה משתנה...גם אלה מועמדים טובים: Eric B n Rakim-Paid in FULL PAC-me aginast the world WU-36 chambers ועוד.

volatile

New member
Lets take it back to 79

מצטער על הנושא אבל פשוט כל האנגלית הזאת עשתה לי חשק להחזיר את זה לאולדסקול... אז ככה בתכלס זה אלבום מעולה... ממש אלבום מופת... והוא די מוכר ומוערך מי שבאמת מכיר את נאז בארץ בטח לא נכנס אליו דרך You Can Hate Me Now או איזהשהו זבל מהחרא שהיה ב - Nastradamus והוא גם לא קיבל כ"כ הרבה השמעות, ההיפך כל מי שאני מכיר בארץ שאוהב את נאס אוהב אותו בגלל אילמאטיק להגיד את האמת מלבד זה אין סיבה יותר מדי טובה לאהוב אותו... זה אלבום קלאסי... באמת כמו שאבי אמר הוייב, ודווקא מבחינה מילולית הוא הופך מילים בצורה מעולה ובפלואו בלתי מנוצח בשירים כמו Halktime... פלג שלא ממש ישן Cause Sleep is the cousin of death...

Y.L.N

New member
האלבום הזה רק גרם לי לתת לנאס

קרדיט גם כשהוא הוציא זב ל של אלבומים יצירת מופת אין ספק

Liv ליב

New member
סתם בשביל לתקן אבל..

Hate Me Now הוא לא מתוך Nastradamus אלא מ - i am ! בכל אופן Nastradamus הוא אלבום ממש גרוע אבל Nas - I Am לא כ"כ גרוע אפילו אפשר לומר שהוא דיי חביב למרות שאין מה להשוות לאלבום הראשון שלו.. הוא פשוט גאון מילולית ב Illmatic it was written אלבום נחמד (לא יותר) והחדש Stilmatic - אלבום מ-ע-ו-ל-ה נאס חוזר לעצמו ו ב - ג ד ו ל הדירוג שלי: 1. Illmatic 2. Stillmatic 3. I Am 4. It was Written 5. Natradamus

kodman

New member
Like I Said Before ../images/Emo63.gif

אם כבר בקטע של התלהבות מאנגלית אז גם אני רשמתי כותרת באנגלית
תחפשו שירשור מלפני כמה זמן על נאז וגם כן רשמתי שהאלבום היחיד שלו שבאמת טוב זה Illmatic בהחלט יצירת מופת - אפילו שלפי דעתי לא בטוח שהוא יכנס אצלי ל top 10 של אלבומי ההיפ הופ מכל הזמנים. It Was Written ו I Am סתם דיסקים - לא מחדשים כלום ולא נשמעים הכי הכי - אבל עוד בסדר. Nastradamus צואת עזים - ממש על הפנים. Stillmatic גם ממש על הפנים חוץ מכמה יציאות טובות. משום מה יש לי כבוד לנאז ואני אוהב את הסטייל שלו אבל עדיין לא נהניתי מאף אלבום חוץ מהראשון. kodman

G-Ruff

New member
אתה צוחק???

It Was Written זה אלבום מצוין! אחד מהאהובים עלי, יש שם שירים מצוינים כמו The Message I Gave You Power If I Ruled the World Take Ot On Blood Affirmatioe Action Silent Murder באמת אחלה דיסק, לא מתקרב לרמה של אילמטיק אבל דיסק טוב בהחלט. והחדש בכלל מעולה! אבל עדיין אין על הראשון....

Igeezy

New member
תשמע-

אני תמיד חושב על נאס כעל מישהו עם פוטנציאל עצום להיכנס להיסטוריה כאחד מ5 מגדולי הראפרים, אבל מה, נאס הוא מאוד לא עקבי כמו בקריירה שלו בכלליות כך גם במבנה המילולי של השירים שלו-אז נכון ILLMATIC תמיד ישאר כדיסק ענקי ואחד מהטובים ביותר מבחינה מילולית ...אבל כל הדיסקים שבאו אחרי(חוץ מסטילמטיק שמהווה שיפור רציני) הם באמת עלבון לכל מעריץ שפוי שנאס הביא לעצמו אם ILLMATIC. הוא איבד כל ריכוז במבנים המילוליים של השירים עד לנקודה שהם מתחילים להשמע כמו Poetic free assosiation -כאילו שהוא פשוט מחבר מילים אם משמעות עמוקה בניסיון להיראות עמוק ורב מימדי-אבל מה...נאס...בין אם הוא איבד את יכולת ריכוז המבנה המילולי בשירים הוא תמיד, אבל תמיד, נשאר אותו אלוהים-כשזה מגיעה לפלואו,דיקטציה,דליברי,וחריזה של מילה למילה(בלי קשר לריכוז )...בכל אלא הוא תמיד נשאר supreme"...רק שבלי היכולת לייצר proper lyrical structures הוא פשוט נשאר ברמה של הבקגראונד ווקאליסט הבא.

למעלה