NAS-ILLmatic.....yall been sleepen

Igeezy

New member
NAS-ILLmatic.....yall been sleepen

טוב, אז ככה....מעט היפ הופ הדס שאותם פגשתי בארץ ונראו לי רציניים יחסית, מבחינת Their knoweledge אף פעם ,ואני מדגיש, אף פעם לא שיבחו, או בכלל שמו על חתיכת הפלא המילולי הזה שנפל על העולם ב94...עד היום האלבום נחשב לאחד משלושת האלבומים הכי שווים lyriclly של כל הזמנים אבל משום מה אנשים בארץ לא שמים- אז אני מודיע חגיגית...כל מי שמחשיב את עצמו להיפהופ הד ואפילו לא שמע את הדיסק המדהים הזה-לא יודע על מה הוא מדבר. holla back, It prolly doesnt aply to all yall.

תגיד לי איפה אתה חי?!?!!

כל מי שאני מכיר ואוהב ראפ מעריך את הדיסק הזה מאד!!! וגם רוב האנשים בפורום הזה...

Strike-A

New member
ohh sorry mr know it all

מה אתם יודעים, גם אני יודע לכתוב באנגלית. בקשר ל-Illmatic, דווקא אנשים מודעים אליו פחות או יותר, באמת אלבום מצוין, לאו דווקא מבחינה מילולית אלא כל הוויב שלו, הוא עשה משהו שלא נעשה בעבר והרבה אנשים ניסו ללכת בעקביותיו בעקבות האלבום הזה.

Igeezy

New member
דווקא כן

"לאו דווקא מבחינה מילולית " lol...^^^איך הגעת לזה אחי?- ההפקה באלבום היא רחוקה מלהיות מושלמת או מיוחדת...מה כן?-vocab,killa flow,amazing+deep street poetry...

Ambitionz

New member
"one hot album every 10 year averag

" אפילו ג´יי זי אומר שזה אלבום מצויין :) המון אנשים בארץ מכירים ומעריכים את האלבום הקלאסי הזה. אבל חוץ מכמה יצאות טובות באלבומים אחרים, אני הולך עם ג´יי זי בקשר לנאס...

לא אחי... לדעתי ...

It was writen היה נחמד + והיה שם את the message & if i rule the world I am דיסק טוב מאד nastrdamus פשוט מכוער, מגעיל, מסריח!! STILLMATIC החזרה האמיתית שלו וקלאסיקה!!

Ambitionz

New member
זה מה שאמרתי בערך..

if i rule the world and the message שירים מצויינים אבל מאלבומים אחרים, nastrdamus כבר אמרתי לך אם אתה זוכר שאני שונא, וסטילמאטיק מצויין - "one hot album ever 10 year average" למרות שזה שמונה שנים בעצם....

Igeezy

New member
word^

"אבל חוץ מכמה יצאות טובות באלבומים אחרים, אני הולך עם ג´יי זי בקשר לנאס" כאן ,אח שלי אני מסכים במיליון אחוז-מאז ILL נאס היה בנשיגה ענקית...רק עבשיו הוא מתחיל קצת לחזור לעצמו(what is btw not enough)....עדיין אבל, זה לא מבטל את ILLMATIC...

Strike-A

New member
למה אתה מדבר בסלנג אמריקאי?

וההפקות באלבום תסלח לי הם מאוד קרובות לשלמות, לאותה תקופה לפחות primo large pro pete rock היו ועדיין בין המפיקים הכי טובים של ההיפ הופ

Igeezy

New member
יותר מידי זמן ב wcc

אתה צוחק?-נכן שהביטים לא היו רעים אבל הם בהחלט לא היו מיוחדים או מושלמים... and PRimo is slightly overrated...

Y.L.N

New member
over rated???

אומר כאלה דברים ואז מטיף לאנשים כמה הם לא מבינים בהיפ-הופ... משעשע

Igeezy

New member
הפקה =\ DJing

בנאדם אני לא הייתי מטיל ספק...תשמע אני לא אומר שהוא חרא של מפיק או משהו...אני פשוט אומר שהוא Slightly overrated....אם היית מבין בהפקה היית יודע למה אני מתכוון...כך כל ביט של פרימו...הוא לוקח דגימות מוכנות ועובד איתן -סקרטצים,סינכרונים ETC...נכון-הוא ענק במה שהוא עושה אבל זה לא בדיוק נכנס להגדרה של הפקה אלא יותר- DJing

Y.L.N

New member
מאיפה את יודע כמה אני מבין בהפקה??

לאא משנה עזוב... כבר נמאס לי להתווכח על דברים כאלה במיוחד כשאני תמיד צודק :)

Igeezy

New member
WHATEVER

לא הייתי יודע מה אתה יודע על הפקה אם לא היית תוקף את מה שאמרתי על פרימו בכזה גל...כי בנאדם שלא יודע מה ההבדל בין DJing להפקה יכול להיות מסוכן אם הוא מנסה להתעסק בתחום:) NUMSAYING? הוא אכלה DJ ןמפיק לא רע- אבל אנשים שמבלשטים על זה שהוא איזה סוג של goat producer מביאים לי תכריזה- לא אישי PEACE.

G-Ruff

New member
פרימו מפיק לא רע? חחחח מצחיק אתה...

עושה ליצנות? כי אני מוכן לשלם!

Igeezy

New member
הבנת הנקרא-

תשמע, אני אחד האנשים שיושבים על פרימו חזק מאוד-אני אחד מאלה שמכניסים כל חתיכת ביט של פרימו אל תוך מסגרת ובאופן אישי פרימו הוא אחד המוזיקאים(לייתר דיוק די.ג"ים הבי ענקיים ולדעתי גם גדול הדיג"יים) אבל אם היית יודע SQUAD על הפקה לא היית בכלל מחשיב את פרימו למפיק...כי מה שפרימו עושה זה PURE D.Jing פרימו הוא באמת אחד המוזיקאים שאני הכי מעריך- אבל זה לא משפיע על האובייקטיביות שלי.

G-Ruff

New member
בלי קשר לויכוח

אל תנסה להראות כושי ולדבר באנגלית אם אתה אפילו לא יודע לכתוב מילים במשמעות הנכונה שלהן... Squad? רושמים Sqaut. אל נא תהיה עילג. ובקשר להפקה, אומנם אני לא מבין גדול אבל יש לי ידע די בסיסי בתחום, ותאמין לי שאני יודע שפרימו מפיק ולא רק דיג´יי! ממתי דיג´יי עושה מיליון ואחת הפקות? אחי, באמת, אל תתיימר להיות מבין גדול, כי אתה לא.

Igeezy

New member
המממ ..משנה נושא-זה אומר משהו אולי?

lol...זה שהוא "עשה" הפקות כמו שאמרתה, לא אומר עדיין שהוא גדול המפיקים-פשוט דמיין הקלטה אולדסקולית של ראפרים לצלילי הפילפין של הדי.ג"יי-זה מה שפרימו עושה פחות או יותר. "אומנם אני לא מבין גדול "<אמרת...ב"מת!?,מה אתה אומר?:)...אף פעם לא הייתי מרגיש...שמע, אמי לא מנסה לרדת עלייך או משהו אני פשוט נהיה כזה כשאני מתווכח ;) P.S the misspelled shit iz Ebonics

למעלה