Nas - Hip Hop Is Dead

king iverson

New member
Nas - Hip Hop Is Dead

שמעתי את השיר (גאוני) והבנתי שזה גם שם האלבום. אפשר 2-3 המלצות לשירים מהאלבום?

רציתי לשמוע את זה...

קברו את ג'יזי ובצדק, הוא אחת הסיבות לכך שההיפ הופ גרוע עכשיו. אגב, הוא ונאס השלימו מהר מאוד לאחר השידור הנ"ל.

youngdiz

New member
ואתה

אפילו לא שמעת את האלבום שלו. עזוב שהביטים של ג'יזי פי מיליון טובים יותר ואי אפשר להאזין לנאס ללא ביטים כי מה לעשות יש לו קול מעצבן וחרא פלואו. אבל אין שום פגיעה מילולית.. לא יודע.. מחורבן מדי. ואתה יודע שהעיפו את מוני לוב מהתוכנית אחר כך. who's nas to say hip hop is dead?

מקשיב עכשיו ל 3AM

אפילו על ביט של טימבו הוא לא יושב טוב (למרות שאני חייב לציין לחיוב את איך שהוא פותח את השיר "adlibs everywhere!") שמעתי כמה שירים ברדיו באל איי, הוא עדיין גרוע, אני אפילו לא אבזבז את הזמן שלי בלהוריד ולשמוע את האלבום (טעות שעשיתי עם הראשון שלו). ובעסה שפיטרו את מוני, היא באמת ייצגה את מה שחיובי בהיפ הופ, אני מקווה שהיא תמצא מקום חדש לשדר בו.

youngdiz

New member
זה חרא שיר.

תשמע את דרימין עם קישיה קול ואת Bury me a g. וכנס ל-פה http://www.metacritic.com/music/artists/youngjeezy/inspiration?q=young%20jeezy billboard "His lyrics have matured past coke-slinging to the drug's effect on his life." pitchfork "Throughout The Inspiration, Jeezy shows a muddled desire to transcend the clichés he helped create, to create further complexity without ever resolving it. " אגב, לא שמעתי את האלבום הראשון, אבל אני בטוח שהוא הרבה פחות טוב

קראתי כבר את כל אלה...

אבל מה המבקרים מבינים? אין בראפ שלו שום דבר מיוחד, הוא אפילו מודה שהוא לא ראפר (הוא "טראפר" - איזה מילה גרועה), הוא לא מבריק במיוחד (קראתי את הפאנצ'ים ה"מובחרים" שלו, בתחת שלי) ושמעתי על השיר הזה עם קישה קול, אז הוא מכר קראק לאמא שלו, שמענו את הסיפור הזה כבר מיליארד פעמים מראפרים טובים יותר. באמת שאין סיבה להקשיב לו. לעומת זאת הקשבתי לנאס אתמול והבנאדם גאון, אני בטוח שאפילו לא הבנת על מה הוא מדבר ב "who killed it?".

hcsneB

New member
לא מזמן צחקת על חולוני בגלל שהוא

מצטט אתרים כדי "להוכיח" שהדעה שלו נכונה... או שזה היה מישהו אחר?

youngdiz

New member
כשמדובר בחסיד

מומלץ להשתמש בטקטיקות זולות אלו. ועדיין, הדיסק של נאס מחורבן wouldn't get far far far far

king iverson

New member
ועוד פעם אני שואל...

מה בדבר איזה 2 המלצות לטראקים מומלצים מהאלבום.?

Psycho BuZZ

New member
...

black republicans ft. jay-z can't forget about yout ft. chrissette michelle על כל שיר טוב יש שיר שנמאס לשמוע אחרי שתי האזנות.

Psycho BuZZ

New member
WHERE ARE THEY NOW 90'S REMIX

Nas Ft.Redhead Kingpin, The Original Spinderella, Robe Base, Father MC, Monie Love, Mike D (of the Jungle Brothers), EST (of 3XDope), Positive K, Das EFX, Lors of the Underground, Dres (of Black Sheep) - Where Are They Now 90's Remix​
אפשר לשמוע בעמוד הראשי של allhiphop.com (למטה). לינק להורדה במסרים.

king iverson

New member
המלצות מהאלבום אפשר?

אני רוצה לשמוע את מה שאני קונה לפני שאני קונה. אאני מעריץ ענק של קנייה ויש לי כל דבר שלו שקיים כולל ההופעה באמסטרדם וגם הייתי בהופעה שלו עם פארל, דיסקים של אמינם, ג'ייזי ובקרוב עוד... ררק המלצות בבקשה.

אוקטובר

בקרוב יצא דיסק חדש של אוקטובר... בנתיים אתה יכול לשמוע חומרים מהאתר שלו-www.oktober.co.il

למעלה