Naruto Uncut DVD Box Set Vol.1-עצה?

AceMagician

New member
Naruto Uncut DVD Box Set Vol.1-עצה?

אני צריך עצה ברכישת המארז הראשון של הסדרה על DVD. בכלליות, הוא יכיל כ13 פרקים על כשלושה דיסקים; הרבה על קצת, אני יודע - אבל מדובר בגרסה הלא מצונזרת שאני מחכה לה בקוצר רוח. קיימות שתי גרסאות, הראשונה, "רגילה" שמכילה רק את המארז עם הפרקים - סטנדרטי. השנייה, מכילה את כל הנ"ל, ובנוסף, הד-בנד ומגן-ידיים של קונוהא. *תמונה: http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/animenation_1895_223424349 הרגילה עולה כ37.99$ באמאזון והמיוחדת עולה כ52.49$ (מה שאומר שבנוסף למשלוח שלא כלול, אני משלם על מכס, בגלל שהמחיר עובר את ה50$). השאלה שלי אם זה שווה את הקנייה של המהדורה המיוחדת (השנייה) או שמא עליי להסתפק במהדורה הרגילה? תודה מראש

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהאתר לא עובד לי.. אבל מהידע

שלי במרצ'נדייז ההד פרוטקטור והמגן זיעה הם מוצרים אמריקאים. אני לא הייתי מוסיף כסף בשביל לקבל אותם ובמיוחד לא אם זה מצריך גם מכס P=

Silver Fox

New member
אממ... זה בסדר לנצל"ש? ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

אני לא רוצה סתם לפתוח הודעה חדשה ^^ שלום, אני לילך ואני כבר כמה זמן קוראת סמויה פה בפורום. ובכן, החלטתי גם להצטרף. אני לא מבטיחה לכתוב פה כל כך הרבה, אבל בכל זאת, אני מאוד רוצה להשתתף בדיונים
אני חובבת אנימה מושבעת וגם חובבת נארוטו כמובן. ראיתי את האנימה עד פרק 137, וכשהפילרים התחילו נשברתי (לדעתי בכלל הסדרה התחילה להידרדר אחרי פרק 80, אבל סוף הסאגה של המרדף אחרי סאסקה היתה השיא) ועברתי למנגה, שהיא מצויינת. קראתי עד הפרק האחרון שיצא (304). אז, אני מקווה שתקבלו אותי יפה :)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברוכה הבאה ^_^ ../images/Emo24.gif

נראה לי שאני אוסיף לחוקים של הפורום שזה חובה לפתוח כתום בשרשור חדשים XD

למעלה