Naruto: Ultimate Ninja

• פותח הנושא tom58
  • פורסם בתאריך

tom58

New member
Naruto: Ultimate Ninja

מחשק נהדר לבעלי Playstion2 יש בו 14 דמוית ו12 מקומות, מתחילים אם לא הרבה מקומות ורק 6 דמויות...אבל זה מאד כיף להשיג אותם אפשר גם להשלים משימות וכך אתה זה נותן לך דרגה(צ'ונין,ג'ונין ועוד...) זה המשחק הראשון באנגלית של נארוטו וסוף סוף אפשר להבין משהו...יש שם מתקפות ממש יפות וגם שתי דמויות שקשה להשיג: *ספוילר למי שרוצה להשיג לבד ולראות לבד... *קיובי נארוטו ו*סאסקה אם החותמת המקוללת וגם את השאר:*נארוטו*סאסקה*סאקורה*הינאטה*רוק לי*גאררה*אוריצ'מרדו*נגי*האקו*זבוזה*קאקשי*שיקאמרו ולכל אחד מהם יש מתקפות של החברים שלו...וחברים שעוזרים לנצח בקרב ומביאים לך כל מני דברים:שוריקנים,קונאים מגילות,עוד צ'אקרה,חיים ועוד...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifסקופ!!!!

סליחה שאני מנצל"שת אבל אין מקום אחר XD יש כאן הוכחה שעדן המציאה את נקבה הרבה לפני עדי! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=49190239&archive=1 מוחעחעחעחע

lgmtk

New member
wow this is old...it was at the

i didnt have my comp...thats why i did reply there. and i was like "WTF no way i didnt reply o_O"

benedek22

New member
משחק טוב סה"כ

לא משתווה שלישי כמובן אבל סוף סוף אפשר להבין מה לעשות

tom58

New member
נכון+תמונה

התמונה שעל הקופסא של המשחק...

tom58

New member
אהה כן...

למישו יש מושג אם יש לזה קודים? אם כן הוא יכול להביא לי בבקשה?

benedek22

New member
קודים לא

אבל טיפים ועזרה יש פה http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/918651.html

tom58

New member
אממ יש שם משהו שאני לא מבין...

מישו יכו לפרש לי את זה: The conditions are somewhat vague for this one. When it says "Additional Hits," what it means is Substitution Sequences, which are explained at the beginning of the guide. So, for this match, you have to defeat Haku within 30 counts, and initiate 3 Substitution Sequences. The easiest way to do one is to throw your opponent (back+O), then mash O. You'll need to do it 3 seperate times before you kill Haku.

benedek22

New member
משחק חדש של נאורטו לPS2

לפני כמה חודשים יצאה ידיעה על משחק שישלב בין נאורטו וואן פיס ודרגון בול זי עכשיו המשחק יצא לסוני 2 ולגיים קיוב כל מי שמעוניין בקישור להשגת המשחק שיפנה אלי בפרטי ואשמח לעזור

CibiHeart92

New member
הו כן יש אותו באנימהוליק O:

למה לא שמו גם בליץ'?! אם יש משהו שאני רוצה לראות זה איצ'יגו מכסח לגוקו תצורה!

למעלה