כן אבל לא כמו שציינתי זה נהיה במקום פרק הבא למתישהו החודש וזה גם הפתיח וגם הסיום
R renegader New member 3/7/05 #24 כן אבל לא כמו שציינתי זה נהיה במקום פרק הבא למתישהו החודש וזה גם הפתיח וגם הסיום
S Snake Bandage New member 3/7/05 #27 אבל, אבל... ../images/Emo58.gif הקטע עם הלב היה כל כך מגעיל וכל כך טוב... ;.;
S sasuke girl New member 3/7/05 #21 sweet dude וואי..מזמן לא בכיתי בפרק..בזה סוף סוף בכיתי..נכון שזה היה כל ך עצוב שסאסמה והאוניצ'אן שלה הסתחררו כזה כשהוא מחזיק אותה?? ושהיא צרחה מהגב של ג'יראיה??
sweet dude וואי..מזמן לא בכיתי בפרק..בזה סוף סוף בכיתי..נכון שזה היה כל ך עצוב שסאסמה והאוניצ'אן שלה הסתחררו כזה כשהוא מחזיק אותה?? ושהיא צרחה מהגב של ג'יראיה??
K Kakashi Sensei New member 3/7/05 #22 למה את אומרת DUDE כל הזמן? ומרגש? נו טוב, אישית אותי הוא לא ריגש בכלל, יותר הצחיק מאשר ריגש... אבל זה אני, לכי תביני...
למה את אומרת DUDE כל הזמן? ומרגש? נו טוב, אישית אותי הוא לא ריגש בכלל, יותר הצחיק מאשר ריגש... אבל זה אני, לכי תביני...
S sasuke girl New member 3/7/05 #25 dude ^___- לאדעת...זו המילה החדשה שלי אחרי כל משפט כמעט אני אומרת אותה..חח זה מזה מרגיש סטלני שכזה ^^
dude ^___- לאדעת...זו המילה החדשה שלי אחרי כל משפט כמעט אני אומרת אותה..חח זה מזה מרגיש סטלני שכזה ^^
A A K I R A New member 3/7/05 #26 הקטע שהם הסתובבו היה מרגש אבל... הוא נראו ממש מטופשים אז זה היה מצחיק XD ושהיא צרחה מהגב של ג'יראיה... היה מרגש כן... ותתקני כבר את החתימה שלך שנון=שונן
הקטע שהם הסתובבו היה מרגש אבל... הוא נראו ממש מטופשים אז זה היה מצחיק XD ושהיא צרחה מהגב של ג'יראיה... היה מרגש כן... ותתקני כבר את החתימה שלך שנון=שונן