NARUTO 141

renegader

New member
NARUTO 141

מישהו חייב להעיר אותכם מהשנת חורף שלכם (אבל אל תדאגו זה שבוע חלש של נארוטו בכל מקום ברשת אנשים כבר מיואשים)
הם מראים בסוף כל הפילר את הסצינות החסרות שהיו אמורות להיכלל בפרק 135 (או בפרק 134 אני לא זוכר) הכוונה לסצינות שמראות את סאקורה מבקשת ליהיות התלמידה של תצונאדה ואת הסצינות של שיקא ותצונאדה שדיברו על הוספת נינג'ה רפואית לצוותים אגב יש עוד פילר ארק מפרק הבא יכול ליהיות שצדקתי זה הולך ליהיות עונה שלמה של פילרים בעעעעעעעעעעעעעעעע

renegader

New member
כימעט בטוח

אחרי הכל זה נישמע לי דיי הג יוני תחשוב על זה כל פרק באנימה זה 3 פרקים במאנגה בממוצע מאז תחילת החלק השני במאנגה היו לנו בערך 25-30 פרקים (כולל הגיידן) אם תעשה חשבון יצא לך משהו כמו 9-10 פרקיי אנימה מכל הפרקים הנוכחים במאנגה בשביל עונה שלמה ביפן צריך בערך 26 פרקים מוכנים ביגלל שלא יכלו לסיים את העונה הנוכחית באמצע היו חייבים למלא אותה בפילרים כי הפרקים של הגיידן במאנגה לקחו רק 6 מה שאומר שבאנימה זה יהייה פרק אחד או שניים (או אולי ספשייל) ז"א הפרקים של הגיידן לא היו מספיקים למלא את העונה הזאת וגם לא הפרקים החדשים מאגה כי זה כבר סאגה חדשה ומאוד ארוכה אני בטוח שהפרקים החדשים במאנגה (לפחות רובם) כבר עובדו לאנימה ומחכים לסגור עונה תיקונים על כל מה שכתבתי יתקבלו :)

KO74

New member
נראה לי שהבנתי

כנראה באמת יש להם סיבה לדחוף את הפילרים האלה ד"א מה זה גיידן?

AceMagician

New member
אבל תחשבו על זה בצורה החיובית...

לפחות אנו יודעים מי הם היורשים של הסאנינים... סאסקה>>>אורוצ'ימארו נארוטו>>>ג'יראיה סאקורה>>>טסונאדה אם תשאלו אותי, זה די מגניב, ואם על זה יהיו הפילרים, כלומר, על התהליך של הלמידה של סאקורה ו/או של נארוטו ו/או סאסקה, אלה יהיו פילרים נחמדים מאוד... למרות שתמיד יש גבול וצריך לדעת היכן להציבו - מה שאני מקווה שיוצר הסדרה המהולל, מאסאשי קישימוטו , אכן יודע היכן המקום הנכון בו יהיה ניתן להמשיך את קו העלילה העיקרי של הסדרה
...

renegader

New member
הוא לא יצר את הסידרה

הוא יצר את המאנגה את הסידרה מביים מישהו אחר **הערה לעצמי: לברר מי הבמאי של נארוטו** האנימה עוקבת אחרי המאנגה כדי שתבין עד פרק 134 הכל (בערך)הייה לפי המאנגה מפרק 135 עד הפרק הזה (141) הכל המצאה של הבמאי או תסריטאי פילרים מיוחד ולא קשור בשום אופן למאנגה המקורית או לעלילה המקורית מי שמביים את הפילרים האלה לא יכול להמציא משהו שלא הייה במאנגה מהרבה סיבות שאחת מהם זה שאין לאף אחד את הרשות לעשות דברים כאלה במאנגה דילגו על תהליך הלמידה של נארוטו לא הראו כלום מהתקופה הזו ולכן הבמאי לא יכול להמציא משהו שלא קרה במנגה ושיחפוף עם קו העלילה

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאבל הפילר הזה ממש מוגזם

אולי אישרו אותו אבל בכל זאת... אורו פשוט נתן שישמידו לו את המפקדה שלו? וכל מה שהוא השאיר להגנה זה מפלצת מFMA שצ'ונין וילדה עם קונאי יכולים לנצח? WTF?!

lgmtk

New member
אולי הכל זה בעצם חלום של מישהו? :O

אולי של סאקורה? XDDDDDDDDDDDDD ~סלחו לי~, אני מנסה למצוא פתרונות ;(

renegader

New member
מצחיק אבל יש אנשים כאלה

שעובדים בישביל כל סטודיו לאנימציה היום לרוב בישביל מיקרים כאלה והם יושבים וקוראים את המאנגה ונסים למצוא פרצות בעלילה שהם יכולים ליכתוב לה תסריט למיקרים כאלה שהאנימה כבר יותר מידיי קרובה למאנגה ביחוד עם אלה סדרות אנימה מצליחות כי כל סידרה שמצליחה זה אומר כסף לכולם שם והרבה אז כדי להמשיך לעשות כסף מהסידרה הם חייבים להמשיך אותה אבל אם העלילה מתקרבת למאנגה צריך להתרחק קצת ע"י פילרים שניכתבים למצבים האלה עכשיו תחשוב אם לא היה פילרים והסידרה הייתה רצה עד לפרק האחרון שיצא במאנגה עד שיצא פרק חדש באנימה יקח חודשיים ואז זה לא יהייה פרק חדש כל שבוע אלא פרק חדש כל חודשיים אתה באמת רוצה לחקות חודשיים לכל פרק חדש?

lgmtk

New member
אה...לא אמרתי שומדבר נגד זה...

רק ציחקקתי לי על המשפט :\

renegader

New member
למה ציפית? זה פילר

זה פילר באותו סיגנון של הפילר עם הנינג'ה עם השיער הירוק עם המרוץ הדבילי הזה זה הייה פילר כדי לחזק את העמדה של סאסקה ללכת לאורצ'ימארו והפילר הזה הייה אותו הדבר רק על סאקורה לחזק את העמדה שלה כדי שתלך לתצ'ונאדה ואם אני הבנתי נכון זה (הפילר החדש מפרק הבא) אולי יהייה פילר לחזק את העמדה של נארוטו ללכת עם ג'יראייה אגב יש שמועה שמפרק הבא יהייה פתיח חדש לנארוטו אני לא אם זה נכון אבל אני בודק

naruto sama

New member
כבר מחליפים פתיח??!

נראה לי לא הגיוני שכבר יחליפו פתיח אני חושב שיחליפו פתיח מתי ש (ספוילר למי שלא קורא מנגה) יעברו 3 שנים, והפילרים של האנימה באמת מסריחים, מסריחים כל כךךךךךךך איזה jutsuים מפגרים הם ממציאים, זה כל כך ירידה ברמה, כמעט כמו דרגון בול זי, עושים לי קסמים כבר במקום jutsu מכניסים יד לגוף מוציאים את הלב ..... שטויות כל כך

למעלה