Napster הגזימו.

flowr..

New member
Napster הגזימו.

הצמצום הזה כבר מוגזם. לא נמצאת בנאפסטר אף להקה בשם Coldplay... אבל?- שמתי לב שכן נמצאת להקה בשם Coldpl@y... איך בדיוק אני אמורה לנחש שכך החליטו לכתוב שם את שם הלהקה? אני יודעת, זה לא נחמד, וזה לוקח כסף מהאמנים... אבל מצטערת, אין לי כוח להזיז את עצמי ולצעוד לעבר חנות הדיסקים הקרובה לביתי (במקרה שלי- 2 קילומטר) ולהוציא 80 שקל בשביל דיסק שאני אוהבת מתוכו שיר אחד או שניים... אני לא מורידה דיסקים שלמים בנאפסטר. כל מה שביקשתי הוא שיר אחד... לפחות שיתנו לי למצוא את הלהקה.. אני לא אוהבת את הצמצום הזה. flowr..

סתם עצה...

בפעם הבאה פשוט תכתבי את השם של השיר ולא את שם המבצע כי מנסיון זה כבר פשוט לא עובד... דוגמא : על Eltonn Johnn מישהו שמע? אבל מסתבר שככה זה היום... -אביר-

flowr..

New member
תודה

אם כך... מישהו יודע מהו שמו של השיר האחרון של קולדפליי? flowr..

imagine

New member
למה את מתכוונצ?

don`t panic ? עדיף כבר שתורידי את shiver בהרבה יותר יפה.... לילך, עם הדיסק של coldplay (המקורי, לא צרבתי) מול העיניים.

flowr..

New member
ובכן, אני מתכוונת

לשיר שבו יש את השורה: ``We live in a beautiful world`` ובקליפ מראים את כל ההרס והאסונות של העולם. ראיתי במקרה את הקליפ אצל חברה שלי... נחמד. flowr..

MERD!

New member
כן אני יודע. אני מצאתי ugly joe kid

ועוד הרבה להקות ששינו אותיות או הוסיפו או החליפו סדר הדרך למצוא זה רק על ידי השיר לא הלהקה

Super giRl

New member
מי זאת מדונה?

אכן הצימצומים האלה באמת מסכנים את בריאותי... מישהו שמע על מדונה? אואזיס? משהו?

בעקבות הודעה זו

החלטתי לצאת למחקר, העונה על השאלה ``כיצד ניתן למצוא שירים בנאפסטר ?`` למרות שאישית עברתי לאיימש ... אז ככה: הדרך הפשוטה ביותר שאני מצאתי היא פשוט לכתוב את שם הלהקה ברצף ... כלומר, אם את מעוניינת להוריד שיר של פינק פלויד תרשמי pinkfloyd בלי רווח ... ואז הקבצים מופיעים בלי רווחים .. אז זה קצת מעצבן למצוא את השיר המבוקש .. אבל עדיין אפשר .. השאלה הנשאלת עכשיו היא ``מה עם להקות בעלות שם אחד ?`` אין לי מושג ...

flowr..

New member
כן,

טיפה מעצבן וקשה לפיענוח למצוא שיר בשם: ``Shineonyourcrazydiamond`` :) לא נורא. flowr..

snaps

New member
לדעתי איימש הרבה

יותר נחמד.... אפשר להוריד כל מיני דברים... הורדתי קליפים של pink floyd,nirvana radiohead וגם את הקליפ המדהים של soundgarden-black hole sun =) בנפסטר אני כבר לא יכולה להשתמש כי מישהו פרץ לי למחשב,מחק לי את כל השירים ודפק לי את כל התוכנה.... איזה בן אדם נחמד =)

snoway

New member
לא נאפסטר ולא איימיש

אודיו גאלאקסי הכי טוב. ואף פעם אין את הקטע המציק שהורדת כבר 99% מהשיר וזה מתנתק. תמיד אפשר להמשיך להוריד מאותה נקודה.

leeloo

New member
זה כן! ובגלל זה, זה גרוע!

אי אפשר למצוא שם מיקסים וגרסאות מיוחדות לשירים! וזה בלאגן לחפש שם שירים, וצריך שהלווין יהיה מחובר ושאנשים יהיו מחוברים, בקיצור עדיף לא להתעסק עם הדבר הזה! בינתיים אני משתמשת באיימש... וbearshare לעיתים רחוקות.

snoway

New member
לא בדיוק

כשאת נרשמת עם שם משתמש ומתחברת לאתר נפתח עמוד שהוא כאילו שלך ובו רשימה של השירים שהורדת שהם בתהליך של הורדה וכו`, אבל כל ההורדות דרך התוכנה עצמה, ובמקום מסך שלם את פשוט רואה את תהליך הורדת השיר בתיבת דיאלוג קטנה.

Black Star

New member
איימש?

בהתחלה ממש אהבתי את איימש. התלהבתי מהעיצוב החיפושייתי והחמוד והתלהבתי מזה שהיא לא נתקעת כמו נאפסטר (שאגב, אני לא עובדת איתה כי יש לה בעיות קשות ורק פעם אחת בכלל הצלחתי להתקין אותה..), והתלהבתי מאפשרויות החיפוש של קליפים ותמונות וכו`. עד שהיא התחילה להיתקע ולתקוע איתה את כל המחשב. מבוגבגת משהו, האיימש :) יעלי. No emotions please.

גאוני

אף פעם לא חשבתי על זה. אני מוריד עכשיו את הקליפ של Learning To Fly אף פעם לא יצא לי לראות קליפ של פינק פלויד ... מעניין .. יש שם Dark Side Of The Rainbow מעניין ..

למעלה