NAP

zangiamit91

New member
NAP

בשעה טובה התחדשתי באנגל, עם מנורות 6L6GC להשלמת מעגל... עכשיו מתחיל הכיף לחבר כל מגבר לפאוור נפרד וההיפך... בנתיים המוביל זה ה800 לתוך הפאוור של האנגל.

Katarzis

New member
תתחדש

eran377

New member
תתחדש אחי!

מגיע לך, עכשיו רק שב על התחת ותלמד לנגן

תלמד אחרים, כן?

MetalicBluz

New member
וואו תתחדש איש

איזה ארסנל רציני של מגברים :)
איכפת לך לפרט קצת על הציוד?

zangiamit91

New member
בשמחה

Marshall JCM800 hand wire mod by TWO-TONES amp, #39 afd
Marshall JTM45 (1962) White, Custome made by TWO-TONES
קבינה– Marshall 2×12 loaded with Celetions V30
Marshall Avt100 combo
ENGL Fireball 60

המגבר הקטן בצד הוא מיני 800 בגרסת 5 וואט. שהוא פשוט מדהים. ממש כמו המקור רק נפתח יותר מהר.

MetalicBluz

New member
יש לי רק משהו אחד להגיד

וואו!
.
.
אתה אוהב מרשל אה??

הלבן קאסטום פשוט יפהפה

פעם היה לי קשה להבין את הצורך בריבוי מגברים.. ריבוי גיטרות כן.. מגברים לא. היום כבר יותר קל.

zangiamit91

New member
מארשל זאת האהבה הכי גדולה שלי

אמת הלבן היה פשוט חגיגה שהוא הגיע אלי.. אני זוכר פעם שיצא גרסת לימיט אדישן של מארשל לבן אמרתי ואווו ואוו איזה דבר זה בחיים לא יההי אפשר להשיג כזה דבר מבלי לשלם מיליונים. עד שהכרתי את פז חח
כל סאונד שאמרתי ואו איזה ציוד הוא משתמש?!?! אני ישר מוצא 800 עם בוסט מקדימה. באסה שזה לא פרקטי בשבילי ולפחות לא בבית שלא בא לך לצאת עם צפצופים באזניים כל יום.
אני מאוד אוהב וחוקר ריגים וציוד של נגנים ולהקות... כל החיים אני זוכר את עצמי כזה.
אני אישית רואה במגבר דבר שיותר משמעותי לפחות בשבילי מבחינת סאונד. זה נכון שגם גיטרות עושות עבודה אבל אני מאמין שעם מגבר טוב כל גיטרה יכולה להשמע פיצוץ.

MetalicBluz

New member
מגניב

לגמרי

אני גם יש לי שריטה עכשיו בקרוב אני אקנה גיטרת חלומות (ES339) עולה כמו מגבר ממוצע שלך.. :) עסק לא זול בכלל חח

משהו שממש מעניין אותי לדעת, אתה בעצם קנית את המגברים בגלל האוברדרייב/דיסטורשן שלהם (אני מתאר לעצמי, תתקן אותי אם אני טועה) ואולי זו הסיבה שאתה צריך גם את ה Marshall JTM45 וגם את ה Marshall JCM800 וגם את הENGL Fireball 60
אבל מה שמעניין אותי, האם בחרת מישהו מהם גם בגלל הקלין שלו? או שזה פחות מעניין אותך. והאם אתה משתמש במי מהמגברים על קלין ומגיע לסאונד אוברדרייב/דיסטורשן עם פדאל כלשהוא?

zangiamit91

New member
תשובה

המטרה שלי הייתה לא להשתמש בפדאל דיסטורשן, כי זה לא כמו הדבר האמיתי.
בתכלס, קלין אני משתמש בJTM להקלטות, הוא פשוט מדהים. אבל הרוב זה דיירקט עם הADA או גיטר ריג. אני כמעט ולא מנגן קלין. הקלין שלי זה אוברדרייב עם משחק בווליום של הגיטרה.

למעלה