"Name That Song & Dance" - סיכום סיבוב 6

AeroTom

New member
"Name That Song & Dance" - סיכום סיבוב 6../images/Emo70.gif

אוקי, סיבוב קצת מאכזב בגלל ההשתתפות...גיא ו-אלה לא שלחו תשובות בפעם השלישית ברציפות והם רשמית מחוץ למשחק. גם בוריס וסבטלנה לא שלחו תשובות בסיבוב הזה משום מה. אלדד שלח תשובות ברבע שעה איחור, אבל בגלל שרק עכשיו אני מסכם את המשחק (ולא מיד אחרי חצות) אז החשבתי אותן. אז אלו הניחושים של 5 שולחי התשובות:
אלדד הלך באומץ עם האיחור הקל שלו על Three Mile SMile. הוא מחמיץ, אך מקבל נקודת אומץ.
תמרה הלכה באומץ על No Surprize, שיר הפתיחה של האלבום. גם זה לא עזר והיא נשארת עם נקודה.
ארז הלך על שיר הסיום של האלבום - Mia. לא פוגע הפעם וגם כן מקבל נקודה.
ענבל הלכה על בחירות של: Cheese Cake Three Mile Chiquita אף תשובה לא נכונה והיא מקבלת 0 נקודות.
מנהל הפורום הלך על: Mia Three Mile Bone To Bone והוא מקבל נקודה אחת, כי התשובה הנכונה בסיבוב הזה היא Bone To Bone. נועם היחיד בסיבוב השישי שפגע בשיר הנכון, אך הוא חולק נקודה יחד עם עוד 3 אמיצים. "הריקוד הכושל של הסיבוב" הולך לענבל, היחידה שקיבלה 0 נקודות. "שחקן הסיבוב" הוא ארז, שקיבל נקודה כמו 3 אחרים, אך עדיין שומר על פער 11 הנקודות בפסגה. והנה הטבלה המעודכנת שלנו אחרי הסיבוב השישי והירידה מ-9 ל-7 משתתפים במשחק:
ארז - 33 נועם - 22 בוריס - 14 תמרה - 14 אלדד - 13 ענבל - 9
סבטלנה - 6
ארז כאמור מוביל עדיין בפער של 11. סבטלנה נכנסת למקום האחרון בגלל ש-אלה כבר לא כאן. יש לה מזל שענבל לא קיבלה נקודות הסיבוב ולכן הפער נשאר על 3 בלבד. תמרה מנצלת את אי-שליחת התשובה של בוריס ומשווה את מספר הנקודות איתו. הרבה יכול להשתנות כשהסיבוב השביעי של המשחק ייפתח, ממש עוד רגע קט...

AeroTom

New member
../images/Emo103.gif"NTS&D" - סיבוב מספר 7../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

החוקים כרגיל לפני פתיחת הסיבוב:
אופציה ראשונה היא לשלוח 3 תשובות שונות (ולציין מה התשובה הראשונה, השניה והשלישית). פגיעה בול בתשובה הראשונה שווה 5 נקודות. פגיעה בתשובה השניה שווה 3 נקודות, ופגיעה בתשובה השלישית נותנת נקודה אחת.
אופציה שניה היא ללכת על "בחירת האומץ", בה שולחים אך ורק תשובה אחת. במקרה הזה מקבלים אוטומטית נקודה אחת לא משנה אם פגעתם או לא (על האומץ). ואם גם פגעתם בתשובה שלכם אז תקבלו עוד 9 נקודות שלמות שישלימו ל-10.
הבחירות הן השיקול שלכם בכל סיבוב. שימו לב שבכל סיבוב יכול להיות סכום שונה של תשובות להגדרה, מה שאולי יגרום לכם לחשוב על אופן הבחירה. לכן שימו לב כמה תשובות אפשריות יכולות להיות בכל סיבוב.
את התשובות יש לשלוח אך ורק במסר אל היוזר שלי. הדד-ליין לשליחת תשובות הפעם הוא יום רביעי בחצות.
את השירים בסט-ליסט של המשחק בחר צ'אק, האייפוד הגאון שלי, ואני אישית סידרתי אותם בסט-ליסט בסגנון שבו הם יכולים להופיע באמת בהופעה של הלהקה. אבל זה לא תמיד יהיה המקרה...
שיר לא יכול להופיע יותר מפעם אחת בסט-ליסט. והנה ההגדרה החדשה: 1. Make It 2. Same Old Song And Dance 3. 4. 5. שיר של הלהקה שלא נכתב על-ידי שום חבר בלהקת אירוסמית' ושהוא גם לא קאבר 6. 7. Last Child 8. 9. Bone To Bone 10. Amazing 11. 12. 13. What It Takes 14. ------------------------------ 15. 16. הולך להיות לנו סיבוב מאוד מעניין הפעם, שאני משער גם עם לא מעט נקודות מחולקות...כל זאת נגלה כשהתשובות יתחילו לזרום. האם ארז עדיין ישמור על הפער הבטוח שלו בפסגה? האם נועם ידביק פערים? האם בוריס יזכור לשלוח תשובות? האם תמרה תמשיך במסע שלה להדבקת הפער מזכרי הפורום? האם אלדד ישלח תשובות בזמן ויראה לאן פניו מועדות בטבלה? האם ענבל תברח מהתחתית? והאם סבטלנה תזכור לשלוח תשובות ולנסות להיחלץ ממתחת לקו האדום שמוביל למקומות מוזרים יותר אפילו מתקופת ההקלטות של Draw The Line? כל זאת נגלה כשסיבוב 7 של המשחק יגיע לסיומו. זכרו לשלוח תשובות עד רביעי בחצות. יש לנו סיבוב די מעניין. הכל עוד פתוח, אנחנו רק באמצע הדרך.

AeroTom

New member
זה ממש לא הרבה אפשרויות...../images/Emo13.gif

אם מישהו צריך עזרה, הוא יכול להיעזר בדף השירים של הלהקה עם הקרדיטים שלהם באתר של קלייב: http://www.cnewton.force9.co.uk/album/track.htm

AeroTom

New member
../images/Emo208.gif מזכיר לשלוח למי שלא עשה זאת+רמז

אלדד וסבטלנה מתוך ה-7 במשחק כרגע לא שלחו עדיין. אם אולי מתקשים לדעת בדיוק מה האפשרויות, הנה רמזים עבים ל-5 האפשרויות בהגדרה הנוכחית:
3 שירים של ריצ'י סופה.
שיר אחד (די מוכר לקהל הרחב...) מתוך פסקול
שיר אחד מתוך Just Push Play

AeroTom

New member
אני פשוט לא רוצה ממש שזה יהיה משחק של ידע

כדי שכל אחד כאן בקלות יוכל להשתתף בו...שזו המטרה. כמה שיותר השתתפות. אני בכיף יעלה גם משחק דומה שמבוסס על שאלות ידע (או צורך בחיפוש בארכיונים וכו'). אולי אחרי שזה הסתיים...

AeroTom

New member
../images/Emo105.gif אין עוד הרבה זמן לשלוח תשובות

אלדד עוד לא עשה זאת...בכל מקרה, יש זמן עד שאני אעלה את הסיכום, שזה יהיה אחרי חצות. אז אם אתה בסביבה תשלח כל עוד הסיכום לא עלה.

בָלבָל

New member
../images/Emo7.gif זהו, נגמר, אין עוד טעם לחיים

אופס למשחק סתם.. אמשיך לשחק, אבל זה לא כיף כשלא מצליחים בכלל

AeroTom

New member
יש גם קרב בתחתית!

אפילו אם לא נמצאים למעלה, הקרב על המיקום מביא הרבה כבוד. וכמו שיש מלחמה על המקום הראשון, יש גם מלחמה על הירידה...מי יסיים עם גביע הפח של המקום האחרון...

למעלה