nadavb13

nadavb13

New member
nadavb13

שלום אני חושב שיש לי וירוס (אני לא בתוח) אבל כל פעם שאני פותח קטבץ אם סיומת של EXE הוא כותב שאין אפשרות לאתר את הקובץ מה לעשות ואם זה וירוס? תודה נדב

uzi2

Active member
האם הוא טוען שלא ניתן למצוא

האם המחשב טוען שלא ניתן למצוא את הקובץ שאתה מנסה להריץ, או שבכל פעם שאתה מנסה להריץ קובץ EXE הוא טוען שחסר קובץ (אחר) שבגללו הוא לא יכול להריץ את הקובץ הזה. במידה וזו האפשרות השניה, אז זה בד"כ תותאה של וירוס שלא הצליח להתקין את עצמו באופן מלא, או לחילופין: תוצאה של הסרה לא שלמה של וירוס. כלומר, הוירוס אמור להריץ את עצמו בכל פעם שאתה מפעיל קובץ EXE, אתה למשל מחקת את הוירוס, אבל את ההפניה אליו לא ביטלת. אם מדובר באפשרות השניה, ציין זאת ואכתוב הנחיות כיצד לתקן את זה. אם זו האפשרות הראשונה, אז אין לי מושג איך זה קרה, אבל יש לי כיווני מחשבה, אבל זה יהיה דיאלוג יותר ארוך.

nadavb13

New member
nadav13

טוב אז כך מדברר שהיה על המחשב שלי התקפת וירוסים ונמצאו בו 4000 וירוסים כן נכון 4000 וירוסים ואנטי וירוס לא מצא בקיצור הצלחתי לסדר את הרוב אבל המחשב לא כותב בעברית (רק באיטרנט)

nadavb13

New member
nadav13

טוב גםבאימל של הוא כותב בצורה מוזרה הוא כותב כך ׃׳ׂ׳׳ג׀גךזאגמובן אני צריך כל הזמן לכתוב באנגלית ולהפוך את זה לעברית תודה nadavb13

למעלה