Nada-העדכון השבועי

Nada-העדכון השבועי

ולמה נאדה? כי השבוע זה בערך מה שקרה בפורום, אני הייתי כמעט היחיד שפתח הודעות ראשיות... את כל השרשורים של השבוע אפשר לסכם בדף אחד. מה נהיה איתכם??????
השבוע בפינת ברי מחכה להזמנה התחלנו מאביב גפן והגענו עד מיכה שטרית, אבל אף אחד לא נתן את הפינאלה (אי אפשר לכתוב יותר מפעמיים ברצף).
הופעות-השבוע ברי הופיע ב"חוט המשולש" בירושלים בהופעה אינטימית אקוסטית, ואני עליתי לנגן איתו באחד השירים
ובדורות בשער הנגב, אני עדיין מחכה לסיקור ממישהו (אהמ ניב...) שהיה שם. השבוע ברי ישתתף בפסטיבל קבלת האביב שנערך במלון אגמים, הכניסה חופשית לאורחי המלון, אין כניסה לכל השאר... בן גם עלה על מודעה בעיתון של הבארבי בתל אביב שבקרוב ברי הולך להופיע שם!
שיר ליום-השבוע עלה ניצוצות שזכה לתגובות ממש מדהימות שלא נראו כבר המון המון זמן-ציון ממוצע של 4.85! גם שיעור המשתתפים בפינה היה גבוה, כל הכבוד!
ולפינה אחרת שמתחילה בשיר, שיר השבוע, בה לא נצפתה תנועה רבה וחבל שכך.
בפינת "למה התכוון הברי" לא נצפתה תנועה בכלל לאחר שניסיתי להביא שיר באנגלית (NEW CLEAR TWIST) אתם עדיין מוזמנים לנתח.
חשוב מאוד!-אם עדיין לא הצבעתם בסקר תצביעו, הפעם זה מאוד חשוב לי לדעת מה הדעה של כולם: האם כדאי לעשות חולצת פורום או לא. חוו את דעתכם!
וכמובן! התחרות החדשה לפורים, אתם בילגנתם שם את כל השרשור, אני אפתח שרשור חדש עוד רגע ובו אתם תצביעו איך לעשות את התחרות, באיזו דרך. בבקשה בלי לחשוף רעיונות, כמה פעמים צריך להגיד לכם את זה!
ציטוט השבוע (זהו הלך המאגר, אני חייב לסמוך עליכם, דברו איתי אם יש לכם ציטוט)- הציטוט שייך לעפר סקר, כתב המוזיקה של עיתון כל העיר אחרי שעברי לידר אמר ש"יש ביני לבין סלקום שיתוף פעולה מוזיקלי מדהים": "שיתוף פעולה מוזיקלי מדהים, צמד חמד, ממש כמו פורטיס וסחרוף. אולי עכשיו הם גם יפרדו, יתאחדו יעבדו על דיסק חדש ויצאו לסיבוב הופעות משותף בחו"ל." (חשוב לציין שהציטוט נלקח מכתבה שפורסמה לפני השמועות שאומתו על האיחוד בין השניים). שבוע טוב
אחריך!

טלולית1

New member
שבוע טוב לכולם!!../images/Emo13.gif

שוב,כל הכבוד על הנגינה עם ברי! בקשר לתחרות החדשה לפורים,לי היה רעיון איך אפשר לעשות את התחרות וכתבתי את זה בשרשור..את מוזמנים להציץ... ואני עכשיו רצה להצביע! חחח אני בעד חולצת פורום!

T S F1

New member
שמתי לב

שאני לא אמורה לגלות את התחפושת רק אחרי שכבר גיליתי אותה

למעלה