NAD

Mipoman

New member
NAD

שלום לכולם :)

לחר ימים ולילות של פנטזיות..
התחדשתי היום ב - Orange Thunderverb 50

המגבר נשמע מדהים וקרנצ'י
יש לו מנחת פנימי שצריך להתרגל אליו
אבל הסאונד ...יעזור האלוהים.

Manic Subsidal

New member
תתחדש!

האמת ש"הרוקרוורב" הוא מגבר החלומות שלי... והת'אנדר מספיק קרוב כדי לגרום לי לקנא :]

George W Bush

New member
מקנא ממש, גם במגבר וגם בבוקסה

אפשר לשאול איפה ואיך קנית? אני יודע שמיוזיק סנטר מייבאים את שתי החברות אבל המחירים שלהם מוגזמים. קנית מהם או באופן אחר?

Mipoman

New member
קניתי אותם בנפרד

את הבוקסה קניתי במיוזיק סנטר לפני שנתיים
היא היתה בסניף שלהם בבאר שבע והם איבדו את הגלגלים שלה
לבסוף היא הוחזרה לסניף בראשון לציון.
בגלל הנושא של הגלגלים הם מכרו אותה יחסית בזול משהו כמו 35 אחוז פחות.

את המגבר קניתי מבוסטר בחיפה אחרי שמכרתי את האנגל פיירבול שהיה לי ואת Esp eclipse
והוספתי את ההפרש.

לא פשוט בכלל אבל הוא שווה כל גרוש

אני יודע שזה לא קשור ...אבל
אילן יניב מבוסטר פשוט נשמה ענקית אני מת עליו אחד האנשים הנדירים בתחום כלי הנגינה.

George W Bush

New member
אם צריך למכור אנגל פיירבול + גיטרה

אז כנראה שזה ממש מגבר יקר. איך היה האנגל, אגב? ולמה החלטת בעצם לעבור לאורנג'?

אני שואל כי יש מצב סביר+ שאקנה בקרוב את הפרהאמפ של אנגל (e530), ואני באופן כללי אוהד גדול גם של אנגל וגם של אורנג'.

Manic Subsidal

New member
היה לי את הe530 לתקופה מאוד קצרה

ביחד עם פאווראמפ של מסה... ואני זוכר שלא הצלחתי להוציא ממנו סאונד שבאמת אהבתי גם בהיי גיין וגם בקלין,
למרות ששמעתי הרבה הקלטות דיירקט ממש מגניבות שעשו דרכו.
בכל מקרה מכרתי אותו ממש מהר, מציע לך לעשות עליו נסיעת מבחן דקדקנית כדי לראות שאתה אוהב את הסאונד שלו לפני שאתה קונה אחד.

George W Bush

New member
האמת שאני מייעד אותו דווקא ללייב ולהקלטות

מבחינתי הפרהאמפ הזה הוא בעיקר דרך זולה להשיג את הסאונד של אנגל, עם דגש על הקלין דווקא, פחות על ההיי-גיין. אני מן הסתם אבדוק אותו עם הגיטרה שלי, אבל אין לי יכולת ממשית לשמוע אותו על כל מיני בוקסות שונות. אחת או שתיים יצטרכו להספיק.

למה לא אהבת אותו, אגב? מה היה חסר?

Mipoman

New member
האנגל פשוט לא התאים לי

מכרתי את הפיירבול 60 ואת הE530 שלי לגיטריסט והמורה המהולל עמית זנגי !
תראה המגברים של אנגל מעולים ובנויים לתלפיות אני אישית קניתי את הפיירבול 60 דיי בטעות ...

הסאונד שלהם מאופיין בקלין שמאוד קשה להביא אותו לנקודת שבירה והדרייב הוא מרשל על סטרואידים ( עם מנורות 6L6 )
בפיירבול 60 הגיין משותף לשני הערוצים ולכן היה לי מאוד קשה איתו בחזרות.

לעניין הפראמפ, דווקא אהבתי אותו סאונד מאוד מטאל אייטיז אבל וזה אבל גדול הציוד של אנגל הולך טוב עם שאר הציוד שלהם.
את הפראמפ חיברתי ללואת אפקטים של הפיירבול והוא נשמע מדהים וכשחיברתי אותו לפאוור אמפ של קרווין או מסה
הוא פשוט לא סיפק את אותם סאונדים טובים.

כשהחלטתי לחפש מגבר אחר נסעתי למיוזיק סנטר ועברתי על כל הראשים שהיו שם ואחרי ששמעתי את הthunderverb
ידעתי שזה מה שאני מחפש והמסע למגבר החדש התחיל :)

למעלה