NA NA NA NA מחפשת שיר שהולך NA NA NA NA NA NA NA NA NA לאורך כל הפזמון בתודה, לירון
W Wisper New member 20/2/02 #1 NA NA NA NA מחפשת שיר שהולך NA NA NA NA NA NA NA NA NA לאורך כל הפזמון בתודה, לירון
א א יידישע רסטהמאן New member 21/2/02 #3 או אולי ... בס"ד . למרות שמה שהדר בורג כתבה נראה לי יותר מה שאת מחפשת , אולי את מתכוונת ל - The na na song / Sheryl Crow .
או אולי ... בס"ד . למרות שמה שהדר בורג כתבה נראה לי יותר מה שאת מחפשת , אולי את מתכוונת ל - The na na song / Sheryl Crow .
ה התמ-ים New member 21/2/02 #5 יש עוד כמה ... life is life - opus ויש את "נה נה נה נה, נה נה נה נה, הי הי הי, מכבי (או goodbye במקור ...) ... לא יודע מי שר ...
יש עוד כמה ... life is life - opus ויש את "נה נה נה נה, נה נה נה נה, הי הי הי, מכבי (או goodbye במקור ...) ... לא יודע מי שר ...
כ כחולת עיניים New member 21/2/02 #6 יש גם איזה שיר של הלהקה Hanson שיר אהבה כזה שבפזמון הוא שר כך כל הזמן. לו רק ידעתי את השם.. סורי על חוסר החצי השני...
יש גם איזה שיר של הלהקה Hanson שיר אהבה כזה שבפזמון הוא שר כך כל הזמן. לו רק ידעתי את השם.. סורי על חוסר החצי השני...
O on drugs orange New member 21/2/02 #7 אולי Oasis - All Around The World לא יודע למה עלה לי השיר הזה בראש דווקא