אני אכלתי פפרוני אבל אני לא משחק ד"א זה גם טעים
P porky169 New member 30/10/07 #13 אני אכלתי פפרוני אבל אני לא משחק../images/Emo134.gif ד"א זה גם טעים
C CrazyPenguin New member 30/10/07 #15 מה זה ><../images/Emo191.gif "לא נראה לי שמישהו עשה" תתפלא אבל הרבה עשו.... זה שאתה לא לא אומר שכולם כמוך >< מצטערת אם זה יצא בטון פוגע, אבל זה ממש עיצבן
מה זה ><../images/Emo191.gif "לא נראה לי שמישהו עשה" תתפלא אבל הרבה עשו.... זה שאתה לא לא אומר שכולם כמוך >< מצטערת אם זה יצא בטון פוגע, אבל זה ממש עיצבן
ב בלינדה belinda New member 30/10/07 #16 ../images/Emo45.gif זה שאנחנו יהודים לא אומר שאנחנו חייבים לאכול כשר, יש יהודים שהם יהודים לכל דבר והם חילוניים... וגם אם מישהו טס לאמריקה או לכל ארץ אחרת יותר קשה לשמור על כשרות...
../images/Emo45.gif זה שאנחנו יהודים לא אומר שאנחנו חייבים לאכול כשר, יש יהודים שהם יהודים לכל דבר והם חילוניים... וגם אם מישהו טס לאמריקה או לכל ארץ אחרת יותר קשה לשמור על כשרות...
P porky169 New member 31/10/07 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo134.gif לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב
ה הגולש באינטרנט New member 31/10/07 #23 על זה מדברים במשחק בפורום הפיג'מות ../images/Emo185.gif דווקא הגיוני /=