N.B.A

GA33G

New member
N.B.A

מי תהיה האלופה?מי יהיה ה-M.V.P?ואיזה שחקן מהפועל יכול להשתלב בליגה הטובה בעולם?(כולל בניקס,שהיא על הפנים...חחח)

שiש

New member
ברור

שטרימינגהאם!

AmiTutiT14

New member
אמממממ........

אמן פילדלפיה אמן אייברסון ואם לא מהפועל אז ברור שקטש הוא כבר רגיל לשביתות שחקנים בניקס
סתם.. מהפועל... מתן נאור!

z dead

New member
שחקנים של הפועל בשנה הבאה בNBA!

תום בסרגליק ואלעד אליהו חתמו בניקס יחד עם טרימנגהאם!!! יש שמועות שהם יעברו תמורת בחירת דראפט של קבוצת ZIBBIIIL-EMO. ישראלים ראשונים בNBA!

AmiTutiT14

New member
../images/Emo6.gif די נו...

למה לרדת עליהם? דווקא צריך לפרגן להם מאד, לא כל שחקן בגיל שלהם מצליח בכלל להמשיך הלאה בתחום. למרות שזה מצחיק

GA33G

New member
תשובה-אין מהפועל שחקן כזה!

יש ישראלי אחד שיכול לשחק ב-N.B.Aכרגע וזה ליאור ליובין.חייבים להביא אותו ביחד עם סולומון.ואת האליפות ייקחו ההיט,אבל יש לי עדיפות לאלן אייברסון.חבל לי על מצבה הרע של הניקס,כי אין עוד קבוצה שיודעת כ"כ טוב להרביץ,איפה הימים של פטריק יואינג???

AmiTutiT14

New member
../images/Emo88.gifמתן נאור השחקן הכי טוב בהפועל

מתן נאור חיי!! השחקן הישראלי הכי הכי טוב בליגה!! ותגיד מה שבא לך!! אני אוהבת את השחקן הזה ואני אמשיך לאהוב אותו עד שהוא ישחק בנבחרת הכדורסל של אחוזת ראשונים
וגם אז אני אמשיך..

AmiTutiT14

New member
האחוזת ראשונים? חחח...

אני לא מבינה למה אף אחד לא קולט איזה שחקן מדהים יש בהפועל. לדעתי השחקן הכי כישרוני בקבוצה (יחד עם קוזי'קרו, ולשפר עם כל הכבוד כבר ממזמן אין כל כך הרבה כישרון..) הוא פשוט מדהים! אם אני קליין אני מחתימה אותו עכשיו לעוד 10 שנים עם אופציה לעוד 20.

AGENT SHESH

New member
הממ...

ליאור אליהו. למה נראה לכם שמישהו בהפועל מתקרב לרמה של הניקס?

AmiTutiT14

New member
איזה דפוק תפוז..זה היה אמור להשתרשר

להודעה מתחת, בקשר לטלפון

למעלה