nמה אתם אומרים

שרונהה

New member

kdr

New member
לרגע חשבתי

שמי שעוזב את חיפה מפסיק לענות כאן בפורום.
התבדיתי.

haifaboy

New member
לא קשור ליהב בכלל

הבחור מדבר כאחד שלא רואה אף אחד ממטר וכאחד שמחפש את ההנאות שלו בלבד בלי חוסר אכפתיות לזולת דבר שמאפיין לצערי הרבה אנשים מהדור הצעיר וזו תולדה של החינוך והערכים שהם קיבלו במדינה הזאת . אני אישית מסכים עם מה שו הא כתב על הפן הכלכלי בנושאי העבודה אבל מכאן ועד המרה השחורה שהוא תאר הדרך ארוכה . תחיה יומיים בתל אביב בין החירובת שלו והעשן של האוטובוסים ותבין לאיזה סלאמס הוא הכניס את עצמו .

Zמבוש

New member
חייתי יותר מיומיים

בתל אביב וזה לא בדיוק כפי שאתה מתאר זאת
חיפה רחוקה מלהגיע לקרסולי ת"א , נכון שבזמן האחרון הנושא משתפר אך עדיין חסר כאן הרבה כדי שחיפה
תתרומם ,
מרכז הדר יותר גרוע מדרום ת"א , מרבית העסקים בחיפה עברו מהצ'ק פוסט צפונה ואו דרומה מצומת דולפין

haifaboy

New member
ולמרות הכל יש אנשים

שלא בוכים אלה עושים .. "בשכונות ה''נמוכות'' של חיפה מתעקשים: יש כאן חיים, והם יפים"

Zמבוש

New member
גם לי לא רע כאן

אבל זה עדיין לא אומר שאין נטישה מאזור חיפה

FreeSoft

New member
ואלו בדיוק האנשים

שהייתי רוצה לראות במועצת העיר. אין מקום יותר לבלומנטלים סביונים ויהבים.
גם לחיפה מגיעה רוח וכיוון חדשים. צמיחה ובניה והפסקת ההרס. התעסקות עם העיקר ולא עם שגעונות גדלות ודוברות.

ושמישהו יוכיח כבר שיש אמוניה במיכל האמוניה....

מועדים לשמחה

שרונהה

New member
אלה אנשים שאוהבים את העיר הזאת

מקווה שיצליחו להפיח בה רוח חיים.
כי עיר זה לא רק כבישים וגשרים,
עיר היא האנשים החיים בה.

FreeSoft

New member
אלו האנשים איתם יצאנו למלחמה

על עתידה של חיפה או כפי שכתבה ד"ר עינת קליש רותם:
" יצא לי לכתוב במהלך השנתיים האחרונות לא מעט בפורום של קפה-דה מרקר. דרך הפורום הזה הכרתי עשרות חיפאים, פעילים, שהגיבו לדבריי וקיימו דיונים מעמיקים על כל דבר ועניין. שם נוצרו חיבורים בעלי ערך, חברויות אמיתיות, שם נולדו התארגנויות שעשויות לשנות את פניה של חיפה.
בפורום קפה דה-מרקר נולד מאבק הרכבת, אחד המאבקים החשובים (לדעתי ביותר… אם כי אני כנראה לא אובייקטיבית…) והקריטייים לעתידה וגורלה של חיפה."

http://einatkr.wordpress.com/2013/02/01/ברוכים-הבאים/

גילוי נאות - הכותב מנהל את קהילת חיפה בקפה דה מרקר

flower45

New member
כניראה שלפני הבחירות לעיריה

יצוצו יותר ויותר מיני חברויות והתאגדויות שינסו להפיל את ראשי העיריה הנוכחית.
צריך ללמוד מהכותבת איך לנצל את יתרונות המדיה החברתית לטובת הכותב על מנת להתקדם עם התיאוריות האישיות .
ניתן לצפות שלקראת הבחירות הבאות כניראה נשמע עוד הרבה כאלה.

שרונהה

New member
אני יודעת שיש גם קבוצת חיפאים

שנאבקים בימים אלה על הקמת מרינה בחיפה

flower45

New member
השאלה היא שרונה

אם אמנם מדובר באנשים שרוצים לתקן עוולות או באנשים שתופסים גל על כל מיני בעיות קיימות על מנת לקדם בעצם את עצמם. תמיד בהתנהלות של עיריות תהיינה לקויות,בדיוק כמו שבניהול המדינה יש אין ספור כשלים כי מי שעוסק בעשייה גם טועה.
הכי קל לבקר ותמיד יהיו כאלה שיצעקו שזה וזה לא בסדר וצריך לתקן. יכול להיות שהם צודקים אך השאלה אם הם מביאי הישועה או כאלה שתופסים טרמפ על הזדמנות להתברג בעתיד למשרות עירוניות וכאשר יתפסו בהם יתנהגו בדיוק כמו אלה שהם מחו נגדם בעבר.
ניראה שאין מלאכים טהורים והטבע האנושי יגרום שתמיד גופים בעלי שררה כמו ממשלה ועיריות יהיו שיכורים מהכוח ויעשו במכללו הפעילויות הטובות שלהם גם הרבה טעויות וחיפה היא לא בת יחידה .
.

שרונהה

New member
מסכימה... ובכלל להבנתי ולדעתי

את נושא המרינה בחיפה מקדמים בעלי יאכטות בקישון.
אלה אנשים מהעשירון העליון בעיר.

נכון שמרינה בחיפה תקדם את העיר מבחינה כלכלית ועסקית,
אבל את האזרח הקטן, הממוצע, זה פחות מעניין.

Zמבוש

New member
שרונה במרינה של חיפה

אין רק אנשי העשירון העליון ,רק לידיעתך
מרינה תקדם את העיר אבל היכן רוצים להקים אותה בכלל ?

למעלה