Nיו Yורק או לא???

israli855

New member
לקחתי את המידע מהאתר הזה:

http://telavivinf.com/prat/future/mig/eged/page.html

kyle

New member
מת"א במבט חדש...../images/Emo3.gif

כולנו מכירים אותו...

oren*

New member
ומתוך שלוש התוכניות בחרת בזו של 81

קומות? בכל מקרה, האופציה השלישית היא זו שכרגע נחשבת להכי סבירה (שני מגדלים בגובה 27 קומות). גם אם כותבים משהו באתר אינטרנט, כדאי להפעיל קצת שיקול דעת - העולם לא עובד לפי תוכניות של אדריכלים.

DerBleistift

New member
לך תדע, אורן...

אולי באמת יבנו אותו יום אחד. כאשר השמיים יהיו כחולים יותר, האוויר נקי יותר, הים צלול יותר, האדמה טהורה יותר, השלום מוחשי יותר וחזירים בעלי כנפיים ירחפו מעלינו.

DerBleistift

New member
אם לא איכפת לכם... ../images/Emo46.gif

את התמונה של ת"א בעלת גורדי השחקים, אני הכנתי. כן, כרגיל גונבים ממני תמונות... אבל לפחות אתם יודעים שהיא שלי.

K © B I

New member
אם אתה הכנת אז...

רציתי להגיד שזה מדהים!!!
ורציתי לשאול, מזה המגדל הזה אחרי ה´סיטי גייט´ ? הוא ממש מאחוריו והוא גבוה אבל לא רואים אותו...

kyle

New member
../images/Emo6.gif.... כבר שניים....../images/Emo6.gif

אז אני אצטרף ואגיד שאני צילמתי את התמונה שלפני העריכה...

DerBleistift

New member
וכל זה לא היה קורה

אילו רק דאגת לשפץ את התמונה בכמה סמיילים חביבים, לא?!

samueldr

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo46.gif זכויות יוצרים

קובי, התמונה שפרסמת צולמה ע"י ואף פרסמתי אותה בפורום כאן! מעבר לעובדה שאתה מפרסם/מפיץ את התמונה ברוזלוציה נמוכה יותר ואם כיתוב לא נכון (זה ת"א 2002) מהתמונה נמחקה החתימה שלי (שהיתה מאוד מוצנעת) וזה לא מקובל עלי ! אבקשך להפסיק להפיץ את התמונה בגרסה זו ולהתשמתש רק בגרסה המקורית שמופיע כאן. אם מצאת את התמונה באתר כלשהו, אשמח לקבל הפניה לאתר (ככלל מן הנימוס בכל מיקרה בו לא אתה צילמת את התמונה, לפרסם את שם הצלם)

K © B I

New member
איי איי כולה תמונה, אל תמות לי...

זה מהאתר www.skyscrapers.com ....!

samueldr

New member
גם ב-skyscrapers זה לא מופיע כך

עם הכיתוב המוטעה שלך ! (אלא עם החתימה שלי) וגם משם אין לך זכות להעתיק ואם אתה כבר עושה את זה לפחות תציין זכויות יוצרים.

DerBleistift

New member
קובי... (או אולי מישהו אחר?)

שים לב! ראשית כל, את התמונה הסס"ק העלה אסף, והוא העלה אותה כולל זכויות היוצרים, מה גם שאסף אינו נוהג לגנוב תמונות וכל מה שהוא מעלה אל האתר הוא בעל אישור מבעל התמונה! (בניגוד אליך!!!) דבר נוסף, בעבר כבר גנבת לי ולאחרים תמונות. זה שאתה מתייחס לדבר בזלזול, לא אומר שאחרים יתנהגו כמוך. אנא חשוב לפני שאתה עושה צעדים מטופשים שכאלה ולמד לתת הערכה כלפי דברים שלא שייכים לך.

K © B I

New member
אני יקח מצלמה...

ויצלם תמונה פי אלף יותר יפה מזאת... הבעיה שיש לי מה לעשות בחיים אז אני לא מוצא זמן...

DerBleistift

New member
במקום לברבר, קום ופעל!

וע"פ רמת הדיון שניתן להגיע איתך אליה, לא נראה לי שאתה עסוק מדי. עשה לי טובה, וחדל מכל השטויות האלה. באמת שאין בי חשק להתחיל לטפל בחברי פורום סוררים, אשר על ליבם ליצור פרובוקציות וריבים. ואגב, אני "אקח" ולא אני "יקח"... "יקח" זה לגוף נסתר, עתיד.

K © B I

New member
מממממ....אתה חכם...

עוד מנהל שמשחק אותה רמה מעלינו.... לא נאה לך שאני פה, אתה תמיד מוזמן לחסום אותי...

DerBleistift

New member
לפחות אני בחברה טובה.

צוות המנהלים בתפוז, לפחות כל אלה אשר לי יצא להכיר, דווקא עשו עלי רושם מצויין. למען האמת, לכבוד הוא לי להיות מוזכר יחד איתם.
תודה.

למעלה