Nיו Yורק או לא???

K © B I

New member
Nיו Yורק או לא???

איזה תמונה מהממת של תל אביב!! היא שולטת!!!! LOL נסחפתי...

Boscorelli

New member
חסר קצת...

צריך להוסיף עוד 3-4 מגדלים גבוהים באמצע במקום אלה בצדדים שמרוחקים ואז זה אשכרה ניויורק

israli855

New member
תל אביב 2010

קבלו את התמונה ותחשבו שרק עוד שבע שנים תל אביב תראה ככה שימו לב לעזריאלי הקטנים מול כל הגדולים

fireman

New member
תפסיקו לפנטז.....

תל אביב לא תיראה כמו ניו יורק גם לא בעוד 150 שנה והיא לא תראה כמו בתמונה גם לא עוד 100 שנה אז תעשו טובה ותחזרו למציאות

israli855

New member
ברור שיש סיכוי

תל אביב לדעתי היא אחת הערים היפות בעולם ואני ההייתי בהרבה מקומות לדעתי תל אביב יכולה להיות עוד כמה שנים כמו ניו יורק היום אבל לכו תדעו איך ניו יורק תיהיה אז ותראו עם אתם לא מאמינים שזה תל אביב תיראו את עזריאלי ולידו את אגד נ.ב מתי כבר יתחילו לבנות את מגדל אגד וכמה קומות ומטרים הוא יהיה ?

Sephiroth

Member
אתה בטוח שאתה אזרח ישראל ?

סליחה על הציניות, כבר נמאס לטחון את הנושא השחוק הזה שוב ושוב... יש מיתון ! שוק ההיטק דעך ! יש עודף משרדים שיספיק לעוד כמה שנים טובות ! המצב הבטחוני בקנטים ! Need I say more ? פרט לבניית מגדל מגורים פה או שם - אנו לא צפויים להתחלות בנייה של מגדלי משרדים בתקופה הקרובה.

kyle

New member
לא שמעת?../images/Emo6.gif

אם אתה מדבר על הגדל המדהים, הגבוה, המרשים של אגד... ביטלו אותו!

K © B I

New member
לא ביטלו אותו!

אני קראתי שאישרו אותו, אבל עדיין לא בטוח אם יהיו שני מגדלים של 30 קומות, או אחד ענק של 80 קומות... חוצמזה אני לא מבין מה אי האופטימיות והעקיצות לגביי תל אביב! איזה אנשים מגעילים! עם אנשים כמוכם באמת ת"א לא תהיה ככה בעתיד! נקווה שיש עוד הרבה כמונו.... לגביי התמונה העתידית, באמת כל אלה יהיו? זה מדהים!

Sephiroth

Member
לך לעיריית ת"א

תראה כמה פרוייקטים "מאושרים" יש. פרוייקט מאושר זה כלום בימינו. רק התחלות בניה זה מה שקובע - ולמען האמת, כשמפסיקים פרוייקטים באמצע בנייה היום, גם התחלות הבנייה חסרות משמעות. זה לא קשור לפסימיות ועקיצות - אתה חושב שאנחנו נכסים לפורום כי אנחנו רוצים לקלקל לך את היום ? תאמין לי שהייתי יותר משמח אם ת"א היתה נראית כמו הונג קונג היום. "עם אנשים כמוכן באמת ת"א לא תהיה ככה בעתיד" - הצחקתני בחור !
כאילו שלמה שאני אומר יש קשר לבניה בת"א. יש דבר שנקרא היצע-וביקוש. היום יש עודף היצע, וחוסר מוחלט בביקוש ! תתעוררררררר !!

danezeq

Member
ת"א תיראה ככה בעוד 10-12 שנים.

בהנחה שהמצב הכלכלי והבטחוני ישתפר בעוד 3 שנים בערך ככה תיראה ת"א -והרבה יותר מזה, אין כאן זכר לשורה של המגדלים לאורך דרך בגין, אז תצפה להרבה יותר מהתמונה הזאת בעוד 10 שנים שלא נדבר על 20 שנה, שאז אני מעריך שגם מתחם 2000 יהיה עמוס, אף אחד לא אמר כמו ניו-יורק , ת"א לא נראית כמו שום עיר אחרת בעולם, כל עיר והיחודיות שלה, אבל עומס ג"ש תתחיל לראות בעוד עשור.

kyle

New member
עוד פעם התמונה הזאת?!../images/Emo6.gif

זו הפעם החמישית שאני רואה אותה באיזה פורום!

israli855

New member
מגדל אגד

מגדל אגד הוא יהיה 81 קומות 325 מטר המגדל יתחיל להבנות 2005 ויסוים ב2009

K © B I

New member
מדהים! הלוואי וזה יצא לפועל!

אם אתם שמים לב, העיצוב שלו (לא הצורה!), היא זהה לזה של עזריאלי! יש ריבועים קטנים, ובסוף של המגדל יש כמה ריבועים גדולים יותר, אבל זה יהיה ככה או שזאת דוגמא סתמית?

oren*

New member
81 קומות? ../images/Emo6.gif

תריץ חיפוש על "מגדל אגד" בפורום ותמצא פרטים על ה"81 קומות" האלה.

למעלה