Nürburgring :)))))))))))))))

Ridcully

New member
כמה הבהרות

1. המסלול באמת פתוח לציבור התשלום הסמלי זה מונח יחסי אם אני לא טועה זה 22 יורו לסיבוב 2. כמעט בכל חוזה השכרה שאתה חותם בגרמניה יש איזשהו סעיף נבזי שבו אתה מתחייב לא להיכנס עם כלי הרכב למסלול הנ"ל וכל נזק שייגרם כנראה שיהיה באחריותך 3. יכול מאוד שאפשר לשכור במסלול אופנוע/רכב בדיוק למטרה הזאת אבל אני מצפה שהמחיר יהיה בהתאם* *השערה בלבד

iec

New member
אם אתה מתכנן משהו בכיוון דבר איתי יא תימני

gray

New member
ביום עמוס-יותר גרוע מת"א

יעקפו אותך באגרסיביות של נהג מונית שרות. אותי איזה מפגר עם BMW (סדרה 7 נראה לי) כמעט הרג שם (ואחרי שתי פניות הוציא את עצמו מהמסלול).

Dresdner

New member
אחלה דבר אבל...

אין הרבה הבדל בין המסלול הזה לריכבה בכביש חוץ מזה שלא יעצרו אותך על מהירות אבל בכל הקשור לבטיחות הסיכון זהה, אין משטחי חצץ, ויש גדרות ש"יבלמו" אותך. מירוצי הפורמולה מתקיימים במסלול "האולמפי" מה שאתה מתכוון אליו זה הנורד שלייפה שני דברים שונים.

Dresdner

New member
ועוד משהו

אין הפרדה בין מכוניות אוטובוסים של תיירים ואופנועים מה שיוצר תערובת מסוכנת לטעמי. למרות הנ"ל לנורד שלייפה יש הרבה מערצים שבמפתיע רובם אנגלים

Dresdner

New member
אני לא אמרתי שלא פתוח רק אמרתי

שאתה מתבלבל בין Nürburgring Nordschleife למסלול השני שבו נערכים מירוצי הפורמולה 1 הנורד שלייפה זה לא מסלול כמו שאתה רגיל לראות במוטוGP מדובר על מסלול שהוא בעצם כביש סגור באורך של 22 ק"מ שעובר בתוך יער, בעבר היו בו מירוצי פורמולה אבל ככל שהם גדלו כך המסלול נהיה קטן (ברוחב לא באורך)בשבילם וגם מסוכן. The Nurburgring is many things, the “Nordschleife” is an old race track some 22km long that used to host Grand Prix racing back when Sir Jack Brabham, Sir Jackie Stewart and many well known race car drivers were racing. Eventually Formula 1 cars outgrew the track and the new Grand Prix track was built that holds the current German Formula 1 Grand Prix.

Dresdner

New member
המסלול שמשמש לפורמולה 1

משמש גם לקורסי אופנועים מוזמנים מראש אבל ימים פתוחים הם ספורים בלבד בשנה ככה שלא הייתי בונה על זה, לעומת זאת הנורד שלייפה לידו יותר זמין

Mr BIG Biker

New member
ונציין שהמסלול הנ"ל פתוח

לכל סוגי הרכבים: משפחתיות וואנים אוטובוסים !!! לא רק לאופנועים ולמבורגיני :)

למעלה