MyWeekend

Mcfly for ever

New member
MyWeekend

אני פותחת פינה חדשה שאתם בטח מכירים אותם מפורומים אחרים למי שלא מכיר פותחים את הפינה הזאת כל סוף שבוע וכותבים על כל מינים דברים שעשו לכם את השבוע
השירים שעשו לכם את השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שחקנ/ית השבוע
התמונה הכי חמה:

אניxD

New member
../images/Emo85.gifזה נקרא סיכום שבועי וכבר פתחתי אחד כזה

להבא תבדקי לפני שאת פותח.

Mcfly for ever

New member
בסדר זה לא אותו הדבר

ומזה משנה איך קוראים לזה? אני יכולה לבחור איזה שם שאני רוצה

Mcfly for ever

New member
אני מתחילה =)

השירים שעשו לכם את השבוע
איך היא יודעת-מכושפת . שיר מדבק Enrique Iglesias - Somebody's Me Mika-Happy ending
הלהקה המגניבה של השבוע:
פאניק!אט דה דיסקו
אלבום שחרשתן עליו:
Mika - Life In Cartoon Motion
קליפ שעשה לכן את זה:
Panic At The Disco - That Green Gentleman
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
פנלופי- מכושפת
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אתמול סינרגיה היו צריכים להופיע בשעה תשע אבל עד שהם באו היה כבר אחת עשרה וחצי והם שרו שני שירים והלכו כי הסאונד לא היה טוב.... אבל היום הם התנצלו בפורום שלהם
משהו ששימח:
לא ריססו עליי ספרי ביום העצמאות
משהו שהעציב:
אין
ציטוטיה:
המורה לביולוגיה: "את החלקיקים שבאויר אפשר לראות רק עם משקפיים של קוסמים" בהפסקה: חברה שלי: תראי מזה רק מדברים על שכל זאתי מסתובבת אני: היא מחפשת איפה מחלקים
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Alicia Keys-on one
שחקנ/ית השבוע
אורלנדו בלום
התמונה הכי חמה:
אולנדו

ליזוש22

New member
השבוווע שלי ( =

השירים שעשו לכם את השבוע: ידיים למעלה - כנסיית השכל, את יפה - שייגעצ , מי זאת במקומי - קרן פלס , מתי את חוזרת - סינרגיה ... הלהקה המגניבה של השבוע: בית - הבוווווובות :) אלבום שחרשתן עליו: צועקים על אהבה - סינרגיה 3 ~ > קליפ שעשה לכן את זה: צל המוות- סינרגיה . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3534610,00.html תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סיפור אהבה בלתי נשכח . משהו שהכעיס אתכם השבוע: אייישי . משהו ששימח: יום העצמאות [ ; משהו שהעציב: מממממ.... ציטוטיה: איייין P = מתנגן בראש / בפלייליסט: עכשיו את צועקת , את לא מבייייינה ~ לאן את הוווולכת [ ? ! ] ואת שוב עוזבת ... אווותה - אשלייה @ ומה תעשי בלעדי ??? ! מתי את חוזרת , ? צוווועקת , ל = א מבינה P ;; בוכה וכווואבת 3 > ואת שוב אווווהבת , אוווותה אשליה % ^ חיים חדשים בלעדי !! 1 עכשיו את זוווווווכרת ? ( : שחקנ/ית השבוע : אמה רוברטס ... , התמונה הכי חמה:

לא נורא

השירים שעשו לכם את השבוע : System of a Down Chop Suey OneRepublic - Stop and Stare Papa Roach-Time And Time Again Coldplay - In My Place Oasis - Stop Crying Your Heart Out (אפקט הפרפר) evanescence-hello Led Zeppelin & Pink Floyd - Stairway to heaven תמיד יחכו לך - (לא הביצוע שללאה שבת .. ) הלהקה המגניבה של השבוע: System of a Down אלבום שחרשתן עליו: coldplay , evanescence קליפ שעשה לכן את זה: OneRepublic - Stop and Stare תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אפקט הפרפר משהו שהכעיס אתכם השבוע: עזבו .. משהו ששימח: מממממממאהמ לול XD משהו שהעציב: יום הזיכרון .....:[ ציטוטיה:פאק לא זוכרתXD מתנגן בראש / בפלייליסט:סטופ אנד סטאר שחקנ/ית השבוע : אשטון קוצ'ר.... התמונה הכי חמה:...

למעלה