Mystery Mansion 101 שבוע טוב
T tomb boy New member 23/9/07 #3 איך יצאת?../images/Emo41.gif כל מה שיש לי זה פטיש, גפרורים וסוללה... יש חדר חשוך שאינני רואה בו כלום. אי אפשר להוריד את השעון כדי לשים סוללה... (?) והנר/דינמיט שעל האח לא ניתן לתפיסה. ואני תקועה מה הסוד שלך? לקחת ויטמינים? או סטרואידים? (;
איך יצאת?../images/Emo41.gif כל מה שיש לי זה פטיש, גפרורים וסוללה... יש חדר חשוך שאינני רואה בו כלום. אי אפשר להוריד את השעון כדי לשים סוללה... (?) והנר/דינמיט שעל האח לא ניתן לתפיסה. ואני תקועה מה הסוד שלך? לקחת ויטמינים? או סטרואידים? (;
T tomb boy New member 23/9/07 #4 אה כן.. והתמונה שעל הקיר../images/Emo41.gif הפכה ללבנים... בעזרת הגפרורים.
T tomb boy New member 23/9/07 #9 את שואלת אותי?../images/Emo41.gif לך יש יותר ממני.... מאיפה הנר הדולק והסוללה השניה? ומפתח? מאיפה מצאת?
את שואלת אותי?../images/Emo41.gif לך יש יותר ממני.... מאיפה הנר הדולק והסוללה השניה? ומפתח? מאיפה מצאת?
A adi 777 New member 23/9/07 #6 ספוילר תדליקי את הנייר תשרפי את העצים קחי פטיש מהמקום של הפרח תקחי נר תדליקי אותו תרדי לחדר החשוך משם תצליחי
ספוילר תדליקי את הנייר תשרפי את העצים קחי פטיש מהמקום של הפרח תקחי נר תדליקי אותו תרדי לחדר החשוך משם תצליחי
A adi 777 New member 23/9/07 #10 ספויילר תזיזי את הסולם תמצאי שובר בלטות.תקחי עוד בטריה מהארון אם תתקשי בהמשך אני פה. תנסי זה לא קשה
3 3 שרונית New member 23/9/07 #13 שברת את הקיר? לקחת מפתח?? תחזרי חזרה למרתף, תשברי את הקיר של הארון, תיכנסי פנימה קחי זהב וזהו...
A adi 777 New member 23/9/07 #15 תרדי למטה תשברי את הלבנים בארון ,תעברי לחדר אחר תפתחי את הכספת תגנבי את הזהב ותזמינ יאותנו לארוחה
A adi 777 New member 23/9/07 #16 הנה שרונית הקדימה אותי עכשיו אני יכולה לצאת מהבית בשקט חחח. הרבה זמן לא היה משחק מאתגר וכבד. אהבתי אז את המרגל להצלה ואהבתי את קושמר הצרפתי
הנה שרונית הקדימה אותי עכשיו אני יכולה לצאת מהבית בשקט חחח. הרבה זמן לא היה משחק מאתגר וכבד. אהבתי אז את המרגל להצלה ואהבתי את קושמר הצרפתי