mysqli insert not working without errors

concretepass

New member
mysqli insert not working without errors

יש לי פרוצדורה שמורה שממשמשת להכנסת נתונים לטבלה שלא עובדת לי כמו שצריך עם mysqli ראשית הקוד ואז הסבר הבעיה:
include ("mysqli_inc.php"); // create the connection and select DB $insertQuery="CALL sp_ins_payment('".$client_seq_id."','".$creation_date_utc."','".$amount."','".$payment_method_seq_id."')"; $insertResult = $mysqli->query($insertQuery); echo $insertQuery."\r\n"; // generates the call, with all proper parameters - I was able to paste into HeidiSQL and it worked fine... echo $insertResult ."\r\n"; // generates 1 (true) /*** Checking the database with manual insertion - working fine, checking the database after using the browser when $insertResult shows true - nothing inserterd...***/​
כמו שמוסבר בקומנטס - השאילתה עובדת כשאני מפעיל אותה ידנית דרך היידי ומכניסה את הערכים הנכונים לטבלה השאילתה לא עובדת דרך הבראוזר - לא מכניסה ערכים לטבלה - אבל בכל זאת מציגה ערך true לתוצאה... ניסיתי להשתמש ב:
die("Error in INSERT query: ".$mysqli->error." --> ".$insertQuery);​
אך זה לא הציג כלום... גם:
error_reporting(E_ALL);​
לא מציג לי כלום... מישהו רואה כאן משהו שאני מפספס?

N i X

New member
מה מחזיר לך...

$mysqli->more_results() אחרי הקריאה לsp ? מה המצב של האוטוקומיט? תביא את השאילתה המודפסת עם הפרמטרים בבקשה.

concretepass

New member
תודה!

זו פעם ראשונה שאני עובד עם mysqli והמושגים שהצגת היו חדשים לי קראתי וגיליתי שברירת המחדל של האוטוקומיט שלי היא false ברגע ששיניתי ל true התחלתי לקבל תוצאות אז הבעיה נפתרה! אני בטוח שלגוגל יש הרבה להציע, אך אם יש איזהשהוא טוטוריאל שאתה מכיר אישית וממליץ אשמח לשמוע. תודה על העזרה!

N i X

New member
סורי על הדילאיי =)

האמת ששכחתי בכלל שכתבתי פה... מה שעשית זה מעולה לדעתי - תתחיל בעשיה, כל פעם שנתקלים במשהו לא מוכר, מחפשים בגוגל ומוצאים תשובה =) אם לא, באים לפה או ל-156. ככה אני למדתי, אני ממליץ

למעלה